Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

Satan 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl na odreagování. Stifler opět vede, Jim se dostává do absurdních situací a jeho táta mu s radami taky moc nepomáhá. Odsýpe to solidně, má to pořád ten prcičkovský drajv a humor a hlavně partu sympaťáků, se kterými není těžké se ztotožnit. Velkým kladem je i vynikající rockový soundtrack... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dvojka má trochu pozvolnější rozjezd a taky už trochu recykluje první díl, ale dobrých vtípků a situací je tu pořád dost. Co se mých dvou nejoblíbenějších postav týče, tak Jima pořád stíhají trapasy a jeho vystoupení na hudebním táboře je nezapomenutelný. No a Stifler perlí snad ještě víc než v jedničce a sex po telefonu v podání Oze a Heather taky stojí za to : hele chlape mám péro v ruce a chci si užít sex po telefonu se svou holkou! No tak to máš dobrý, Alláh Akbar! Takže o něco slabší než jednička, ale pořád ještě obstojná zábava.60% ()

Reklama

Jiří K. 

všechny recenze uživatele

Tenhle typ komedie určitě není moje krevní skupina, ale: U akčního filmu očekávám akci, u hororu se chci bát, u romantického filmu chci bulet a když se dívám na komedii, chtěl bych se minimálně usmívat - nikoli naopak. To se mi v tomto případě splnilo a já dávám čtyři hvězdičky. Rozhodně lepší než jednička. Málem jsem si však nevěřícně ukroutil hlavu nad spektrem hodnocení většiny zdejších komentátorů, když jej srovnám s jejich hodnoceními u filmů stejného nebo podobného žánru. ()

Jonash87 

všechny recenze uživatele

Já vám nevím. Mně se i druhé pokračování líbilo (ale tato série tím u mě skončila), pořád se zde našlo dost vtipných scén. Stejně jako u prvního dílu platí, že to je klasika teenage komedií. Dle mého, to jsou právě pouze tyto dva filmy, které v tomto žánru za něco stojí. Další díly už však stály za prd, stejně jako různé další "napodobeniny"... 70 % ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Někteří mohou vyprávět o úpadku kvality, ale já si stále myslím, že druhé Prcičky jsou stále "důstojný" sequel, na životy hlavních hrdinů je navázáno velice přirozeně, Stifler dostává trošičku víc prostoru, z Jimova otce se stává pravidelný svěděk synova nejtrapnějších momentů (což je hilarious), atmosféra je bláznivější, vtípky šílenější... Celkově fajn, odlehčující, pubertální komedie, která se však narozdíl od jedničky vzdala i těch svých menších kořínků v realitě. 7/10 ()

Galerie (119)

Zajímavosti (25)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno