Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drsný špión zvaný Žralok se vrací do Francie splnit další tajné poslání a netuší, že jeho nastávající, také „státní zaměstnankyně“, právě hájí zájmy Francie vlastním tělem. Ve hře je supertajná zbraň, ale zároveň superblbec, jehož manželka, pracující na ambasádě, je nechtěným svědkem nezákonného obchodu. A o to jde, svůdná Isabella má Jeana-Jacquese na chvíli odklidit z cesty, aby tajné služby získaly informace přes jeho nic netušící manželku. Právě na něj narazí Žralok, před kterým jeho kolegové i nadřízení tají, že tenhle blb s dýmkou, patkou a kabelkou je tím úkolem, na kterém v utajení „pracuje“ jeho krásná snoubenka Isabella. Začíná excelentní honička plná omylů, nedorozumění a mužné síly Jeana Rena, věčně nedovtipného Christiana Claviera a komediálního talentu Valérie Lemercierové. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

Desmi 

všechny recenze uživatele

I když znám zábavnější francouzský komedie, tak tuhle nemohu nějak extra zatracovat. Jean Reno je skvělej herec a jeho drahá filmová polovička je zase docela hezká, takže to není špatná podívaná. Jen toho vtipu tam není tolik, kolik bych si představoval.. Ale na zvednutí nálady Operace Corned Beef docela stačí.. =) ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Film jakž takž drží pouze skvělí Reno s Clavierem, jinak na mne Corned Beef působil jako ptákovina slepená bez ladu a skladu, stavící pravě a pouze na dvou výše zmíněných; v Návštěvnících jim to spolu šlo mnohem lépe (tam však, pravda, měli mnohem lepší scénář). Na červený puntík (13.10.´10) bych to tedy rozhodně neviděl... 60% ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Pamatoval jsem si tento film z kina jako naprosto skvělou ztřeštěnou francouzkou parodii na akční filmy s prchlivým Jeanem Renem a užvaněným Clavierem a vlastně téměř stejným týmem z filmu Návštěvníci. Po nedávném shlednutí mi ale film působil velké potíže dotáhnout sledování až do konce. Už to nebylo tak báječné jako před mnoha lety. Film naprostro ztrácel tempo a v samotném závěru byl spíše trapný. Nicméně, do vyvrcholení hlavní zápletky je to pořád můj oblíbený Corned Beef. Prostě, první půlka filmu naprosto senzační, druhá mírně trapná a krapet nudná. ()

marcel5 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoct, ale moc mi film nesedl. Nedávno a i teď znova, jako by to bylo už moc přestřelené, co už můj mozek nedokáže rozesmát. Nevím. Reno byl z toho všeho magor, což je logické, a dabing nebyl dobrý, a nebo ho měl hrát někdo jiný. Skoro si říkám že prohození s Clavierem by možná bylo lepší. Ta představa mě rozesmává. Pro mě Operace Corned Beef vystupuje z řady klasik Návštěvníci, Korsický případ atd. A nebo jsem tento film měl vidět za mlada, a byl by taky klasikou, ale tím nechci říct, že byl špatný. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Začátek slíbil corned beef na přepáleném oleji, ale pak už se naštěstí nepatrně sundala noha z plynu (převážně Citroënů). Po stránce vtipnosti dost zachrání spolupráce s prostorově výrazným aspirantem, co má kvér větší než Callahan či tanečky kolem nevědomosti, kdy nejdřív Reno ví co, ale neví s kým a když už ví s kým, jeho parťák neví, ke komu ta dotyčná patří (divím se, že po tomto byl BX 16 barvy rouge delage naklepán mnohem víc než Clavier), nicméně taky se najde spousta míst, kdy z té ztřeštěnosti vystoupilo na povrch trapno a hlušina. Ať tak, či onak, dobrý trénink ústředního dua před Návštěvníky a já jen doufám, že pruďas Žralok neudělá Gorbačovovi další skvrnu na hlavě, tentokrát krvavou.. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo převážně v Mexiku. (Terva)
  • Ve filmu je vidět celá řada vozů Citroën, například XM V6 Finish "Ambiance", BX 16 TGS nebo C25 Combi E. "Comfort". (Terva)
  • Ačkoliv se děj odehrává v Kolumbii, je v jednom záběru možné vidět Mexickou vlajku. (Terva)

Reklama

Reklama