Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Student genetiky Max měl vždycky problémy s dívkami. Ten poslední se mu přihodil, když omylem naklonoval novinářku Kate, dívku, o jaké vždy snil. Zničit tak půvabný klon by ale bylo škoda. A tak se Max, s pomocí svého kamaráda Henryho, pustí do dalšího experimentování. Z Repli-Kate se stane dokonalá žena! Prostě ji stačí nastavit tak, aby se chovala jako chlap. Kate popíjí pivo, sleduje fotbal, věnuje se žhavému sexu a zanedlouho se stane nejpopulárnější dívkou na škole. Ale nic netrvá věčně a Max zjistí, že ani tohle nastavení zas až tak ideální není... (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Ubohá teen-komedie, která ani moc teen komedií není, ale obsahuje všechny možné atributy, jaké by měli teen komedie mít a to plno nechutností a záchodového humoru. Ali Landry je sice krásná, ale nezachrání to. Většinou jsem se celej film ani nezasmál, možná pousmál, film má hodně trapností, při kterých jsem se cítil trapně i já. Navíc okořenění sci-fi teen komedií je sice originální, ale spíše je to na škodu. ()

Arach.No 

všechny recenze uživatele

Ali Landry je sice pěkná, ale film se jenom na jejím vzhledu postavit nedá. Nudná zoufale nevtipná komedie s příšerným Eugenem Levy. Po dlouhé době jsem díky Primě narazil na film, který jsem nebyl schopný dodívat do konce. Scénář vypadá jakoby ho napsala feministka, protože Repli-Kate se má sice chovat jako chlap, ale většinu filmu spíš vypadá jako malý děcko a s chlapek má málo společnýho. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých scének v tom sice je, ale není jich tolik, aby zachránily vše to ostatní, co nefungovalo, nudilo nebo bylo jenom trapné a příliš hloupé. A Prcičky to skutečně od určité chvíle připomíná, ale ty aspoň měly příjemnou atmosféru a na jedno zhlédnutí byly celkem příjemné, což o tomhle říct bohužel nemůžu. Slabé 2* ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Maxovi (James Roday) se při testování genetického replikátoru nedopatřením podaří místo křečků naklonovat sympatickou novinářku Kate (Ali Landry). Než stihne vymyslet, jak se z průšvihu dostat, tak jeho kamarád Henry vymyslí elegantní řešení. Společně se pokusí naučit replikovanou Kate chovat se tak, aby neměla takové ty ženské požadavky (květiny, romantické filmy), ale naopak aby měla ráda pivo, fotbal a sex. Jenže brzy Max zjišťuje, že na ženském chování přece jen něco je, a že je vlastně zamilovaný do původní Kate... Je jasné, že od filmu tohoto typu nelze čekat nějakou ušlechtilou zábavu. Na druhé straně ale film docela vtipným způsobem ukazuje, jak to vlastně s náma chlapama je. Některé situace jsou dokonale vtipné (nákup spodního prádla pro Kate i Repli-Kate zároveň), ale s postupem filmu se vtip trochu vytrácí, a naopak začínají některé scény působit trochu trapně (naklonovaný Eugene Levy ...). Celkově trochu slabší průměr, ale když vidím to hodnocení okolo, tak se za 3* ani trochu nestydím.. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

S očima na křivkách Ali Landry a mozkem v režimu stand-by docela snesitelné. Občas prosákl humor u dvojsmyslných dialogů, ale jako by se dílo z produkce National Lampoon nemohlo rozhodnout mezi přisprostlou komedií pro teenagery a komedií rodinnou s mravním ponaučením. S neandrtálskou verzí Kate by člověk vydržel maximálně 48 hodin, pak by ho z těch desetiminutovek ticha začal bolet jazyk.. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama