Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milanův vztah k doktorce Elišce (Eva Holubová) se slibně vyvíjí, a když se jí už Milan konečně odhodlá požádat o ruku, vypadá to, že svatbě nic nestojí cestě. Teda kromě jedné malé „drobnosti" – Milan je stále ženatý se Slovenkou Jankou (Zdena Studenková), matkou Kryštofa, se kterou se před lety jaksi zapomněl rozvést! Kromě Milanových lapálií je tu ještě další problém – návrat čtveřice k hraní vodního póla se moc nedaří. Zůstali jen tři... a to je sakra málo... Aby zachránili partu a vytáhli kamaráda Jakuba z depresí, rozhodne se Kryštof přivést do bazénu aquabely, se kterými chce natrénovat vystoupení. Honza z Kryštofova plánu zpočátku příliš nadšený není, ale posléze s vidinou záchrany kamaráda (a možnosti být v přítomnosti krásných aquabel) se všichni pustí do přípravy vystoupení s názvem „Hodinový manžel"... (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (172)

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Uh, asi to budu já koho bude na áru nahazovat Klepl po infarktu a to z téhle čiré hrůzy. Jestli se na předchůdce dalo jakž takž koukat, pak na tohle už nikoliv. Scénář naprosto o ničem, dokonce Novotný, který umí udělat prču v čemkoliv se tady neměl čeho chytat i když se snažil sebevíc. Nevím, ale neustálé pobíhání po Nymburce v plavkách mi nijak vtipné nepřišlo. Nebylo tam vtipné vlastně vůbec nic. Čistých 104 minut zmařeného času. Nad současnou českou komedií dělám velký kříž. Místo koukání na tohle jděte raději umýt koupelnu, vysát nebo uklidit nádobí z myčky... Fakt to strávíte prospěšnějším způsobem. A budu trestat. - ODPAD ! ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

I já si myslím, že vtip už uzrál a dvojka je proto ještě o maličko lepší. Pročež snížím hodnocení jedničky na 3, abych dvojce dal 4. Protože na mě tenhle film funguje. I když Novotný není můj idol, Polívku mám za zpiťana a Holubovou filmově nemusím. Asi zásadní je scénář - je to sice ptákovina, ale tenhle styl vyprávění se mi líbí. Nejslabší je Studenková a její role. Je tam pár míst, kde jsem se dost nasmál. ()

Reklama

koza3 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za scénu v nebi, která měla nějakou myšlenku a hodnotu. Druhá hvězda za dronové záběry krásného Nymburka a okolí i když mám pocit, že už jich tam bylo přehršel. Kvarteto, které v prvním díle funguje, chlí vtipy, jsou pseudomačo, kteří musí drtit baby za prachy se ve dvojce úplně rozpadá. Každý si jede svoji linku a pojí je akorát nesmyslná dějová linka aquabel. Všechny zvraty jsou předvídatelné a smysl filmu ani jednotlivých mini příběhů je nesmyslných. Škoda, dalo se z toho určitě vytěžit víc, ale je z toho pouze průměrný film, který cílí spíše na publikum Prima Love. usmál jsem se pouze na konci díky Wohnoutům. ()

jirkahodr 

všechny recenze uživatele

Ťežko hodnotit. Navázat na chlapskou komedii ve stylu "chlapi sobě" skoro romancí je opravdu těžké a možná i neřešitelné. Chápu rozladěnost publika je to jako by někdo navázal na Pařbu ve Vegas Sexem ve městě. Aby to fungovalo to by musel být opravdu geniální scénář a i pro Hollywood by to byl oříšek. Jak to může dopadnout v našich nuzných podmínkách? Ano to už víme, né moc dobře. Pokud se na to budu dívat jako na pokračování Hodinového manžela tak je to úplně mimo, pokud jako na film který řeší nějaký zamotaný vztah tak mi nevadí, že se u toho moc nesměji protože to je prostě takové vyprávění a uzavřu to. Je to víc do TV než do kina, prostě horší průměr no.. Jen bych pro příště doporučil ať si všichni režiseři dobře rozmyslí, jestli s filmem jít rovnou do kina a ne jen do TV. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

K mému velkému překvapení se mi volné pokračování komedie Hodinový manžel docela líbilo. Nepřítomnost Jitky Čvančarové určitě sehrála svou roli, teď mi však pro změnu vadila Zuzana Norisová, o jejíchž hereckých schopnostech mám už dlouho značné pochybnosti. Nicméně musím po pravdě připustit, že sexistický humor byl tentokrát mnohem lépe stravitelný, příběh víceméně taky a vkusný hudební doprovod zaštítěný René Ryparem mě vyloženě potěšil. (60%) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Téměř celý film se natáčel ve městě Nymburk ve středních Čechách. (AnčaRambo)
  • Na konci prvního dílu Hodinový manžel (2014) čtveřice kamarádů zdědila 28 milionů korun a součastně Milan (Bolek Polívka) sbalil lékařku Elišku (Eva Holubová). Na začátku tohoto filmu, těsně před tím, než Milan požádá Elišku o ruku, říká její dcera u večeře: „A co vy dva? Jste spolu 2 roky a nic...“ Což nedává smysl, protože ještě nemají vyřešené to dědictví, takže spolu nemohou být 2 roky, ale max. 2 měsíce. (aartep12)

Reklama

Reklama