Reklama

Reklama

VOD (1)

Oscarem oceněný Al Pacino a Matthew McConaughey hrají v tomto napínavém thrilleru o rušném světě sportovních sázek, ve kterém někdy stačí hodit mincí a můžete vydělat celé jmění. Brandon Lang (Matthew McConaughey) je nadějná hvězda vysokoškolského fotbalu, ale kruté zranění překazí jeho sportovní kariéru. Aby se dostal zpátky na špičku, využije své znalosti z fotbalového světa…..v lukrativním byznysu sportovních sázek. Jeho talentu si všimne Walter Abrams (Al Pacino), mocný šéf obrovské národní korporace, která dává tipy na sázky a Brandon se stává jeho chráněncem. Zvyká si na svět plný krásných žen, sportovních vozů a stohů peněz, ale jeho zdánlivě idylický život se mění v boj podvodníka proti podvodníkovi, poté co netrefí výhru a v sázce jsou miliony dolarů… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (231)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Sympatická žánrovka těžící z dalšího fantastického Pacinova výkonu. McConaughey jako mladý talent ukazuje své kvality. Sázení jsem nikdy neholdoval a moje tipy vycházeli jen, když jsem se s nikým nesázel, ale tyhle tipy jsou horký jako texaský sluníčko. První stoupající linie je krapet lepší než ta klesající, stále ale výborná podívaná. To se vsaďte! ()

SkyHawk 

všechny recenze uživatele

Možná to bylo tím, jak scénáristé postavy napsali, nebo jak je vyprofiloval režisér, či snad hercům prostě nesedly, ale po herecké stránce jsem příliš nadšen nebyl. Na scénáři i režii se myslím dalo ještě zapracovat. Zajímavý pro mě začal být až závěr filmu a pravdou je, že výš ho táhl i Al Pacino, který ovšem nebyl tak dobrý, jak jsem doufal. ()

Reklama

Daveed 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem dostal jako dárek a přiznám se, že jsem neměl chuť si ho pustit, ale nakonec jsem si ho pustil a byl jsem velice nadšený. Film poukazuje na prostředí sportovního sázení. K výbornému filmu, plného dobrých scén, přispívá ještě skvělý Al Pacino.. Podle mně je film skvěle natočení. Člověk se u něj nenudí. Já osobně byl spokojený. Mohu doporučit. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Se sázením jsem před dlouhými léty, v porevoluční době rodící se svůdné sirény jménem Fortuna, trochu koketoval, záhy toho naštěstí nechal, ale kdyby mi dělal poradce a byl tak sugestivní jako McConaughey ve scéně, kdy se poprvé představuje televiznímu publiku (mimochodem nejlepší moment filmu), tak bych snad vsadil i poslední svoje úspory :o). Celkem příjemná konverzačka o tom, že štěstí tu není pro každého na věky a že určit ten správný tip je velká alchymie. Al Pacino tradičně skvělý (viděl někdo tohodle chlapa blbě hrát?), Rene Russo má sice krásné vlasy, ale její postava je tu celkem zbytečná a náhled do charakterů a pocitů hlavních tří postav je nepřesvědčivý. Kdyby zůstalo jenom u sázení a věcí kolem, jako v první svižné hodince, šel bych s hodnocením výše. Takhle jen ideální průměr na zabití jednoho nudného večera. ()

IMPAIRED 

všechny recenze uživatele

VIM proč si Pacino vybral tenhle film. Nemuel jsem si ani jít zakouřit abych to viděl. Ale mimo něj to je sračka. Sračka. Sračka bez debat. A ten hlavní herec je strašnej idiot. Připomělo mi to '21', akorát '21' bylo ještě mnohem horší. Takže vlastně kdyby tam ten Pacino nebyl, hodil bych to do tříděnýho. Mimochodem, víte že tohle natočil DJ Caruso? Heheheheh.. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • V čase premiéry filmu bolo číslo do Walterovej televíznej šou (1 800 BET ON IT) skutočne používaným kontaktom poradenskej kancelárie športových tipov. (U_S_O)
  • Dan Gilroy, manžel Rene Russo, napsal roli Toni přímo pro svou manželku. Sestra Russo se dokonce jmenuje Toni. (novoten)
  • Natáčelo se v kanadském Vancouveru. (M.B)

Reklama

Reklama