Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hercules se vrací do vesnice z jednoho ze svých dobrodružství a je přivítán lolausem. Ten mu sdělí, že se bude ženit a požádá ho, zda by mu nešel za svědka. Oba muži kráčejí lesem a nostalgicky vzpomínají, jak je to dlouho, co se neviděli. lolaus vypráví Herculovi a o své nastávající, která se jmenuje Ania. V tom uslyší na dívčí pláč ozývající se nedaleko obětního oltáře. Dívka jim vypráví, že monstrum zabilo jejího otce, když spolu obětovali bohyni. Hercules zkouší utišit dívku a ptá se, jak by jí mohl pomoci, ale ona se náhle přetransformuje v monstrum. Hercules mu usekne hlavu a myslí si, že je mrtvé. Společně s lolausem odchází, ale když se otočí, zjistí, že monstrum není mrtvé, ale v místě useklé hlavy mu narostly dvě nové hlavy. Toto monstrum je Hydra. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (53)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já jsem ten seriál měl kdysi opravdu rád a těšil jsem se na každé dobrodružství Hercules a Iolaus byli skvělá dvojka. Ale vidět tenhle pilotní film po letech, je skutečně utrpení. Digitální triky jsou tragické, ale to se dá odpustit. Jenže on ten příběh je strašně hloupý a nedá se to moc dobře sledovat bez toho, aby se vám dělalo nevolno. Ty body jsou hlavně za nostalgii. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Po Ohnivém kruhu a Podsvětí jsou na řadě, co se týče kvality, Amazonky. Nejen, že uvidíme sličné dámy v slušivých oblečcích, ale také uvidíme i krásnou Lucy Lawless. Tentokrát ovšem jako zástupkyni velitelky amazonek a sluší jí to víc jak Xeně. No nic. Na některé filmy z mládí se prostě nezapomíná a Herkules mezi ně patří, ať už si každý říká co chce. Tenhle díl není bůhví jak dobrý, ale má své kouzlo. :-) 65% ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Kevim Sorbo jako Hercules se stal téměř kultem. Je to podstatná část mého dětství a i když musím říct, že v dnešní době spoustu scén působí dost úsměvně. Rád se na to podívám znovu. Nechápu zde tak kruté hodnocení. Myslím, že obecně tento film/seriál zaslouží úctu pač Kevin působí jako Hercules skvěle a pro mě doteď při vyslovení jména Hercules okamžitě napadne on. Velmi krásná doprovodná hudba Josepha LoDuca, která by se dala také poslouchat pořád dokola.Velmi překrásné prostředí a na tu dobu slušné vizuální efekty. Samozřejmě teď působí již staře a dosti úsměvně. Hercules a Amazonky je první ze série filmů a asi i nejslabší. Nicméně si myslím, že stojí za podívání. :-) ( 75 procent ) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zásadně neozbrojená štangle salámu, její věrný přítel Tomáš Klus, Řek Zorba muchlující se s Xenou a tlupa divokých sufražetek, co odmítá manželům umývat nohy.. Hmm, první půlku jsem se styděl, že mám penis a pak jsem jen zíral, jak se Plzák Herkules zdatně chopil role manželského poradce. Pokud by mělo být s Herkulem nějaké příště, budu raději devadesát minut upřeně civět na zaschlou skvrnu stejnojmenného lepidla.. Dostat se mezi kmen amazonek Lord Flashheart, přišel by o svůj stojan na ručníky.. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru fantasy je třeba počítat s tím, že fantazie tvůrců bude občas rozvinuta do neuvěřitelných příběhů a hrdinských skutků. U příběhů s Herculesem je tomu občas také tak, ale místy je děj tak přitažený za vlasy, že děti, probírající právě ve škole starořeckou mytologii, by asi další den v hodině dostaly při zkoušení kouli, neboť by byly dezorientované tvůrčí invencí amerických producentů. Ta totiž dosahuje občas nedozírných mezí a vůbec bych se nedivil tomu, kdyby natočili s Herculesem ještě nějaký další příběh, v němž by stanul jako první člověk v dějinách na Marsu. "Schopnosti" na to rozhodně mají. (Pro ty, kdo nevyčetli mezi řádky nic o tomhle filmu - je to pěkný blábol, ale přežít se dá). ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama