Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tim a Frank jsou bratři, kteří spáchají loupež, aby měli peníze na operaci, která zachrání jejich matce život. Když jim policie zatarasí cestu, ukradnou sanitku. Během svého úniku ale zjistí, že vzadu v sanitce je mladá medička s umírajícím pacientem. Bratři tak stojí před nelehkým dilema – zachránit vlastní matku nebo člověka v přímém ohrožení života. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

emma53 

všechny recenze uživatele

Pustila jsem si to, protože mám dánské filmy ráda a taky kvůli krátké stopáži. Ta mohla být o moc a moc kratší, protože něco tak ubíjejícího jsem dlouho neviděla. Asi to bylo i dabingem, nebo možná i mnou, ale nějak nevím, co bych Ambulanci přičetla k dobru, ještě tak možná mě taky zaujala ta sestřička, která celou dobu šílela a nezvládla pomalu ani základní pomoc pacientovi. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí Ambulance od Míši Baye jsem byl velmi zvědav na dánský originál, ale musím říct, že takhle zklamán jsem už dlouho nebyl. Nečekal jsem, že by snad někdo Baye přebil co se akčnosti týče, to nejde ani v rámci USA natož Evropy, ale že se bude konat takové nudné nicnedění toho bych se od Dánů nenadál. Když už nic, tak Dánové bývají mistři ve vyrkslení postav a jejich vztahů, ale i to je tady naprosto a totálně odfláklé. Musím uznat, že Bay z Ambulance udělal úplně jiný film, který se dá sledovat zejména, pokud Ti nevadí šílená kamera, ale tohle, to je uplná zbytečnost. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už jsem viděl filmy, kde banky vykrádaly cvičený opice, lidi přestrojený za opice, psychopati, mutanti, batolata, idioti nebo ti, co chtěli druhým pomoct. Taky jsem už viděl tisíc variací na útěk, který byl ve vraku, autě na odpis, dodávce, policejním autě, hasičským autě, závodním autě, možná i formuli, stíhačce a bůhví v čem ještě. Každopádně jsem ještě neviděl ten útěk, ve kterém hraje hlavní role ambulance. Ještě k tomu plně naložená chlapem, co zrovna dostal srdeční infarkt a sestřičkou co se o něj měla starat. A na to, že se tenhle film označuje jako TV film, tak klobouk dolů, co tvůrci zvládli. Televizně to sice vypadá, ale veškerá ta akce a napětí nemá chybu. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý námět pohřbily herecké výkony a levně vyhlížející výprava. Dalo se z toho udělat slušné drama, bohužel se tak nestalo. Děj byl předvídatelný, některé scény nelogické a vznikající láska mezi jedním z únosců a zdravotní sestřičkou ze sanity mne iritovala. Tečku tomu dalo společné jedení mámina koláče na palubě ambulance odjíždějí v západu slunce. Zkrátka film doporučuji na ospalé sobotní odpoledne k šachům, čaji a sušenkám....když u něj klimbnete, nic se nestane. Jak už tady někdo napsal, mohl by to být klidně jeden z dílků Kobry 11. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Téma amatérských bankovních lupičů, kteří v nouzi unesou sanitku, je už od počátku hloupější než bomba v autobuse, ale překvapivě i přes výsledný amatérský dojem, se film dá docela bez úhony přežít, ale v divákovi nemá šanci, cokoliv zanechat. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Scénáristicky (tedy alespoň ohledně námětu) nápaditý, ale emočně plochý dánský thriller, který chvílemi (jak už bylo řečeno) připomíná cosi na bázi honiček z Kobry 11. Dva naprosto odlišní bratři stojí před nelehkou volbou, a ať už se rozhodnou jakkoli, tak to nebude bez následků. Nápad s kamerou uvnitř těla a záběry na srdce se mi celkem zamlouval, stejně jako přijatelná stopáž. Zkrátka film, který mohl být natočen mnohem lépe, ale i tak stojí za zhlédnutí. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Průměrný dánský film, který sice není nikterak výjimečný, ale určitě dokáže nenáročného diváka pobavit. Dva bratři jsou pěkní packalové, ale alespoň jeden má srdce na správném místě. Jejich zbabraná loupež a následný úprk v sanitce určitě stojí za shlédnutí. Sice se zde dá nalézt spousta hloupých pasáží a ani herecké výkony nepatří mezi špičku, ale jak už jsem poznamenal, já se docela nasmál a to je hlavní. Film naštěstí netrvá dlouho a tak to celé příjemně rychle uteklo. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Solídne napínavý za malé peniaze, ale presto celkom originálny film...ktorý dokáže udržať až do konca..tlieskam tvorcom ()

