Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drsný špión zvaný Žralok se vrací do Francie splnit další tajné poslání a netuší, že jeho nastávající, také „státní zaměstnankyně“, právě hájí zájmy Francie vlastním tělem. Ve hře je supertajná zbraň, ale zároveň superblbec, jehož manželka, pracující na ambasádě, je nechtěným svědkem nezákonného obchodu. A o to jde, svůdná Isabella má Jeana-Jacquese na chvíli odklidit z cesty, aby tajné služby získaly informace přes jeho nic netušící manželku. Právě na něj narazí Žralok, před kterým jeho kolegové i nadřízení tají, že tenhle blb s dýmkou, patkou a kabelkou je tím úkolem, na kterém v utajení „pracuje“ jeho krásná snoubenka Isabella. Začíná excelentní honička plná omylů, nedorozumění a mužné síly Jeana Rena, věčně nedovtipného Christiana Claviera a komediálního talentu Valérie Lemercierové. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Sice hodně bláznivá komedie, kdy jsem chvílemi netušil (při jedné automobilové honičce), kdo a proč do něčeho bourá a kam padá, ale duo Clavier-Reno tu skvěle funguje. Jestli se i správné dívám, tak šlo o první film této dvojice a nejspíš i díky němu jsme se později dočkali Návštěvníků. Pravdou ale je, že se film opravdu zajímavě rozjel až s příchodem Claviera na plátno. Do té doby to byla taková trochu parodie na bondovky. Od chvíle spojení hlavní dvojice už to ale byla divoká verbální jízda. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Osvědčení tvůrci, osvědčení herci, obojí vyšlo. Skvělá zápletka (zejména první polovina filmu je napěchována neskutečnými gegy a nápady), výtečný mix akce a humoru, léty prověřená chemie Christiana Claviera a Jeana Reno, stopáž využitá na maximum, hromada hlášek, herci, kteří si své role užívají a neskutečná pohoda, která z celého filmu sálá od začátku až do konce. Tohle se prostě povedlo. 78%. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Pamatoval jsem si tento film z kina jako naprosto skvělou ztřeštěnou francouzkou parodii na akční filmy s prchlivým Jeanem Renem a užvaněným Clavierem a vlastně téměř stejným týmem z filmu Návštěvníci. Po nedávném shlednutí mi ale film působil velké potíže dotáhnout sledování až do konce. Už to nebylo tak báječné jako před mnoha lety. Film naprostro ztrácel tempo a v samotném závěru byl spíše trapný. Nicméně, do vyvrcholení hlavní zápletky je to pořád můj oblíbený Corned Beef. Prostě, první půlka filmu naprosto senzační, druhá mírně trapná a krapet nudná. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Dobrá francouzská komedie, která nabídne několik docela povedených srandovních situací, nicméně v tomhle směru až tak úplně mé představy nenaplnila. Vyzvednul bych zajímavou zápletku a ztřeštěný děj, který šlape ve slušném tempu a sype jednu zběsilou scénu za druhou. Mírně jsem byl ale zklamán nikterak vydařeným, nevýrazným koncem. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Podarená francúzska komédia so špionážnym príbehom a bláznivou zápletkou keď sa Jean Reno ako tajný agent nevedomky delí o svoju snúbenicu s Christianom Clavierom, ktorého manželku Valérie Lemercier použila tajná služba na odpočúvanie kolumbijského plukovníka obchodujúceho so zbraňami. Táto trojica spolu Isabelle Renauld tvorí jadro všetkých gagov a celkom im to ide preto zrejme dostali šancu aj v komédii Návštevníci, kde excelovali. 70% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Ačkoliv se děj odehrává v Kolumbii, je v jednom záběru možné vidět Mexickou vlajku. (Terva)
  • Ve filmu je vidět celá řada vozů Citroën, například XM V6 Finish "Ambiance", BX 16 TGS nebo C25 Combi E. "Comfort". (Terva)
  • Natáčení probíhalo převážně v Mexiku. (Terva)

Reklama

Reklama