Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záhadná vražda svede dohromady soukromé očko, herečku snažící se prorazit a zloděje předstírajícího, že je herec. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (702)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Výborná krimi komedie s ještě lepším hereckým obsazením. Robert Downey Jr. ze začátku nevýrazný "blbeček", ale po chvilce se zvedl a byl perfektní jako tvrďák kouzelník. Na filmy s ním se vždy vyplatí dívat, poněvadž jsou velmi kvalitní. Samozřejmě nesmím zapomenout na Val Kilmera, který ho dobře doprovázel s krásnou pomocnicí Michelle Monaghan. Moc pěkně natočená krimi komedie s dobrým dějem i příběhem... 8/10 = 80% ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Klasik buddy-movies Shane Black je zpět a jeho scénář je opět vybroušený a plný mnohdy zvráceného humoru, jako tomu bylo u dnes již kultovního Posledního skauta. Black, který se tentokrát postavil i za kameru, se nebojí experimentovat a používá zajímavou formu vyprávění, která z Kiss Kiss Bang Bang dělá film s velkým sebeuvědoměním. Robert Downey Jr., Val Kilmer a Michelle Monaghan tvoří skvělou partu a cedí obrovské kvantum parádních hlášek. Jen škoda možná až zbytečně zamotaného děje a chvílemi haprujícího tempa, přesto se ale jedná o zatraceně zábavnou krimi-komedii s povedenými narážkami na samotný filmový průmysl. 80% ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

Skvělá noirová komedie, kterou si užije spíš fanoušek Raymonda Chandlera než Smrtonosné zbraně. Robert Downey Jr. má konečně pořádnou roli, ve které dokazuje jak moc talentovaným hercem je, hodně mě překvapil i Val Kilmer, kterého nemusím (a to je spíš eufemismus). Shane Black pořád umí, snad brzy zase něco natočí. Do té doby si jeho KKBB pustím nejspíš ještě několikrát... **** 1/2 ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jo... a já jsem si naivně myslel, že byl Robert Downey v Tropic Thunder vtipnej... ale co předváděl tady ? Už dlouho se mi nestalo, abych u nějakého filmu vyprsk smíchy a znesvětil tak svůj překrásný širokoúhlý monitor :) Val Kilmer nikdy nepatřil mezi mé oblíbence, ale pro roli přihřátého detektiva se opravdu hodí. Tenhle film mi parádně sednul a z poslední doby to byl jednoznačně nejlepší zážitek....95% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Další prohláškovaná akční komedie z pera Shanea Blacka, který si tentokrát sedl i na režisérskou židličku. Neuvěřitelný scénář, plný zvratů a výborných replik ještě doplňují skvělé herecké výkony. Robert Downey Jr. hraje jako o život a "buzík" Val Kilmer ho skvěle doplňuje. Nebýt místy pomalejšího tempa a někdy příliš přehnaných fórů bylo by to za plný počet. Stejně mě ale o to víc mrzí, že pátá SMRTONOSNÁ ZBRAŇ nakonec nebude protože mám pocit, že Blackův scénář mohl dát sérii o hodně důstojnější zakončení. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (32)

  • Na začátku filmu se v roli 9letého kouzelníka Harryho objevuje Indio Falconer Downey, syn představitele dospělého Harryho Lockharta (Robert Downey Jr.). Indio byl v době natáčení o něco málo starší než jeho filmová postava. (KarKulA)

Související novinky

Shane Black a Robert Downey chystají film

Shane Black a Robert Downey chystají film

21.02.2022

Tak se zdá, že si režisér a scenárista Shane Black (Smrtonosná zbraň, Správní chlapi) a hvězda marvelovek herec Robert Downey Jr. (Iron Man 3) opět po letech zopakují spolupráci. Vedle zmíněného Iron… (více)

Další Predátor je na cestě

Další Predátor je na cestě

17.02.2016

Z Shanea Blacka, scenáristy Smrtonosné zbraně a Posledního skauta, se stal v poslední dekádě úspěšný režisér. Jeho cit pro nahláškované buddy movies (aka parťácké filmy) se znovu probudil v Kiss Kiss… (více)

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

12.07.2014

Scenáristický klasik Shane Black (Smrtonosná zbraň, Poslední skaut) se před pár lety skamarádil s Robertem Downeym Jr. a dali dohromady hned dva chválené filmy. Kiss Kiss Bang Bang následoval… (více)

Smrtonosný skaut Tony Stark?

Smrtonosný skaut Tony Stark?

11.02.2011

Jon Favreau se vykašlal na Iron Mana 3 a raději natočí rodinnou fantasy komedii z Disneylandu Magic Kingdom. On tvrdí, že ho tahle látka naplňuje víc, zlí jazykové mají za to, že se skrblíci z Marvel… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno