Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

movieband 

všechny recenze uživatele

Prcičky 2 aneb úlet amerických středoškoláků z 99. pokračuje. Tentokrát už, ale ve větším měřítku. Ze středoškoláků jsou vysokoškoláci a někteří se uvědomují, že ojíždění každé druhé holky asi není úplně pro ně (Kevin). Každopádně je to pořád vcelku sranda, i když se jedná o tak typický humor, tak jsem se vcelku bavil. Co mě, ale dostalo asi nejvíc z filmu bylo, když se Jim přehmátl a použil ten vteřiňák. Myslel jsem, že umřu smíchy. Ve dvojce prciček, taky dojde na víc Stiflera ("Byl jsem pochcán." Scott to perfektně zahrál.) Hlodů je to požehnaně, trapných scén taky, vtipu jakbysmet, takže o zábavu je postaráno, i když je to místy přes čáru. 70% "Nemáte týmového ducha!" ()

predators 

všechny recenze uživatele

První tři díly a Reunion! Tím veškerá legrace končí a všechny ostatní pokusy o napodobení nebo přiblížení (a že jich bylo!) se můžou jít zahrabat. Samozřejmě mnozí stále sbírají herecké zkušenosti (a že jich někteří dosáhli až v hodně sešlém věku), ale jako pubescentní komedie nemají mnoho konkurencí. Také nutno dodat, že slušné množství gegů, hlášek a situací vešlo do historie! Toto by se mělo promítat prvákům na střední škole místo povinné četby...prcičky aspoň nikdo neobšlehne! 75% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Druhá pokračování nejsou vždy tak úspěšná a dvojka "Prciček" rozhodně nebyla. Šlo vlastně jen o to, že se stará parta sešla rok po maturitě, aby zapařila na parádním mejdanu. Opět je to koncert Jima a jeho otce a Stiflera a jeho nadávek. Hlášky jako "Vyhul mi hůl", "Santa porňák" nebo "Umělý čuráky pro všechny" jsou nezapomenutelné stejně jako scéna s lepidlem, což se může stát prostě každému. Mytologie filmu se rozpracovává hlouběji, některé vztahy vznikají, jiné končí. Film je takovým preview k tomu, co má ještě přijít, ale nepostrádá své kouzlo, které je mimo jiné také v úžasném soundtracku, jenž je prostě dokonale vybrán. Všechno je směrováno k mladým, k party a divočině, ale takovým způsobem, aby to ani mě, kdo nepaří, neodradilo. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/04/prcicky-bruce-lee-par-trapnosti.html ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 10/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +pořád je tu ta bezvadná a původní sestava, najdete tu mnoho úderných, vtipných a kultovních fórků, hlášek a scének -dvojka má trošičku jednoduší příběh a některé postavy mají méně prostoru (např. Mena Suvari)/// Přestože to pro mě není tak kultovní jako jednička a tak perverzní (zábavné) jako trojka, pořád je to velice slušná zábava. I po letech a několikátém zhlédnutí jsem se u každé scény příjemně bavil. Tenhle film prostě nestárne a pořád baví. Scény v nichž je Seann William Scott jsou nezapomenutelné. Jen škoda, že se děj začal více točit kolem Jima a méně kolem jiných postav./// Celkem 83%/// ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Prvý diel bol predsa len "prvý diel", ale dvojka sa mu minimálne vyrovná. Pre mňa je aj trochu "atraktívnejšia", lebo jednotku som už videl veľakrát, pričom toto ešte riadne "napozerané" nemám. Ale ešte teraz vo mne doznieva ten neovládateľný smiech, ktorý som zažíval pri pozeraní. Svižné, zábavné, minimálne nechutné... Čo viac si priať? ()

Galerie (119)

Zajímavosti (24)

  • Prodloužená verze je o 3 minuty delší než původní. Obsahuje např. delší záběry z úvodní párty u Stiflera (Seann William Scott), hrátky s lesbičkami, nebo jak Jim (Jason Biggs) čeká s otcem (Eugene Levy) v čekárně na vyšetření přilepeného penisu. (Marsik)

Reklama

Reklama