Reklama

Reklama

Herkules a Minotaurovo bludiště

(TV film)
  • Česko Herkules v Minotaurově labyrintu (více)

Obsahy(1)

V tomto filmu se s Herculem setkáváme v době, kdy se již zdá, že všechny příšery na světě byly vyhubeny. Z Hercula se stal rolník, starající se o svou rodinu a vzpomínající na staré časy plné dobrodružství. Jednoho dne Hercula navštíví starý přítel Iolaos a spolu se vydávají do Alturie, aby přemohli bájného minotaura. (Stegr)

Recenze (61)

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Herkule, do čeho tě zase namočili ti filmaři... Mimotaurus se objeví v nějaké díře, uloví hrst vidláků, pomaže je zeleným slizem a chce ovládnout svět. Hm... (Samozřejmě jsem nevyzradil vše, šokující odhalení má film v rukávu) Jolaos je navíc pořád stejný neschopný ocas, jako byl celou sérii (skutečně bych nechtěl hrát jeho postavu).Ale co, vypnout mozek a zasnít se jako za mlada. Ta tá tadadadá tá tá tadadádádá... ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno jsem to žral. Dneska jsem se na to podíval po hříchu dlouhé době znovu a ona euforie ze vzpomínek se nedostavila. Ačkoli herecké obsazení mě potěšilo stejně jako tenkrát, něco mi tomu chybělo. Možná trošku delší souboje (počítám hlavně ten finální, přeci jen většina soubojů byli vzpomínky na předchozí triumfy) a bylo by to fajn. I tak se jedná o příjemný film, který nemá čím urazit. ()

Reklama

Mr.KarlAdler 

všechny recenze uživatele

Vynikající komedie, absolutně neprvoplánová. Homo Herculus a jeho teplý přítel se nejdřív osahají na slámě, pak v hospodě a nakonec, když z jednoho teče sliz proudem, i v Drápotaurově bludišti. Kvanta dvojsmyslů, co vůbec jako dvojsmysly znít nemají, vyšperkované dialogy, že by ani Honza Koller neztrácel, a Sorbův oduševnělý pohled, který dodává íkváči Pivkulovi na šarmu z nejzářivějších. Céčko, možná i déčko, ale mám svůj první alá "Abedovy Community projekce" film! ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Raimiovský Herkules tu kradne úlohu Theseovi, tak ako predtým Orfeovi a Prometheovi. Bez toho chlapa by skrátka Európa na gréckych základoch nikdy nevznikla! Je tu zopár zaujímavých teoretických momentov, ako starnutie hrdinu, šírenie legendárnych príbehov a božské rodinné záležitosti, ale celé odfláknuté ako obvykle a celý film je navyše spolovice opakovaním scén z predchádzajúcich štyroch, čo je mimoriadne otravné, ak ste ich videli relatívne nedávno, alebo ak nie ste dieťa... ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Pátý a poslední samostatný film o Herculovi je dle mého názoru nejslabší ze všech těch filmů, po boku s Amazonkami. Nemůže za to ani tak film, jako nudné flashbacky z předchozích dílů, které zabírají snad polovinu filmu a vzhledem k tomu, že jsem to všechno viděl chvilku předtím, mě to vážně nebavilo. Ale i tak se to dá překousnout a objeví se také Ioalus. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Podle legend se Herkules nikdy do Minotaurova bludiště nepodíval, protože Minotaura zabil rek Théseus. (Darth Revan)

Reklama

Reklama