Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drsný špión zvaný Žralok se vrací do Francie splnit další tajné poslání a netuší, že jeho nastávající, také „státní zaměstnankyně“, právě hájí zájmy Francie vlastním tělem. Ve hře je supertajná zbraň, ale zároveň superblbec, jehož manželka, pracující na ambasádě, je nechtěným svědkem nezákonného obchodu. A o to jde, svůdná Isabella má Jeana-Jacquese na chvíli odklidit z cesty, aby tajné služby získaly informace přes jeho nic netušící manželku. Právě na něj narazí Žralok, před kterým jeho kolegové i nadřízení tají, že tenhle blb s dýmkou, patkou a kabelkou je tím úkolem, na kterém v utajení „pracuje“ jeho krásná snoubenka Isabella. Začíná excelentní honička plná omylů, nedorozumění a mužné síly Jeana Rena, věčně nedovtipného Christiana Claviera a komediálního talentu Valérie Lemercierové. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je zvláštní faktem, že to s ním je jako na houpačce. Úvod mě pobavil, pak dvacet minut nic, pak přijde brutální prostřední část filmu, kdy jsem se několikrát opravdu od srdce nahlas zasmál a potom zase konec takový nemastný neslaný. Jako by režisér jednu chvíli pil tři kafe denně a pak to omezil jen na jedno. Každopádně Reno je ďábel a Clavier mu zdatně sekundoval v roli tak "trochu" dotěrného manžela. 70 %. ()

mikhail 

všechny recenze uživatele

Neskutočne vtipná pravá francúzska komédia. Jean Reno v úlohe kapitána francúzskej špionáže, spolu s Isabelle Renauld (v rozpuku svojej krásy :o) )alias poručíkom Fournierovou (jeho snúbenkyňou) a Christian Clavier, ako neverný manžel, rozvíjajú herecký koncert. Jednoduchá zápletka vystužená kopou gagov a výborne vybratými vedlajšími postavami (ministri, šéfovia špionáže, prekladateľka). A práve z nich musím spomenúť ašpirantku Garciovú, ktorú skvele stvárnila Mireille Rufel. Zo začiatku nenápadná postava, ktorú som si dokonca filmu veľmi obľúbil. Pôvodne som dával 4*, ale táto komédia ani po x-tom zhliadnutí a po 20-tich rokoch nestráca nič zo svojho šarmu. Zvyšujem teda na 5* Hodnotenie: 90% ()

Reklama

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Výborné francúzske ohliadnutie sa za ich 90.tymi originálnymi rokmi poctivej filmariny, vďaka ktorej držali európsku vlajku k UnHollywoodu. Opätovne však snímka drží silnejšie pokope skrz epizódy, než by mala vytvoriť excelentný dojem z filmu ako celku (Fantomas, etc...). Každopádne fantastický francúzsky staromódny strih, Reno a typické francúzske nezničiteľné autá - neskutočné, čo z nich dokážu vyžmýkať. A záverečná pieseň? Lévi začína. Passion for France....(ČT 1, 07.07.2011) ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Podarená francúzska komédia so špionážnym príbehom a bláznivou zápletkou keď sa Jean Reno ako tajný agent nevedomky delí o svoju snúbenicu s Christianom Clavierom, ktorého manželku Valérie Lemercier použila tajná služba na odpočúvanie kolumbijského plukovníka obchodujúceho so zbraňami. Táto trojica spolu Isabelle Renauld tvorí jadro všetkých gagov a celkom im to ide preto zrejme dostali šancu aj v komédii Návštevníci, kde excelovali. 70% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zběsilá akční komedie, která navazuje na francouzské šílenosti sedmdesátých a osmdesátých let. Špionážní zápletka sice působí docela seriózně (to koneckonců Francouzi uměli skvěle), ale dvojka Reno Clavier kolem ní rozjíždí změť tu méně a tu více šílených scének, které jako kdyby vypadly z klasických Funesovek/Belmondovek. V devadesátkách mě Operace Corned Beef úplně minula a tak byl tenhle návrat v čase až překvapivě příjemný...70% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Ačkoliv se děj odehrává v Kolumbii, je v jednom záběru možné vidět Mexickou vlajku. (Terva)
  • Ve filmu je vidět celá řada vozů Citroën, například XM V6 Finish "Ambiance", BX 16 TGS nebo C25 Combi E. "Comfort". (Terva)
  • Natáčení probíhalo převážně v Mexiku. (Terva)

Reklama

Reklama