stration 

všechny recenze uživatele

Vcelku dobrý, odpočinkový film. Je sice pravda, že na něj asi velmi brzo zapomenu, ale na chvilku pobavill, rychle utekl a pozornost udržel. ()

dezorz 

všechny recenze uživatele

Napinavy akcak sa da spravit aj za malo penazi. Nedockame sa smrtiacich trikov ale hodinu a pol nebudem edychat rovnako spolahlivo ako by sme robili na velkolepom drahom akcaku. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Spíš akční road-movie komedie, než thriller a drama. Dvojice tragédů spáchá loupež a při útěku seberou sanitku (i s pacientem a sestrou), pak už je jen na nich, co udělají.... 20% ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Vlastně to nebyla ani komedie, ani akční film, ani rodinné drama, nebylo to tak nějak vůbec nic. A kupodivu i přes velmi mírnou stopáž se občas stalo, že to byla nuda, takže s bídou tři hvězdičky, a to místní celkové hodnocení tak nějak odpovídá realitě. 50% ()

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele

Ničím výjimečný film, který bych čekal tak okolo desáté dopolední na Nově mezi Stefanie a Lenssenem. Ústřední dvojka je taková nemastná neslaná a nezachrání to ani celkem sympatická sestřička. No a scénář vypadá jak kdyby vypadl z hlavy chorýmu scénaristovi německejch krimi-sériálů. A na závěr vzkaz pro pány z DVD Edice: Je sice moc hezký že si můžu film přehrát z DVD v originálním znění, ale bez titulků to jaksi není ono! Ale to by bylo asi moc práce, že??? ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Tenhle film si určitě budu dlouho pamatovat. Né kvůli akci a hercům, ale převážně kvůli tomu, že nedokážu uvěřit, že se Martinovi Barnewitzovi podařilo splácat tak stupidní nesmysl, který snad psal, když byl opilý. Opravdu tleskám, že má odvahu přinést do světové kinematografie. Nebudu sv*ně a dám alespon jednu za snahu. ()

Joll 

všechny recenze uživatele

Haldy stupidního chování, nedotaženosti, které si všimne i úplný trouba... Přesto však film má slušný tah na branku a nepustí a hlavně je to za minimum peněz a z žánru jenž u nás úplně vymizel. Takže když to jde jinde, proč to nejde u nás? Asi proto, že to není hořká komedie, nebo drama, nebo pohádka...... ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Když má film 70 minut a vy se 60 nudíte.. K Ambulanci jsem se dostal den po remakeu od Baye a musím Michaelovi pogratulovat, že z tak pitomýho a NUDNÝHO filmu dokázal udělat přepálený akční béčko, který ale celkem baví. Originál naproti tomu je sice příjemně krátký, ale taky šíleně nudný film. Měla to být komedie? Drama? Thriller? Nevím, nechápu, ještě, že to skončilo. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Pěkný napínavý film z dánské produkce, téměř bych přirovnal k některým dílům Kobra 11. Dva bratři, jeden je opakem druhého. Svízelná situace se sháněním peněz na léčbu matky, jejíž manžel zahynul při dopravní nehodě, risk se záchranou života muže v ambulanci, sblížení mladšího z bratrů se zdravotní sestřičkou, dělá z nevydařené loupeže film, který se nese v duchu lidské pomoci a rozpoznávání hodnot. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Takto nejak to vyzerá, keď zo zaujímavého scenára spravíte slabú a priemernú kriminálnu jednohubku, ktorá je natočená až príliš profesorsky s minimom emócií (prejavia sa až na úplnom konci) a navyše s nie veľmi sympatickým hereckým obsadením. Myšlienka ale fajn a teším sa na remake. 50 % ()

Související novinky

Ambulance Michaela Baye nabírá obsazení

Ambulance Michaela Baye nabírá obsazení

12.12.2020

Je už téměř jisté, že po netflixovském 6 underground: Tajné operace bude dalším režijním počinem mistra přestřelené akce Michaela Baye thriller pro studio Universal s názvem Ambulance. Před časem… (více)

Reklama

Reklama