Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drsný špión zvaný Žralok se vrací do Francie splnit další tajné poslání a netuší, že jeho nastávající, také „státní zaměstnankyně“, právě hájí zájmy Francie vlastním tělem. Ve hře je supertajná zbraň, ale zároveň superblbec, jehož manželka, pracující na ambasádě, je nechtěným svědkem nezákonného obchodu. A o to jde, svůdná Isabella má Jeana-Jacquese na chvíli odklidit z cesty, aby tajné služby získaly informace přes jeho nic netušící manželku. Právě na něj narazí Žralok, před kterým jeho kolegové i nadřízení tají, že tenhle blb s dýmkou, patkou a kabelkou je tím úkolem, na kterém v utajení „pracuje“ jeho krásná snoubenka Isabella. Začíná excelentní honička plná omylů, nedorozumění a mužné síly Jeana Rena, věčně nedovtipného Christiana Claviera a komediálního talentu Valérie Lemercierové. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

boshke 

všechny recenze uživatele

Film jakž takž drží pouze skvělí Reno s Clavierem, jinak na mne Corned Beef působil jako ptákovina slepená bez ladu a skladu, stavící pravě a pouze na dvou výše zmíněných; v Návštěvnících jim to spolu šlo mnohem lépe (tam však, pravda, měli mnohem lepší scénář). Na červený puntík (13.10.´10) bych to tedy rozhodně neviděl... 60% ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Pamatoval jsem si tento film z kina jako naprosto skvělou ztřeštěnou francouzkou parodii na akční filmy s prchlivým Jeanem Renem a užvaněným Clavierem a vlastně téměř stejným týmem z filmu Návštěvníci. Po nedávném shlednutí mi ale film působil velké potíže dotáhnout sledování až do konce. Už to nebylo tak báječné jako před mnoha lety. Film naprostro ztrácel tempo a v samotném závěru byl spíše trapný. Nicméně, do vyvrcholení hlavní zápletky je to pořád můj oblíbený Corned Beef. Prostě, první půlka filmu naprosto senzační, druhá mírně trapná a krapet nudná. ()

Reklama

berg.12 

všechny recenze uživatele

Pár vtipných momentů, které jsou ovšem převáženy zbytečně rychlými úprky z point či naopak, jejich zbytečnými nastavováními a stylizací, která už překračuje rámec trapnosti. Tomu všemu odpovídají i velmi přeafektované herecké výkony. Raději než tohle Hovězí, doporučuji okusit k večeři třeba mnohem lépe propečeného "Blbce". ()

robo7773 

všechny recenze uživatele

** (32 bodov zo 100) Film nic moc, typicky francúzsky film zalození na takej pochabosti spletitosti deja. Nezaujimave a fadne, ale to je u takychto zanroch dost caste, nudil som sa pri tomto filme, a budete sa nudit asi aj vy. Neodporucam pozerat, iba ak mate radi Jeana, aj ked ani ten nebol moc presvedcivy! Nechapem ako je mozne ze ste tomu dali tolko hviezdiciek ??? ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

První setkání Jeana Rena a Christiana Claviera na filmovém plátně a hned po první společné scéně je jasné, že tihle dva jsou parádní komická dvojka. Jeden jako drsný elegán a druhý jako naprosté pako. Tuto kombinaci jsem si v jejich podání tak oblíbil, že jsem se na tento film hrozně těšil. Zklamán jsem rozhodně nebyl, nicméně Návštěvníky to nepřekonalo. Jedná se o typickou francouzskou komedii, ve které je spousty typicky franouzských prvků. Zběsilé tempo, bohužel v tomto filmu občas klopítne. FIlm obsahuje spousty vtipných situací a dialogy, zejména mezi dvěmi hlavními představiteli jsou výborné. Začátek filmu nás okouzlí svojí akčností, za kterou by se nestyděly ani americké filmy. Následný sled událostí ohledně špiónské prace nenechá napokoji leckterou bránici. Romantická zápletka, kdy agent nevědomě vrhne do postele svojí přítelkyni osobě, které se chce zbavit, můžou vymyslet jenom francouzi. Ve filmu se objeví spousty velkých herců francouzské kinematografie, takže herecké výkony jsou na vysoké úrovni. Celkově hodnotím film jako výbornou francouzskou komedii, která bohužel chvílemi ztrácí na tempu. Nicméně hlavní dvojce to při každé scéně vynahrazuje. "Manželství je pro ní přednější, tak jí ho nabouráme, sežeňte mi hezkou holku a dejte jí rozkaz ať tý káče svede manžela" Moje hodnocení 75% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Ačkoliv se děj odehrává v Kolumbii, je v jednom záběru možné vidět Mexickou vlajku. (Terva)
  • Ve filmu je vidět celá řada vozů Citroën, například XM V6 Finish "Ambiance", BX 16 TGS nebo C25 Combi E. "Comfort". (Terva)
  • Natáčení probíhalo převážně v Mexiku. (Terva)

Reklama

Reklama