Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejžhavější mladá hollywoodská hvězda dnešních dnů Jesse Metcalfe (TV seriál Zoufalé manželky) vyvolává salvy smíchu po celé škole jako hlavní hvězda tohoto neuvěřitelně legračního filmu! Když tři nádherné holky zjistí, že se staly obětí nenasytného lamače dívčích srdcí Johna Tuckera (Metcalfe), zosnují důmyslný plán odplaty. A tak se Tucker buď konečně změní…nebo bude brzy tenhle král školy všem jen pro smích! Dokáže svůdné dívčí trio proměnit “sériového milovníka” ve věrného muže? Přesvědčte se o tom v úspěšném filmu, který dokazuje, že pomsta nemusí být jen sladká, ale také hodně legrační. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pokud si už nějaký ten měsíc tykáte s menstruací, se svým dosud se neholícím přítelem hodláte z úterního neckingu přejít na středeční petting a mamince kradete Gauloisky z kabelky, patříte do cílové skupiny této filmové fekálie a připočtěte si k mému hodnocení klidně 4 hvězdy. Za takových patnáct let snad prozřete a odpustíte starci před penzí, že byl tenkrát tak přísný.. ()

Šňůra 

všechny recenze uživatele

Teenagerovská komedie o tom, jak se tři holky praly o jednoho kluka a čtvrtá se nejdříve smála, pak je dala dohromady, aby mu daly společně na frak a nakonec sama taky zaplakala. Vy budete pravděpodobně plakat taky, neboť děj je většinou dost hloupý a vůbec ne vtipný. Nepomůže tomu ani závěrečná dortová bitva, která není třešinkou na dortu, ale spíše hřebíkem do rakve. ()

Reklama

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se po celou dobu filmu, a jako komedie to účel splnilo. Romantiky je v tom dost. 😁 Konec filmu nabere pěkný zvrat, ale ty scény ve filmu jsou k nezaplacení. Herečky jsou sexy, a Brittany Snow tomu dokonale padla. 👍 Občas se zasměji jenom si na ty scény vzpomenu. poznámka: Doporučuji shlédnou tento film s titulky forced. Hvězdiček 4**** ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Jelikož mám rád komedie(ale i jiné žánry -->) ze středních nebo vysokých škol, tak musím podotknout, že to bylo vtipné, občas chytré a herecké obsazení sympatické. Především hlavní herečka mi vykouzlila úsměv na tváři. Také do toho skvěle zapadala hudba Mr.Gibbse. Sice je to hodně komerční, ale i tak jsem se docela dobře pobavil a těmto komediím podobného typu se nebráním. Akorát ten konec nemuseli tak odfláknout. 65% ()

IvyH 

všechny recenze uživatele

Je to americké, moderní, šablonovité a o teenagerech, co to je? Romantická komedie z prostředí střední školy - bohužel však i v tomhle pažánru je John Tucker musí zemřít jen pouhým podprůměrem. Tři holky, resp. čtyři se snaží zničit jednoho kluka. Že jim to nakonec (ne)vyjde (ta čtvrtá skončí s jeho mladším a "lepším" bratrem a John Tucker začne chodit s dvěma holkama naráz, přičemž ty o sobě navzájem ví) je sice dá se říct originální závěr, než na jaký jsme zvyklí, přesto John Tucker nenabízí nic víc, než co bychom neviděli v dalším tuctu podobných filmů, teda až na vlasatého Penna Badgleyho (Gossip Girl). ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kde se Scott seznamuje s Kate, můžeme slyšet píseň „I want you to want me“ od Cheap Trick. Na konci filmu lze tento song slyšet i v novodobé předělávce. (Dlee)
  • Byly natočeny dva odlišné závěry filmu, nakonec byl upřednostněn ten pozitivnější. (D3VIL)
  • Sophia Bush během natáčení stihla natočit i několik epizod se seriálu One Tree Hill. (ČSFD)

Reklama

Reklama