Reklama

Reklama

It's All Gone Pete Tong

  • Velká Británie It's All Gone Pete Tong
Trailer

Obsahy(1)

Frankie Wilde (Paul Kaye) je DJský bůh, který na Ibize hraje již 11. rokem s nepřeberným množstvím fanoušků, drog, sexu, alkoholu a skandálů. Lidé ho milují, média nenávidí. Jenže organismus namůže snést takový nápor, tak se stane, že Frankie ohluchne, také kvůli vrozené vadě. Tím skončí jeho účinkování na taneční scéně. Manželka ho opustí, jediným východiskem je, brát co nejvíce drog. Jenže Frankie se nevzdává a pere se s osudem. Nakonec si najde způsob, jak vytvářet hudbu i jako úplně hluchý. Hraje své staré sety a vrhne se zase do práce. Film je pseudodokument o Frankieho životě obsahující výpovědi slavných dýdžejů, kteří ho znali. (BUD-SFIS)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Mám rád trance, takže v pohodě zkousnu (možná teda zrovna tyhle tracky jsou až moc moc diskotékový, ale vcelku OK), navíc v moc filmech (a zejména dobrých) divák tuhle hudbu neslyší. Frakie Wilde je sice fiktivní postava, ovšem je podána tak přesvědčivě a její osud je natolik zajímavý a za srdce chytající, že mi to nebylo na obtíž. Hluchý DJ je asi tak platný jako slepý průvodce po horách a bylo mi ho líto a fandil jsem Frakiemu opravdu dost. Rozhodně skvělý film! ()

BUD-SFIS 

všechny recenze uživatele

Jiz po peti minutach jsem vedel, ze kdyz film nebude dobry, tak aspon herecky vykon pro mne uplne neznameho Paula Keye bude zazitek a taky byl. Perfektne zahrane sceny abstaku doplnujici se reziserovym smyslel pro cit ve vas zanechaji stopu po celou dobu filmu ale i po nem. Dobre se odvijejci a propracovany pribeh doplnuji "autenticke" vypovedi znamych DJ´s. Tak proc by se to nemohlo stat!!! :) ()

Reklama

Viperine 

všechny recenze uživatele

Láska k taneční hudbě vám bude při sledování tohohle filmu velkou výhodou... Jako svého času "klaberka" jsem ho sledovala s notnou dávkou jistého sentimentu. ;) I bez toho si ale myslím, že tenhle snímek má řadu kvalit, které aby jindy pohledal. Dokázal parádně vykreslit atmosféru daného životního stylu... obsahuje hromadu výborných scénáristických nápadů... má moc pěkně vystavěný soundtrack.. dobrou kameru a vizuál vůbec... celé to hezky odsejpá... a navíc - Paul Kaye zahrál hlavní roli skvěle, fakt skvěle. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě teda vůbec nechytlo. Má to sice skvělý soundtrack a zajímavé zobrazení závislosti na drogách (zjevování velkého jezevce, který na hlavního hrdinu v jedné scéně hodí lopatou hromadu kokainu, což je asi nejzajímavější scéna na celém filmu), ale co potom? Žádné emoce z toho ke mě nešly, jenom jsem se královsky nudil. Jo, asi tak 25 minut je to zajímavé, ale hned po tom, co ohluchne a vytvoří nějaký neposlouchatelný mix, šel můj zájem tak rapidně dolů, že mi byl hlavní hrdina za pár minut celkem ukradený. A to, že pak jako hluchý zase dělá DJe a jde mu to, protože tu hudbu nějak čte, to tomuhle filmu fakt nesežeru. Chápu, má to být komedie, ale i tak mi to sem nesedělo. Hlavní hrdina ale svoji roli zvládá skvěle, celý film se tváří neskutečně sjetě. Mě tohle ale strašně nudilo a camea Paula van Dyka nebo Tiesta tenhle film nezachrání. Navíc to celé selhává i jako pseudo-dokument, protože částí, ve kterých to vypadá jako dokument, je málo. A to jsem tomuhle filmu docela věřil, protože jsem se jsem dostal přes Groove, ale Groove přece jenom ve mě zanechalo nějakou dobrou náladu, tohle ve mě zanechalo... Co to ve mě vůbec zanechalo? Já nevím. A to je to špatné. EDIT 10.4. 2022 - Fakt netuším, v jakém stavu jsem byl, když jsem se na to díval tehdy. Dokážu pochopit, že mě to nudilo, protože prostřední část mi přijde rozvleklá i teď, nicméně že jsem tak kritizoval to, že je hluchý DJ nakonec schopný stále skládat skvělou hudbu, tomu se mi fakt nechce věřit. To jsem to asi musel prospat, jinak si to nedokážu vysvětlit, protože to tam má dokonale vymyšlený důvod. Ten se mi na tom filmu líbil i nejvíc, jen mě mrzelo, že se mu to nevěnovalo víc do hloubky. Ona se hudba dá skutečně najít všude okolo nás a i hluchý ji může skládat podobným způsobem, jako právě Frankie. Nicméně to není jediné, co se mi na tom líbilo - camea slavných DJů, skvělý soundtrack a naprosto dokonalý výkon Paula Kaye jsem ocenil už tehdy, ale tentokrát musím ocenit i solidně gradovaný příběh, skvělou filmařskou stránku plnou dobrých nápadů ať už kamery či zvuku, pár vtipných scén a taky velmi pozitivní náboj v závěru, který jsem v tom tehdy asi taky vůbec neviděl, ale aspoň mě při druhém zhlédnutí potěšil o to víc. A ačkoli mi určité postavy byly celou dobu nesympatické včetně Frankieho (i když jsem ho postupně začínal snášet), i tak z toho filmu nakonec mám velmi příjemný pocit, dokázal mi i zvednout náladu a rád si ho někdy s chutí pustím znova. Dříve jsem dal čisté dvě, ale teď své hodnocení měním na čisté čtyři. A tak moc jsem hodnocení po druhém zhlédnutí (u filmu) snad ještě nikdy nezměnil... 4* ()

3n3my 

všechny recenze uživatele

Tak to bola pecka! Výborne natočený film v štýle dokumentu. Pri niektorých scénach sa musíte pousmiať, ale vzápätí máte pocit, že to až také smiešne nebude - človek na pokraji zrútenia, predávkovania... A čo na tom že je príbeh vymyslený? Paul Kaye zahral Frankieho úplne dokonale a už len kvôli jeho výkonu a hlavnej myšlienke tohto filmu to treba vidieť! A kto má rád tanečnú hudbu, tak má o dôvod viac. A pretože I LOVE TRANCE, neváham a dávam 5*. Zaujimavé komentáre: Korbitch, Medwídek, sheilla. Prípadne žiadne nečítajte, film vás prekvapí ešte viac keď nič nečakáte :-) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Na začátku filmu je řečeno, že je natočen podle skutečné události, avšak žádný Frankie Wilde ve skutečnosti neexistoval. Hudbu, kterou slyšíme ve filmu vytvořil DJ Sammy. (LINKIN)
  • Hlavní postava je inspirována skutečným DJ Robbie Wildem, který je od narození na jedno ucho hluchý a na druhé slyší jen na 20 %. (Yhitte)
  • Herec Paul Kaye není fanouškem taneční hudby, proto kdykoli je scéna, kde má nasazená sluchátka, poslouchá kapely jako Sex Pistols nebo The Clash. (Tet.Ew)

Reklama

Reklama