Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před 17-ti lety si ve studentských dobách zašpásovali s krásnou Colette a pak se vydali každý po svém. Zbyla jim jen hezká vzpomínka, ale možná i problematický teeneger Scott, který se právě vydal kamsi do světa na zkušenou. Protože si nešťastná matka Colette neví rady, osloví oba potencionální otce o pomoc. A všechny to stojí dost práce a přemlouvání, než je všechno tak, jak má být... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (80)

helloween93 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že trojice Reitman-Crystal, Williams vůbec nedokázala naplnit potenciál a ač film párkrát pobaví, je z něho cítit scénáristická křeč, hlavně díky konci, kdy autoři trochu nevěděli, jak příběh ukončit. Francouzský originál jsem viděl jako dítě a vybavuji si ho matně, nicméně byl minimálně o třídu lepší. Propadák Ivana Reitmana a producenta Silvera. 2* ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Podle mě docela povedený remake komedie ( většinou tyto filmy končí katastrofou ), která nikoho nemůže urazit, Robin a Billy tvoří celkem vtipnou a zaručenou kombinaci páru inteligenta bez emocí a přecitlivělým blbečkem, jak už jsme měli možnost shlédnout v mnoha filmech, hlavně ve francouzských komediích. (( :: ()

Reklama

lactarius odpad!

všechny recenze uživatele

Člověka to nutí k zamyšlení... Slyšel jsem, že tyto trapné vykrádačky mají u amerického obecenstva někdy větší úspěch než originál. Jinak by to snad proboha nikoho nenapadlo ! Takže - začít žrát housky s karbanátkem, co nejvíc popcornu, zapíjet javorovým sirupem a na všechno podle vzoru pana Kaplana říkat Kou Kej - třeba se ten pravý, svobodný, *americký* názor dostaví. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie, která je remakem francouzského filmu, toho chce říct strašně moc, chce vytáhnout diváky na různá místa, ale to, co se děje, prostě není tak zajímavé, jak by si člověk přál. Billy Crystal a Robin Williams jsou asi dobrý tým, ale tady jejich humor prostě nefungoval. Jejich postavy pro mě nebyly zábavné, i když byly stejně tím nejzábavnějším v celém filmu. To je samo o sobě dost smutné. ()

sun.eagle 

všechny recenze uživatele

Byla neděle, venku pršelo, tak jsem sednul k televizi a znuděný jsem se chystal podívat na tenhle film, jenž bych si za normálních okolností nepustil. A ta nuda stoupala čím déle jsem se na tuhle "komedii" díval. A nakonec jsem sice nechal poštenou televizi ajko kulisu a pustil jsem se raději do velkého uklidu bytu. Tohle je opravdu zbytečný film u kterého se nezasmějete, a solidně vás uspí. Takže radím všem tomuhle se oblouken vyhněte. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama