Reklama

Reklama

Převtělení

Trailer

Obsahy(1)

Děsivý příběh o hotelu se strašnou minulostí. Zde se před 35 lety udál krvavý masakr. Filmový režisér se vrací ke scéně masové vraždy, aby přenesl děsivá zabití na filmové plátno. Začátek natáčení však ovlivní hrůzostrašné vize a noční můry členů štábu. Ten pravý osud si však musí každý prožít sám! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

Fr 

všechny recenze uživatele

Převtělení nebo reinkarnace ? Že ona ta holka s tím má něco společnýho....... NAVŽDY SPOLU !!!! Duchařina na x-tý způsob. Proč ne, jestli máte chuť. PŘÍBĚH:**** překvapení. Hlavně tím, že se celkem vyvíjí a spolu s novými skutečnostmi přibývá i napětí. Jestli je to překvapivé si netroufám tvrdit, ale má nenáročná povaha to vzala. Může to maličko připomínat Osvícení , ale to přece není na škodu./ HUMOR:0 u japonských hororů není pro smích místo./ AKCE:0 ne./ NAPĚTÍ:*** zjevení nabírají na intenzitě. A nejen ona. Hlavně, že to nejsou jen otřepané ,,holčičky". Spolu s neobyčejnými výjevy sílí i příběh. A odkrývá víc tajemství, než se původně zdálo. To já rád. A kdybych napsal, že jsem na konci necítil to správné mrazení v zádech, tak bych lhal. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Šimizu už bude asi navždy žít jen z Ju-onů. Tam se mu povedlo pracovat jak s napětím, tak s duchy, ze kterých jsem měl po několik večerů husí kůži. A tady? Dávná vražda, podle které se natáčí film, během jehož výroby se duchové zemřelých vydávají tropit filmařům neplechy, není sice nijak převratným nápadem, ale je to něco, co fandové hororů uvítají, protože dává prostor pro spustu nápadů. Jenže Šimizu jakoby zapomněl na cokoliv dobrého, co se mu kdy podařilo a stvořil nenapínavou nudu bez lekaček i tradičních bledulí a se mdlými herci. A to jsem si kvůli němu dal večer kafe, abych neusnul. Jediná, co za něco stálo, bylo posledních 10 minut a za ty si zaslouží tak maximálně 10%. ()

Reklama

tombac 

všechny recenze uživatele

Krvavý masakr v hotelu Ono Kanko, 11 mrtvých lidí, 11 zmučených duší... Ačkoliv předchozí Shimizův film, Marebito, se vymanil z dlouhovlasé škatulky, do které režisér vklouzl prostřednictvím dlouhé a dosud neukončené duchařské série Ju-On, bude divák od Rinne podvědomě očekávat kanonádu lekaček, bílých obličejů a skřípavých zvuků. I v tomto případě se tušení nevyplní... Rinne je sice duchařina, leč poměrně decentní, prostá jakýchkoliv prudkých shock momentů (i když podařená scéna z náklaďáku na začátku snímku jisté naděje vzbuzuje). Pokud vás nevystraší oživlá panenka, tak tady se to těžko povede něčemu jinému... Ale bylo by chybou proto film zatracovat - oplývá zajímavým příběhem, vyústěním a určité napětí v něm lze také nalézt. Ve srovnání s korejskými horrory, jež jsem v poslední době viděl, je Rinne příjemné, lehce nadprůměrné horrorové řemeslo. Znalci japonských horrorů (i jiných) nejedna scéna přijde povědomá. Co třeba taková knihovna? ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Aj keď je tento film dosť slabo ohodnotený,mne sa páčil.Nepozerám až tak veľa horrorov z Ázie,tak možno preto.Myšlienka témy reinkarnácie bola podľa mňa dobré premyslená.Niekedy je síce tak trochu mätúci,ale nie je zlý.Pomstychtivý mŕtvy,duchovia a prekliatia,to je japonská špecialita.Niekedy sa ale divák stráca,nevie čo je skutočnosť a čo obraz v hlave,treba dávať pozor.Japonské horrory majú niečo,čo západným horrorom chýba,je to úplne iná kultúra,preto aj ich filmy sú úplne iné,a to nielen horrorové. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to úplne priemerný horor z japonskej produkcie. Má dosť dobrý príbeh o filmovom štábe, ktorý sa rozhodne sfilmovať krvavú udalosť spred niekoľkých desiatok rokov, keď školský profesor vyvraždil hotel a natočil to na kameru. A tak spolu s vybraným obsadením točia film najprv v štúdiu a časom aj v skutočnom hoteli, ale jedna herečka má desivé vízie a vyzerá to, že zlo sa vrátilo. Spracovanie ma ale dosť sklamalo, túto tématiku točenia filmu mám v hororovom žánri rád a aj tu ponúka veľký potenciál, lenže celé to pôsobí až príliš priemerne, je tu množstvo zaujímavých prvkov, ktoré by v inom podaní vyšli skvelo, ale tu tomu úplne chýba náboj. A vidno to hlavne v druhej polovici, ktorá obsahovo celkom slušne vygraduje, lenže čo z toho, keď je to podané len takto priemerne. Napätie je tu úplne nulové, o niečo lepšia je atmosféra, ktorá tu aspoň je, ale mám pocit, že len na tom najnižšom možnom stupni. A čo sa týka jednotlivých hororových scén, tak väčšina z nich pôsobí len úplne obyčajne, v ničom ma nezaujali, ale celkom zaujímavé sú aspoň situácie s bábikou a páči sa mi aj jeden vydarený záber, takmer ako vystrihnutý zo zombie hororu. Herecké obsadenie je len čisto priemerné, nikto neurazí, ale ani moc nezaujme. A podobne je na tom aj réžia a technická stránka, neurazia, ale dalo sa z toho získať aj omnoho viac. Škoda, tento film mal určite naviac, ale takto je to len priemerný horor na jedno pozretie. 54% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama