Reklama

Reklama

Kačeří příběhy: Poklad ze ztracené lampy

  • USA DuckTales The Movie - Treasure of the Lost Lamp (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Strýček Skrblík se vydává se synovci do Egypta, aby našel magickou mapu ukrytou v pyramidě. Strýček Skrblík, synovci a Rampa letí do Egypta nalézt poklad. Najdou ho, ale pak se objeví čaroděj Merlock a poklad jim sebere. Zůstala jim jen lampa, kterou si vzala Kačka. Právě tu jedinou však Merlock hledá. Jak totiž po návratu domů děti zjistí, lampa je kouzelná. Náhodou vyvolají Džina, který každému splní tři přání. A dobrodružství pokračuje... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (98)

predators 

všechny recenze uživatele

Kačerov jak hurikán,k nám už míří. Auta, laser, aeroplán, městem víří. Příběhy píše z téhleté říše R: Kačer, úú, teď k vám děti z dálky letí Kačer, úú, přináší sem kouzelnou zem Kačer. Kačeři přijdou, když si v nouzi. Když tě úzkost ze sna zbouzí. Zavolat jen stačí heslo: Kačer, úú, teď k vám děti z dálky letí, Kačer, úú, přináší sem kouzelnou zem, Kačer, úú, Na tvář ti smích právě pích pan Kačer, uú. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Seriál "My z Kačerova" jsem v dětství miloval a o víkendech jsem každé ráno zapínal Novu a těšil se na další příběhy z Kačerova. Ten seriál jsem prostě miloval a dnes je to pro mě především nostalgie a krásná vzpomínka na víkendová rána v dětských letech. A tak jsem si velice rád připomněl své oblíbené hrdiny v celovečerním filmu. A nebyl jsem zklamán. Zajímavý příběh, moji oblíbení hrdinové, staré známé hlasy, a mnoho vtipných scének, to vše mi pomohlo vzpomenout si, jak jsem tyhle příběhy miloval a co jsem k nim cítil. Tento film mi dal zapomenout na to, že jsem dospělý, a jen díky němu jsem se mohl vrátit do dětského věku a vzpomenout si, jaké to tehdy bylo. To je prostě nostalgie. A tak snad ani nemůže překvapit, že hodnotím nadprůměrně, protože průměrné či podprůměrné hodnocení si tahle záležitost nezaslouží. Nechybí zde dobrodružná zápletka, nechybí zde vtip, je tu prostě všechno, co jsem na tom seriálu tolik miloval. A tak uděluji čtyři hvězdičky. ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Seriál Kačeří příběhy se pro mě stal kultem a nikdy, zdůrazňuju nikdy na něj nezapomenu. Nedávno jsem si na youtube pustil znělku a zamrazilo mě v zádech, protože jsem si vzpomněl na dětství, jak každý víkend byl pro mě netrpělivě očekáván a to jen kvůli Strýčkovi Skrblíkovi a jeho dobrodružstvím. Vstával jsem kvůli tomu v 7h. ráno a pak jsem byl celý den ospalý, ale nikdy jsem toho nelitoval, protože toto nevidět, by byla neskutečná škoda. Mohu být nesmírně rád, že mě tento seriál potkal a byl uveden na TV NOVA. Dnešní děti lituju, protože co za blbosti běží ráno o víkendech, to nemá obdoby. A teď k tomuto filmu. Vůbec jsem neměl ponětí, že existuje. Díky internetu jsem se o něm dozvěděl a asi měsíc hledal link na stažení vč. CZ dabingu. (DVD si pečlivě uschovám a archivuji pro své ratolesti). Teprve dnes, v mých 23 letech jsem to stáhnul a shlédnul. Tleskám. Je to kouzelné. Barvy dokonale ladí a i ten příběh je dobrý. Strýček Skrblík, synovci a Rampa letí do Egypta nalézt poklad. Najdou ho, ale pak se objeví čaroděj Merlock a poklad jim sebere. Zůstala jim jen lampa, kterou si vzala Kačka. Právě tu jedinou však Merlock hledá. Jak totiž po návratu domů děti zjistí, lampa je kouzelná. Náhodou vyvolají Džina, který každému splní tři přání.....a dobrodružství pokračuje. Škoda, že zde chybí Rafani, Šikula, Ňouma atd. Dále jsem nepochopil, proč Rampu nenamluvil Karel Heřmánek, ale někdo úplně jiný. I když nedávám plné hodnocení, tak není pochyb o tom, že tento film je důstojnou tečkou za jedním z nejlepších seriálů všech dob! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $18,115,724Tržby Celosvetovo $18,600,000║ Kino film o káčerovcoch má všetko čo má aj seriál, dávku dobrodružstva, akcie a hlavne zábavy, takže staré dobré časy odohrávajúce sa v Káčerove opäť uspokojili. /80%/ ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

[2,5*]     "Launchpad! Can't you even ríde a camel without crashing it?"     Takpovediac "falošná" disneyovka vychádzajúca zo seriálu, na ktorej je ten televízny pôvod cítiť z každej jej kúsku. Hoci som mal ten seriál celkom rád (záverečná zvučka vo mne dokázala vyvolať príjemne nostalgické pocity), film ma veľmi nechytil, celé mi to pripadá také vyblýskané a bezduché a to vysoké hodnotenie na ČSFD (aktuálne 84%, 878. najlepší film) ma dosť prekvapuje. Film totiž vo svete nezaznamenal veľký úspech a ani to hodnotenie na IMDb nie je žiadna sláva (68%). Je tu množstvo odkazov (rozumej samé vykrádačky) a minimum originálnych nápadov. Vyhľadávanie kvalitných filmov podľa hodnotenia na ČSFD je istotne pomerne spoľahlivá metóda, ale treba aj počítať s tým, že nefunguje stopercentne.     "I'm a boy. I'm a real boy!" ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

  • První Disneyho kreslený film, který měl předlohu v seriálu. (HappySmile)
  • Když Skrblíkovi synovci Merlockovi prakem vystřelí z ruky lampu a Kulík ji kope směrem k Bubíkovi, který ji chytí, lampa má ve vzduchu ještě nasazený talisman. V dalším záběru, když se Bubík napřahuje k hodu, tak už na lampě talisman není, aniž by viditelně spadl. (Nick321)
  • Jméno hlavní záporné postavy černokněžníka Merlocka vzniklo kombinací jména Merlin (kouzelník z artušovských pověstí) a anglického slova „warlock“ (čaroděj). (Nick321)

Reklama

Reklama