Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý gaskoňský šlechtic d´Artagnan přijíždí do Paříže, aby se zde ucházel o místo královského mušketýra. Zde se také seznámí s Athosem, Porthosem a Aramisem a spolu čelí hlavně intrikám kardinála Richelie... Další z nejrůznějších zpracování nesmrtelného Dumasova příběhu o třech mušketýrech, lásce, cti, intrikách, odvážných mužích a krásných ženách a putování za královninými přívěsky (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

Grafito odpad!

všechny recenze uživatele

Tvůrci mají kliku, že Dumas už je dávno po smrti, protože jinak by je žaloval za nactiutrhání a ten soud by drtivě vyhrál.. příšerná ohavnost oproti které působí ubohoučká americká verze mušketýrů s Ch. O´Donellem jako Spielbergovský velkofilm.. jak v takový sračce mohli hrát třeba Emanuelle Béart nebo Tristan Ulloa, to nepochopím.. ()

Stanley 

všechny recenze uživatele

Popravdě kdyby tenhle výtvor neměl nic společného s veleznámou literární předlohou, která byla již předtím mnohokrát a lépe zfilmována, možná by nebyl výsledný efekt tak tragický, jenže divák se těžko ubrání srovnání se vším, co už viděl či četl, a oproti tomu tahle fraška nemá šanci. Milady jako zlá čarodějnice.. eh, to fakt ne! :-) ()

Reklama

Planchet 

všechny recenze uživatele

Takhe ne pánové, takhle by to teda nešlo... Čarodějnice a Mušketýři? Opět se ozývá ta moje pověstná prchlivost při lpění na tom aby se věci nazývaly pravými jmény, ale nemůžu si pomoc... Jmenovat se to třeba "Lopez a tři podmáslici" vymazat všechna jména (a náznaky reálií) spojená s mým oblíbeným románem a prokázat alespoň trochu soudnosti při výběru herců, asi bych film nevychvaloval do nebes, ale nebyl bych ani po jeho shlédnutí roztrpčen nad do nebe volající nestoudností tvůrců.... Neuvěřitelný paskvil! ()

Gwilwen 

všechny recenze uživatele

Ach jo, opět další nepodařené ztvárnění dobrodružství Dumasových mušketýrů. D´Artagnan vypadá spíš jako perský válečník a Milady nečaruje jen svými půvaby, ale rovnou kolem sebe metá ohnivé blesky a střídavě se zjevuje a mizí kde se jí zachce. To už je vážně příliš. Ve vlně zájmu o fantasy filmy je to jistě dobrý nápad obohatit film o prvky mystičnosti, ale to by se postavy nesměly jmenovat Athos, Porthos a Aramis. Upřímně je to na odpad, ale přece jen dám jednu hvězdičku za kostýmy, milovaný Périgord a proto, že se na tom Česká republika podílela v koprodukci. Možná by se už filmaři měli přeorientovat z Dumasových předloh na skutečné osudy panovníků, třeba Františka I. nebo právě Ludvíka XIII. Alespoň mně by tím udělali radost. ()

janek85 odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle hnusný a podprůměrný film mě natolik znechutil, ale i pobavil. Jde úplně mimo děj. A to, že tam jsou kouzla a čáry, to mě úplně vyvedlo z míry natolik, že už bych to nechtěl nikdy vidět. A to že mě pobavil?No, některé scény tam stály za smích, protože znám knihu a tyto scény mi přišli absurdní. Prostě HNŮJ!!!Přístupnost:přístupný ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama