Reklama

Reklama

Scary Movie 4

  • USA Scary Movie 4 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Co může být ještě neuctivější, vtipnější a děsivější než Scary Movie 3? Samozřejmě Scary Movie 4! Scénárista a režisér David Zucker se znovu sešel se scénáristy Craigem Mazinem a Jimem Abrahamsem, aby v tomto pokračování velmi úspěšné série opět posunul hranice komediálního žánru. Žádný blockbuster ani popkulturní ikona nejsou před jejich zběsilým humorem v bezpečí: oběťmi nemilosrdné parodie se stávají Válka světů, Nenávist, Vesnice, Hra o život, Million Dollar Baby, Zkrocená hora a celá řada dalších filmů... Tentokrát osud zavane naivní Cindy Campbellovou (Anna Faris), která se snaží budovat kariéru v oblasti péče o nemohoucí, do domu podivné staré paní (Cloris Leachman). Jako by nestačilo, že dům je ještě podivnější než ona obskurní důchodkyně a zjevně v něm straší, bydlí hned vedle skvěle vypadající kluk (Craig Bierko) a svět navíc sužuje akutní hrozba globální mimozemské invaze. Neohrožená hrdinka se však znovu vrhá do víru událostí a snaží se rozluštit hrůzné zprávy ze záhrobí, najít lásku na velmi zvláštních místech a zachránit svět před totální zkázou. Během hledání indicií, které mohou zachránit život nejen jí, ale i celému lidstvu, se setká s hrůznými leteckými katastrofami, pozoruhodnými nevidomými dívkami, vesnickými idioty, nedbale oblečenými rappery, psychotickými lidmi, kteří se připravují na přežití globální katastrofy, mimozemskými svěrači a dokonce i s populární televizní hvězdou Oprah! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (507)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Já jsem se u toho docela zasmál, takže film svuj účel splnil. Jenom lituju, že jsem zatim neviděl Válku světů. Takhle jsem asi úplně všechny fórky ve filmu nepochytil. Akorát ten úplnej závěr mi tam připadal nějak navíc a trochu mi pokazil dojem z celýho filmu. Ale pro mě (zatim) 4 hvězdičky. Až uvidim válku světů, tak třeba ještě tu 1 přidám. update: Tak už jsem tu slavnou Válku světů viděl a nechávám 4 hvězdičky. ()

Niktorius odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle není žádná parodie - to je filmařsky splaškový plagiát, který si posbíral scény z několika nedávných blockbusterů a vytvořil z nich zapáchající kopku, nazývanou některými odvážnými film. Vtipné hlody jsou maximálně dva, jinak Scary Movie 4 budí spíš jen výsměch tím, jak mizerně je TO celé natočené a jak retardovaný scénář TO má. Sargofág se jmenovkou "filmová parodie" byl zaházen tunami hlíny. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"To mě poser. Mimozemšťani zabili dinosaura." Jako velký fanda srandy, parodií a Davida Zuckera musím konstatovat, že tohle se nepovedlo. Snad za to může má nevzdělanost v oblasti hororů se zlými domy, duchy či divnými společenstvími, ale tahle parodie mi prostě nenabídla ani jednu hlášku, kterou by stálo za to si zapamatovat. A to není mnoho. Humor je tu zkrátka spíše situační, ale rozhodně jsem se z něj neumlátil smíchy záchodovou mísou. Místo toho jsem dostal poučení o tom, jak se dělá penisem díra do asfaltu, jak získat důvěru svých dětí či proč je potřeba podepsat Potratový zákon. A taky jsem viděl spoustu škaredých nahých lidí, ale domluvme se na tom, že nikdy nebudeme mluvit o těch, o nichž se nehovoří. ()

Janek 

všechny recenze uživatele

To se nepovedlo. Trojka byla "skvělá" (všimněte si uvozovek), čtyřka je nudná a má jen pár opravdu úsměvných míst (Million dolar baby, Zkrocená hora, začátek a možná konec), největší chybou je, že se autoři chtěli dopátrat jakési logiky (která zde působí vyloženě trapně). Špatná parodie s pár světlými místy. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Ja fakt nevím, co mám napsat. Tohle je ubohost prvního řádu. Česká série Kameňák má svého amíckého následovníka. Opakovaný vtip přestává být vtipem a stejně tak to platí o tom "natahovaném." David Zucker se začíná vykrádat. To, že do scénáristického tandemu přibral ještě Jima Abrahamse a Pata Profta, je ostuda. Všechny "vtipné" situace jsou na úrovni slupky od banánu a ty, u kterých se budete opravdu smát, jsou asi tři. Nejdebilnější je násilně naroubovaná parodie na Million Dollar Baby. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (23)

  • Ačkoliv se postava King Konga objevila na plakátu k filmu, ve filmu obří gorilu neuvidíte. (imro)
  • Scéna, kdy prezident Spojených států (Leslie Nielsen) poslouchá příběh o kachničce a následně se dozví o útoku mimozemšťanů, je parodií na amerického prezidenta George W. Bushe, který se o teroristických útocích 11. září 2001 údajně dozvěděl, když byl na golfu. (orkadimenza)
  • Natáčelo se od 19. září do 11. prosince 2005 v Kanadě a Kalifornii. (Varan)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno