Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack Stanfield má vše, po čem může muž jako on toužit. Jako specialista na ochranu bankovních kont má dobrou práci v bance v Seattlu a šťastnou rodinu. Jednoho dne se v jeho voze objeví Billy Cox a oznámí mu, že jeho rodina byla právě unesena. Zpět ji získá pouze tehdy, pokud podle přesných pokynů převede z účtů nejbohatších klientů banky po deseti tisících dolarů na jeho účet, celkem sto milionů. Což se však zdá nemožné, protože potřebný terminál byl v rámci probíhající fůze převeden na ústředí ve Wichitě. Jack se proto pokusí uplatit Williho - jednoho z únosců. Cox je odposlouchává a Williho před Jackem a jeho ženou Beth chladnokrevně zavraždí. Zatímco Jack se další den v práci snaží najít způsob, jak Coxovi vyhovět a provést požadovanou transakci, Beth doma přesvědčuje jeho komplice, že se jich bezohledný šéf po akci chladnokrevně zbaví. Má zoufalý muž, improvizující v téměř beznadějné situaci, šanci porazit chladnokrevného zločince s dokonale promyšleným plánem? (TV Nova)

(více)

Diskuze

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Americký nezmysel. No nie je to až také zlé. Od začiatku všetci vieme ako to skončí, aspoň Harrison Ford to drží v nejakej tej rovine...

jardariha

jardariha (hodnocení, recenze)

O statečném bankéři a teroristovi, který nikdy nesplní, čím vyhrožuje. Odpad!

maroo77

maroo77 (hodnocení, recenze)

Tento film se mi moc líbil, udržel mě v napětí celých 100 minut. H. Ford zahrál skvěle a je vidět, že nepatří do starého železa.

fefee

fefee (hodnocení, recenze)

Veľmi priemerný Thriller...nič viac, nič menej. Otrepaný príbeh kde divák už predvída čo sa udeje. Slabé...

lilusha

lilusha (hodnocení, recenze)

Harrison Ford, hoci je vo veku mojho deduska, este stale chce tahat za ten kratsi koniec. Ale stareho psa novym kuskom nenaucis. Keby si jeho ulohu zahral niekto hoci aj mladsi napr. Pierce Brosnan, vysledok by bol rovnaky. Nuda. Myslienka obycajna, dej predpokladatelny do poslednej bodky. Bettanyho zaporak ma nieco do seba, ale rozhodne to nie je jeho najlepsi vykon. Skoda, ze sa tak fajn herci dali nalakat na taky priemerny scenar. Film je standard, ktorym zabijete jedno uprsane popoludnie. Akurat tie pocitacove triky im uz nikto neuveri. Zejmena ked ide o prevody penazi :)

johnys1

johnys1 (hodnocení, recenze)

Tento akční thriller s H.Fordem je velice zajímavy a akce je zde od začátku do konce i s PC.

tatka

tatka (hodnocení, recenze)

Slušne remeselne spracovaný klišéovitý thriller, ktorý zbehol z výrobnej linky, pripravený na to, aby upadol do zabudnutia. Jediné klišé, ktorému sa vyhol som predsa našla. Roztomilý malý psík sa nevrhol so zúrivým brechotom na zlosynov, aby, skolený presne mierenou strelou za žalostného kňučania neskonal v rukách plačúceho synčeka. Za to tá druhá hviezda. Ináč o nič neprídete, keď tento film neuvidíte.

 (hodnocení, recenze)

cakal som od toho viac...proste obicajný triler...nic extra dal som dve ** a to si myslim ze i to jemoc ...

 (hodnocení, recenze)

Pěknej průměrnej akčňák s nechutným posledním záběrem před titulky. "Počítačová zápletka" opravdu bohužel scénaristovi asi moc za práci nestála... jinak to není špatný

Reklama

Reklama