Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drsný špión zvaný Žralok se vrací do Francie splnit další tajné poslání a netuší, že jeho nastávající, také „státní zaměstnankyně“, právě hájí zájmy Francie vlastním tělem. Ve hře je supertajná zbraň, ale zároveň superblbec, jehož manželka, pracující na ambasádě, je nechtěným svědkem nezákonného obchodu. A o to jde, svůdná Isabella má Jeana-Jacquese na chvíli odklidit z cesty, aby tajné služby získaly informace přes jeho nic netušící manželku. Právě na něj narazí Žralok, před kterým jeho kolegové i nadřízení tají, že tenhle blb s dýmkou, patkou a kabelkou je tím úkolem, na kterém v utajení „pracuje“ jeho krásná snoubenka Isabella. Začíná excelentní honička plná omylů, nedorozumění a mužné síly Jeana Rena, věčně nedovtipného Christiana Claviera a komediálního talentu Valérie Lemercierové. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

HawkeyP 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěná špionážní komedie stavící na hereckých výkonech Jeana Rena a Christiana Claviera, hudbě Erica Leviho a režii Jeana Marie Poiré. Ano, je to blbost, ale musím se přiznat, že když jsem to viděl ve třinácti letech v kině, tak jsem mnohokrát spadl smíchy na zem. Od té doby jsem to nesčetněkrát viděl na videu a vždy se u toho skvěle bavím. Škoda, že soundtrack je prakticky nesehnatelný. ()

NoIdentity 

všechny recenze uživatele

Jak je to jednoduché natočit skvělou komedii, stačí mít jen dva virtuózní herce, navzájem je proti sobě rozeštvat a zavřít do jednoho auta. Škoda té nové BX, té je mi fakt během filmu docela líto, jak jí postupně dávají na zadek, ale jinak musím říct, že mě tahle blbina naprosto uchvátila. Svébytný druh humoru nejspíš nesedne všem, nicméně těm, kterým ano, připraví skutečný zážitek. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Poslat svou ženu do postele k jinýmu, aniž bych věděl, že jsem jí tam poslal je báječná myšlenka. Tohle se může stát jen manželům špionům a je to přesně ten jedinej důvod proč nejsem špión. Ovšem zase z opačného konce, kdyby mě manželka posílala do postele jiných krásných dívek, tak to už má docela své kouzlo. No, ať tak nebo tak, určitě by pak byly zajímavé romantické večeře a ty zážitky z práce pak. "Miláčku dneska jsem šoustala s tím arabem, abych z něj vyyšoustala, kde se schovává Usáma bin Ladin. Asi za to dostanu státní vyznamenání a co ty lásko jak bylo u tebe v práci ?" "Nic moc miláčku, já zase šoustal z manželkou ministra iránský vlády, abych z ní dostal, kde manžel schovová jaderné zbraně." Tomu se říká vztah plnej romantiky a tomuhle filmu se říká film plnej bláznivýho humoru. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Francouzská šílená komedie v plné síle, možná se snímek příliš rozpadá na jednotlivé - mnohdy velmi, velmi vtipné a zábavné - scénky a herci se příšerně předvádějí, než aby hráli, o to ale zase až tak nejde. Dvojka Reno + Clavier spolu dokáže rozehrát partii o nesmírných obrátkách, a tak je tento film, sice nenáročnou, ale hodně zábavnou záležitostí. Ústřední zápletka je pak také správně "francouzská" a příjemně pikantní. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Trojka Poire, Clavier a Reno sa dali prvy raz dokopy a vznikla z toho ich najlepsia komedia, ktora mi po rokoch sadla viac aj ako prvy Navstevnici. Humor vyplýva zo situacii a nie z primitivneho pitvorenia sa. Tentokrat tu je za toho prchlivca utrhnuteho z retaze Reno a Clavier je za toho serioznejsieho. Zatialco Reno Claviera neustale terorizuje, tak Clavier Rena dohana k sialenstvu. A po cely cas to je neskutocna zabava so zbesilym tempom a skvelymi oldschool akcnymi scenami. Zapletka je spravne blazniva a prekombinovana. Okrem ustrednej dvojky tu su aj vtipne vedlajsie postavicky. A cele to korunuje genialny CZ kinodabing. Take filmy a ani dabingy sa uz dnes netocia. 8/10. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo převážně v Mexiku. (Terva)
  • Ačkoliv se děj odehrává v Kolumbii, je v jednom záběru možné vidět Mexickou vlajku. (Terva)
  • Ve filmu je vidět celá řada vozů Citroën, například XM V6 Finish "Ambiance", BX 16 TGS nebo C25 Combi E. "Comfort". (Terva)

Reklama

Reklama