Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před 17-ti lety si ve studentských dobách zašpásovali s krásnou Colette a pak se vydali každý po svém. Zbyla jim jen hezká vzpomínka, ale možná i problematický teeneger Scott, který se právě vydal kamsi do světa na zkušenou. Protože si nešťastná matka Colette neví rady, osloví oba potencionální otce o pomoc. A všechny to stojí dost práce a přemlouvání, než je všechno tak, jak má být... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (80)

Bobofon 

všechny recenze uživatele

Američani na to šli jako vždycky, když dělají evropské remaky: vzali film, učesali ho, oholili, odchlupili, vypálili mu bradavice, vykastrovali ho, amputovali mu všechno, co trochu někam trčelo včetně nejzajímavějších momentů, pak ho posypali růžovým cukrem, naparfémovali, ovinuli mašlemi a kdo má na to koukat. Tímto způsobem naprosto zničili Brutální Nikitu, ale třebas i Tři muže a nemluvně a taky francouzskou předlohu tohoto filmu. Kdo jim to už konečně zakáže? ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Komedie s obrovským potenciálem, dvě komediální superstar, režisérská ikona... A výsledek? Klasický, zkažený americký remake francouzské komedie. Duo Williams + Crystal naprosto nevyužité, jejich improvizační schopnosti odstrčeny do pozadí a nevýrazný mladý klučina jako "bonus". Tohle se Hollywoodu moc nepovedlo, což se díky bohu projevilo také v tržbách. Dvě hvězdičky za ústřední dvojici. ()

Reklama

lactarius odpad!

všechny recenze uživatele

Člověka to nutí k zamyšlení... Slyšel jsem, že tyto trapné vykrádačky mají u amerického obecenstva někdy větší úspěch než originál. Jinak by to snad proboha nikoho nenapadlo ! Takže - začít žrát housky s karbanátkem, co nejvíc popcornu, zapíjet javorovým sirupem a na všechno podle vzoru pana Kaplana říkat Kou Kej - třeba se ten pravý, svobodný, *americký* názor dostaví. ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Průměrný remake s jen několika opravdu dobrými vtipy.Ale co mě opravdu rozesmálo,byla Williamsova historka o jeho Ahoj doktore, ještě to nesplasklo a zpíval: "Ahoj doktore Joe, Mám prostatu oteklou, Myslím, že nefunguje tak, jako dřííííííív. Něco je v nepořádku, Tlačí mě něco v zadku..." ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Remake francouzské komedie"Otec a otec" nedopadl vůbec špatně, a vlastně mohl dopadnout podstatně hůř. Má ale pochopitelně své nedostatky. Tak předně Robin Williams nemá potrhlost Pierra Richarda, ale snaží se o to velmi a Billy Crystal je sice skvělý, ale na Depardieua prostě nemá. Tahle komedie je ale rozhodně ještě bláznivější, než její originál a možná i o něco nápaditější, protože některé scény v původním filmu vůbec nebyly, ale je to jen remake, a tak už to tolik nepřekvapí. Velkým bonusem je zde Mel Gibson v miniroli pankáče. Ten stál fakt za to. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama