Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drsný špión zvaný Žralok se vrací do Francie splnit další tajné poslání a netuší, že jeho nastávající, také „státní zaměstnankyně“, právě hájí zájmy Francie vlastním tělem. Ve hře je supertajná zbraň, ale zároveň superblbec, jehož manželka, pracující na ambasádě, je nechtěným svědkem nezákonného obchodu. A o to jde, svůdná Isabella má Jeana-Jacquese na chvíli odklidit z cesty, aby tajné služby získaly informace přes jeho nic netušící manželku. Právě na něj narazí Žralok, před kterým jeho kolegové i nadřízení tají, že tenhle blb s dýmkou, patkou a kabelkou je tím úkolem, na kterém v utajení „pracuje“ jeho krásná snoubenka Isabella. Začíná excelentní honička plná omylů, nedorozumění a mužné síly Jeana Rena, věčně nedovtipného Christiana Claviera a komediálního talentu Valérie Lemercierové. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ze zacatku to film rozjede ve velkym stylu a predvede naprosto masakralni akci, takze jsem se zacal tesit na pekne vostrej akcni film, samozrejme s prvky komedie. Ale za chvilku se dal Clavier dohromady s Renem a zacla klasicka komedie postavena na rozdilnosti charakteru, kdy byla naka akce jen obcas. Ale skoro to bylo lepsi nez ta akce. Reno je naprosto mega kurevsky vostrej cholerik a je naprosto dokonalej. To Clavier hraje takovyho dobraka-blbecka a i kdyz ho Reno naprosto zastinuje, tak je taky fajn. Jinak film ma nakou krimi linku, ale ne moc vyraznou, takze jde vetsinu casu jen o dialogy mezi hlavnima hrdinama. Ale i tak jsem se dobre bavil. ()

xentrixx 

všechny recenze uživatele

S namoženou bránicí po x-tém zhlédnutí Návštěvníků přehrál jsem si se zvědavostí tuto komedii, očekávaje od obou herců obdobnou porci zábavy. Repete se bohužel nekonalo. Než se dostane ke slovu Clavier, je to nudná podívaná, plná omšelých gagů a kameňáckých scének. Ani on však celkově negativní dojem příliš nezmírní. Jedna hvězda je tak za něj, druhá za dobrou gradaci napětí před okamžikem, kdy Žralok uzří pravdu. Toť vše. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Trojka Poire, Clavier a Reno sa dali prvy raz dokopy a vznikla z toho ich najlepsia komedia, ktora mi po rokoch sadla viac aj ako prvy Navstevnici. Humor vyplýva zo situacii a nie z primitivneho pitvorenia sa. Tentokrat tu je za toho prchlivca utrhnuteho z retaze Reno a Clavier je za toho serioznejsieho. Zatialco Reno Claviera neustale terorizuje, tak Clavier Rena dohana k sialenstvu. A po cely cas to je neskutocna zabava so zbesilym tempom a skvelymi oldschool akcnymi scenami. Zapletka je spravne blazniva a prekombinovana. Okrem ustrednej dvojky tu su aj vtipne vedlajsie postavicky. A cele to korunuje genialny CZ kinodabing. Take filmy a ani dabingy sa uz dnes netocia. 8/10. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Operace Corned Beef mě velmi překvapil, protože jsem ho donedávna vůbec neznal. Christian Clavier, Jean Reno a Valérie Lemercier se tak znovu potkali, ačkoli Návštěvníci byli natočeni až dva roky poté. Tam jim to dohromady také skvěle klapalo. A není divu. Režisér právě Návštěvníky dělal a podobné komediální zápletky později použil právě ve slavném filmu. Také tu se opět rozjíždí bláznivá komedie, která jen dokazuje, že Reno je multižánrový. Skvěle jsem se bavil. Mě přišla okouzlující i Mireille Rufel. Tvůrci si utahují z tajných služeb a různých druhů tajných operací. A někdy se podaří si zkrátka vytasit jako svůj hlavní trumf tupce. A když se k tomu sype, co se může sypat... ()

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Typický scénaristický produkt dvojice Clavier-Poiré. To znamená, že film lze dobře využít jako kulisu k jiné činnosti, ale jako komedie zlaté éry to nefunguje. Rychlé tempo, plynulý rytmus, ale něco zásadního tomu chybí. Film tak asi nejvíce zaujme jedním z posledních záchvěvů oldschool dabingu. Že současná herecká generace má své umělecké limity není žádným tajemstvím. Projevuje se to samozřejmě i v dabingu.  Vždy výborný Jacques François dabovaný Rážem může být drobnou ukázkou rozdílu mezi  tehdejším mistrovským dabingem a současným karaoke. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Ačkoliv se děj odehrává v Kolumbii, je v jednom záběru možné vidět Mexickou vlajku. (Terva)
  • Ve filmu je vidět celá řada vozů Citroën, například XM V6 Finish "Ambiance", BX 16 TGS nebo C25 Combi E. "Comfort". (Terva)
  • Natáčení probíhalo převážně v Mexiku. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno