Reklama

Reklama

Krvavá sklizeň

  • USA The Reaping (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Po tragické smrti manžela a dcerky víru v Boha ztratila. Nyní Katherine vědeckými postupy vyvrací domnělé boží zázraky po celém světě. Na žádost místního učitele se vydá do městečka Haven, kde se řeka zbarvila do ruda. Místní se obávají, že je to první z biblických deseti morových ran. Katherine se případu ujme, když zjistí, že místní lidé viní z pohromy dvanáctiletou Loren. Brzy se stává svědkem dalších úkazů odpovídajících biblickému proroctví a zoufale hledá racionální vysvětlení, kterým by dívenku zachránila před lynčem. Jenže všechno není takové, jak se jeví a Satan se opět ukáže jako mistr klamu. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (240)

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Řekl bych průměrný horor s některými nadějnými scénami s některými bohužel méně nadějnými. Až moc lekavých momentů způsobí, že se skoro přestanete lekat a na místech kdyby ste se pak měli lekat se pak vůbec nelekáte... Dal bych cenu za plakát, který je fakt super. A po kině na něj byla fronta... (což je co říct, když bylo v kině 10 lidí a plakát jen jeden...) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Dost průměrnej film, na to co Hilary Swank točí v posledních letech. Jako takovej náboženskej horor to sice nebylo zas tak špatný, ale bylo to na muj vkus až příliš přeplácaný, hlavně teda na konci a pointa trošku zastaralá a okoukaná. Taky se mi moc nelíbila ve vedlejší roli AnnaSophia Robb, sice sem si jí celkem oblíbil z Terabithie, ale na tuhle roli by se podle mě hodil někdo daleko záhadnější a mysterióznější. Nicméně některý scény jsou docela napínavý a celkově film neni špatnej. jen to neni žádná bomba ()

Reklama

hippyman 

všechny recenze uživatele

mysteriózní hororová sci-fi, kterou se hlavně nesnažit moc pochopit a jen se nechat vtáhnout do příběhu, vychutnávat si zdařilé efekty, koukatelnou hilary swank a příjemný spád tajemné jedenapůlhodinovky... po zdejší kritice jsem opravdu moc nečekal, ale překvapivě to bylo nakonec ďábelské překvapení. 70% ()

dawe04 

všechny recenze uživatele

50% - Atraktivní děj. Držitelka dvou Oscarů v hlavní roli. Výborný název. Tolik předpokladů měli tvůrci KS v kapse. Výsledek? Děj, který se slibně rozvíjí a staví napětí v první polovině je náhle "krvavě sklizen" druhou částí, kde "vyniká" debilní pointa s imbecilním závěrem. Hilary Swank tak akorát "krvavě sklidila" černou šmouhu na svém talentu pro výběr skvělých filmů. A název? Ano, to docela sedí - "sklidíte" film, při sledování jeho pointy budete "krvácet." Tohle je krvavá sklizeň. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Až na pár nudných momentů to bylo koukatelné. Nijak zvlášť dobrý thriller, u kterého jsem se těšil na konec - ne kvůli nějakému finiši, ale už mě to doslova unavovalo. Škoda, myslel jsem, že to bude lepší. Pro fanoušky Hilary Swank jedna hvězda navíc, mě zase tak moc tato herečka nezaujala a kdyby nebylo Million Dollar Baby, tak bych ji ani neznal. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (12)

  • Taktéž odložena byla i premiéra, třikrát posunutá, až nakonec ztratil projekt důvěru. (imro)
  • Keď sa Katherine (Hilary Swank) a Ben (Idris Elba) brodia riekou krvi, Ben sa potkne, ľavý rukáv jeho košele a taška sa ponoria do rieky a zmoknú. O chvíľu neskôr, keď z neba začnú pršať žaby, jeho košeľa aj taška sú úplne suché. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama