Reklama

Reklama

Hlubinná hvězda šest

Trailer 2

Obsahy(1)

Jedenáct členů posádky výzkumné základny "Deep Star Six" žije už půl roku hluboko pod hladinou moře. Několik z nich se vydává na průzkum do záhadné podmořské jeskyně a zmizí beze stopy. Obrovský neznámý tvor zaútočí na základnu a vážně ji poškodí. Zásoby kyslíku se zmenšují a ti, kteří jsou ještě naživu, musejí o svůj život bojovat. (Guild Home Video)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (101)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Srovnávat se stejně starou geniální Propastí samozřejmě nelze, ta je o několik levelů výš, ale nabízí se srovnání se stejně starým Leviathanem. A je to zhruba plichta. Něco se mi tu líbilo víc. Třeba nádherně mizerné oldschoolové triky jsou naprosto odzbrojující a vyvolávají nablble shovívavý úsměv. I postavy jsou vesměs sympatičtější, životnější, o něco méně ploché, i když člověku chvíli trvá, než se v nich zorientuje. Něco je nastejno (slušná béčková výprava), něco zase horší (méně atraktivní zápletka, überhappyend). Nejlepší postava: záporácký zbabělec Snyder. Nejhorší postava: hlubinné monstrum (je především k smíchu). ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Docela slušná zhovadilost..Za zmínku stojí možná smrt změnou tlaku-všechno ostatní je předvídatelná slátanina s dost nudným tempem...Pokud se někdo těší na nějákého podmořského chrobáka co žere lidi, doporučuju moc u filmu nemrkat, protože ho můžete lehce prošvihnout(na obrazovce je čistého času cca 1-slovy Jednu-minutu). ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tenhle kousek mě docela pobavil. Dle mého názoru jde o zástupce klasického průměrného béčka z konce 80.let. Tyhle filmy mají velmi pomalé rozjezdy, které jsou prošpikovány docela nudnými dialogy a hodně průměrnými hereckými výkony, ale divák to stejně nevypne. Pořád ho totiž užírají jeho vlastní představy o tom, jak bude vlastně to monstrum vypadat. Na rozbalení tvůrcovského balíčku si budete muset počkat až někde za polovinu filmu. S příchodem monstra na scénu však kouzelně ožívá i samotná hororová atmosféra a v tu chvíli nabere film úplně jiných obrátek. Pro někoho je podoba monstra k smíchu, pro některé konečně něco co je na filmu zaujalo, no a pro ty poslední ''pastva pro oči''. Poslední půlhodina vás zaručeně nudit nebude, protože je v ní k vidění několik velice povedených scén a dokonce i pár náznáků na lehčí gore. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Příšera byla povedená, takže je škoda, že se v záběru vyskytla tak dohromady dvě minuty za celý film. Všechno ostatní je sotva průměr, kdy tu třetí hvězdičku přidávám tak možná za to, že prostě mám rád podmořské filmy, ponorky a podobně, protože jinak si člověk na tento snímek za týden ani nevzpomene. 50% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Podmorský sci-fi horrorový snímok "Hlbinná hviezda šesť" natočil v roku 1989 režisér Sean S. Cunningham. Pamätám si naň ešte z časov, keď som pozeral šumivé pirátske kópie s príšerným simultánnym dabingom na VHS. Teraz po rokoch som ho zhliadol v HD kvalite. Znova som sa vydal s posádkou ponorky Deep Star Six na nebezpečnú misiu. Ponoril som sa s nimi hlboko pod morskú hladinu a čelil neočakávanej hrozbe. V temných, chladných hlbinách sa totiž ukrýva krvilačné monštrum. *** ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Pôvodný zámer na film dostal Sean S. Cunningham už v roku 1987, kedy ho napadlo, že toto bude prvý film, ktorý vyjde v sérii pripravovaných sci-fi/akčných filmov pod vodou. V samotnom roku vydania (1989) vyšli tak hneď ďalšie tri známe filmy s podobnou tematikou: Leviathan, Priepasť, Vládci hlubin. (Arsenal83)
  • Podmorské scény boli natočené na Malte, v Rinella Tank vo Fort Ricasoli. (Arsenal83)

Reklama

Reklama