Reklama

Reklama

It's All Gone Pete Tong

  • Velká Británie It's All Gone Pete Tong
Trailer

Obsahy(1)

Frankie Wilde (Paul Kaye) je DJský bůh, který na Ibize hraje již 11. rokem s nepřeberným množstvím fanoušků, drog, sexu, alkoholu a skandálů. Lidé ho milují, média nenávidí. Jenže organismus namůže snést takový nápor, tak se stane, že Frankie ohluchne, také kvůli vrozené vadě. Tím skončí jeho účinkování na taneční scéně. Manželka ho opustí, jediným východiskem je, brát co nejvíce drog. Jenže Frankie se nevzdává a pere se s osudem. Nakonec si najde způsob, jak vytvářet hudbu i jako úplně hluchý. Hraje své staré sety a vrhne se zase do práce. Film je pseudodokument o Frankieho životě obsahující výpovědi slavných dýdžejů, kteří ho znali. (BUD-SFIS)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Něco takovýho jste ještě neslyšeli. Teda neviděli. Kokainová kočička nebo co to bylo, neměla chybu. Paul Kaye jako permanentně chlastající nebo sjetej šílenec neměl hcybu, ani chybu! Místama to bylo natočený dost vážně, ale kolikrát sem se musel fakt dost zachlámat. A nezapomenutelná je hláška, jak sděluje svýmu kámošovi, že 3 roky šukal jeho babu, ale jenom do prdele, protože sou kámoši, chch. A plno takovejch věcí, fakt dobrej film. Fakt. A pěkně mě zmátla ta informace o tom, že to je podle skutečné události. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Kokos, čakal som film o vyfetovanom dídžejovi a dostal som poctivú a slušne zfilmovanú drámu o tom, že kde je vôla, tam je i cesta. Fakt, veľký rešpekt pred chlapíkom! Vo filme ma akurát srala spotená držka toho jeho 'vychcaného' manažéra. Ale až k nepríčetnosti! Záverečná scéna s deťmi to však všetko dala zase do pohody. Len ma trochu mrzí, že nepustili aspoň päť minút z jeho setov, lebo tie bíty  zneli pekelne dobre! ()

Reklama

vorheese 

všechny recenze uživatele

Nevěříte, že sledovat boj s drogovou závislostí je děsná legrace? Věřte... Takhle pozitivní, každým coulem zábávný a ani chvíli nenudící film jsem už dlouho neviděl. Paul Kaye tu exceluje a pro mě osobně je to nejlepší herecký výkon, který jsem kdy viděl (a že jsem jich viděl :-) A to mu ještě zdatně sekunduje drogová závislost, ztvárněná dvoumetrovým medvědem mývalem v růžových šatičkách. Že už se v tom ztracíte? No jen se sami přesvěčte... ()

Viperine 

všechny recenze uživatele

Láska k taneční hudbě vám bude při sledování tohohle filmu velkou výhodou... Jako svého času "klaberka" jsem ho sledovala s notnou dávkou jistého sentimentu. ;) I bez toho si ale myslím, že tenhle snímek má řadu kvalit, které aby jindy pohledal. Dokázal parádně vykreslit atmosféru daného životního stylu... obsahuje hromadu výborných scénáristických nápadů... má moc pěkně vystavěný soundtrack.. dobrou kameru a vizuál vůbec... celé to hezky odsejpá... a navíc - Paul Kaye zahrál hlavní roli skvěle, fakt skvěle. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Rozhodně zajímavé, trochu zvláštní polodokumentární zpracování, hýřícího barvami a mně neznámého, hodně divokého života Frankieho Wildea. DJský bůh, který měl všeho až moc, aby vzápětí ztratil téměř všechno. Paul Kaye tady předvedl naprosto bravurní výkon a jeho DJ jsem mu do písmene věřila. Kdo ví co je dneska s Frankiem a jak bojuje dál se svým životem a hudbou. Ale stejně jako Berlin Calling jsou to snímky, které mně stačí vidět jednou a dost. 70% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Herec Paul Kaye není fanouškem taneční hudby, proto kdykoli je scéna, kde má nasazená sluchátka, poslouchá kapely jako Sex Pistols nebo The Clash. (Tet.Ew)
  • Na začátku filmu je řečeno, že je natočen podle skutečné události, avšak žádný Frankie Wilde ve skutečnosti neexistoval. Hudbu, kterou slyšíme ve filmu vytvořil DJ Sammy. (LINKIN)
  • Hlavní postava je inspirována skutečným DJ Robbie Wildem, který je od narození na jedno ucho hluchý a na druhé slyší jen na 20 %. (Yhitte)

Reklama

Reklama