Reklama

Reklama

Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

drake31 

všechny recenze uživatele

Prvý krát keď som tento film videl, boli dosť blbé podmienky a mám pocit že som ho ani nedopozeral ... ale teraz som si to dal ešte raz. Klasický klišéovitý príbeh ktorý sme mali možnosť vidieť nespočetne krát, ale jeho spracovanie v tomto filme sa mi nejakým spôsobom zapáčilo, možno istú zásluhu má na tom americký futbal. Dwayne Johnson je macher a je na ňom vidieť že si tu úlohu užíva a baví ho to (ako v každom jeho filme). Rodinný film ktorý sa podaril, prekvapil a čo je hlavné nenudil ... je jedným z mala podobných filmov, ktoré sú naozaj skvelé. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Jedna z dalsich rodinnych komedii, kde sa akcny hrdina Dwayne Johnson pokusa o komedialnu rolu, takze ide po Schwarzeneggerovych stopach. NIe som proti, pokial si bude aj nadalej vyberat kvalitne akcne filmy. Avsak viete si predstavit Johnsona ako tancuje balet? Pre mna taka mila priemerna rodinna komedia.... 16.04.2008 ________ Dwayne Johnson - (Joe Kingman) +++ Madison Pettis - (Peyton Kelly) +++ Kyra Sedgwick - (Stella Peck) +++ Roselyn Sanchez - (Monique Vasquez) +++ Morris Chestnut - (Travis Sanders) +++ Hayes MacArthur - (Kyle Cooper) +++ Hudba: Nathan Wang +++ (Videl v kine 15.04.2008) +++ ()

Reklama

corona 

všechny recenze uživatele

Každý veľký akčný hrdina má občas slabú chvíľku, Arniemu prerastaly cez hlavu deti v škôlke, Sly nezvládal mamičku, Vina dala do pozoru rodina plná detí a Jackie musel zachraňovať nemluvňa, no tento pokus bol si najhorší. The Rock (aj keď si tak už nehovorí) by sa mal radšej vrátiť k tomu, čo mu ide najlepšie a to mlátiť ľudí a rozbíjať majetok, mňa to jeho veľmi oceňované herecké umenie, v tomto filme nejako minulo. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Další komedie o tom, jak se někomu po dlouhé době zjeví dítě, o kterém ten někdo ani neveděl. Prostě se objeví. Tato komedie se mi velmi líbila a v mnoha směrech mně potěšila. Samozřejmně, ten příběh filmu jsme měli možnost vidět již několikrát, ale v tomto případě je to něco zcela jiného. Je to rodinná komedie, takže nečekejte žádné tupé rádoby vtipné hlášky. Určitě ale čekejte vtipné scény. Například to, co si dělali ti týpci v tom jejich fotbalovém týmu bylo vážně vtipné (sprej do pusy, plechovka s coca-colou, která byla napumpovaná, aby pořádně vystříkla atd.) Těmto scénám se možná nebude smát tak, aby jste se z nich váleli na zemi, i když někteří třeba ano. Určitě se ale pousmějete. Velkým překvapením je Dwayne „ The Rock“ Johnson. Tímto filmem dokazuje, že to není jen tupá hrouda svalů a že není jen hloupý wrestler. A hlavně není to jen akční hvězda. Dokazuje, že umí hrát. Umí zpívat. A hlavně si ze sebe dokáže udělat srandu, což je velmi důležité. Tato role namachrovaného sportovce mu velmi sedla. Rád se na filmy s tímto sympaťákem koukám. Konec filmy je sice tak trochu přeslazený, ale na druhou stranu je to krásný happy-end u kterého mi možná i ta slza ukápla. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Není to ani zdaleka nejlepší a nejzábavnější film The Rocka. Přesto to má daleko do průšvihu Vina Diesela v Ochránci. Je to solidní rodinný snímek přesně z produkce Disneyho a přesně taková, na kterou může jít celá rodina. Chlapi si užijí totálně nabušeného Rocka (takový snad ještě nebyl, bicáky skoro jak Arnie a herecky určitě lepší) a krásné Roselyny Sanchez, dívenky budou sympatizovat s malou a neodolatelnou Madison Pettis a ženy si také něco najdou. Kromě špetky humoru je tu i pár sportovních záběrů, ale ty stojí za prd. Ačkoliv něco takového začal Arnold natáčet až skoro v padesáti, Rockovi to sluší i dříve. Přesto by to chtělo zase nějakou pořádnou nakládačku. Co nepotěšilo? Hlavně to, jak příšerně vypadá kdysi sympatická Kyra Sedgwick. Hudba: Nathan Wang ()

Galerie (40)

Zajímavosti (20)

  • Pieseň, ktorá hrá v pozadí, keď Joe (Dwayne Johnson) ide na otvorenie svojej reštaurácie, je „Feeling So Fly“ od Tobyho McKeehana alias TobyMaca. (Zeker)
  • V roli psa hlavního hrdiny se střídali buldoci Tubbs a Tank. (Bauer)
  • Film mal odhadovaný rozpočet 22 miliónov dolárov, ktoré zarobil hneď počas prvého týždňa v USA. (Zeker)

Reklama

Reklama