Reklama

Reklama

Temná legenda 3

  • USA Urban Legends: Bloody Mary (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Kruh se uzavírá. Děsem vám budou vstávat vlasy na hlavě. Režisérka Mary Lambert (Hřbitov domácích zvířátek, The In Crowd) přichází s posledním dílem legendární strašidelné trilogie - TEMNÉ LEGENDY. Na jednom z výročních studentských večírků se trojice bývalých spolužaček baví přeříkáváním různých zaklínadel a nechtěně tak probudí dávného zlého ducha. Ještě netuší, že pro někoho to bude mít smrtelné důsledky. Téže noci jsou uneseny gangem středoškolských frajírků, kteří se za svůj čin brzy dočkají spravedlivé odplaty. Jeden po druhém umírají krutým způsobem - přesně jako v příběhu temné legendy. Je to všechno jenom školní vtípek dovedený do strašlivého extrému nebo opravdu Krvavá Mary vstala z hrobu, aby vykonala svou pomstu? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (64)

Magika82 odpad!

všechny recenze uživatele

Čeho je moc, toho je zkrátka příliš. A zde je až příliš...domatlaný...snímek(?), který bych osobně označila za opět za pohádku o tom, Jak pejsek s kočičkou vařili dort. Zde kočičku suplují scénaristé a pejska režisér. Potíž je v tom, že onen zkažený a nedobrý dort máme sníst my, co by diváci. Odmítám strávit, co oni doslova vyzvrátli. Odpadkový koš a úklidovou službu, snažně prosím! ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Celý film jsem se bál jediné věci - že to nikdy neskončí. Je zajímavé, jak pouhých 93 minut můžou být subjektivně minimálně dvakrát delší. Předvídatelná, dopředu odhadnutelná sračka se špatně vyrobeným duchem nudila víc než rodinná dovolená. A už vůbec nemluvím o nelogickém (ale co, vem to čert, logiku v hororech přece nehledám, no ale až takhle moc...) a především úplně blbém závěru. Úplnej happy-end, chtělo by se říct, co na tom, že matka nikde, brácha mrtvej... Snad jen za scénu s pavouky dávám hvězdu. Jinak to byla fakt hrůza. ()

Reklama

Aurus 

všechny recenze uživatele

Ok hele první díl já naprosto miluju, druhý díl je nadprůměrný ale není špatný ale tento třetí díl je docela katastrofa a pro mě jednoznačně velké sklamání. Příběh není špatný, postavy jsou docela blbé a nesympatické, hudba je docela dobrá, atmosféra tu je docela ok, napětí je zde párkrát za film, lokace jsou zajímavé a kamera filmu je dobrá. Za mě 4/10. Je to škoda mohlo to být mnohem lepší než to je. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ještě že tato zoufale špatná série má jenom tři díly, jelikož již první Urban Legends nestála za nic a kvalita jejích dalších dvou následovníků se už jen a jen zhoršovala, a konkrétně toto třetí pokračování způsobuje vážně už jen divácké utrpení, kde nelze hodnotit skutečně již vůbec nic jakkoliv kladně. Zápletka je mizerným pokusem o duchařinu, ovšem bez jakýchkoliv pravidel, či smysluplnosti, navíc je to teatrálně hloupé, nevídaně předvídatelné a závěrečná pointa je jednoduše nudná. Atmosféra a napětí zde pak vůbec nefungují, určitý spád to jinak sice má, ale rozhodně stejně nic nepřináší, oběti jsou likvidováni mládeži přístupným způsobem, tedy bez nějakého většího násilí, natož krve, čímž mi zde odpadá hodnocení efektů, tedy když nepočítám zpracování ducha Mary, stvořeného ovšem nejspíš nedoštudovaným ajťákem za mrzký peníz, což vypovídá o všem, nicméně ona lacinost jen tak mimochodem čouhá doslova z každého záběru, no a co se jednotlivých postav a jejich hereckých představitelů týče, tak to je příšerný soubor nesympatických a nevýrazných ksichtů, u postav s jednorozměrnými a otravnými charaktery a u herců s tunou netalentovanosti a nepřesvědčivosti, v čele s Kate Mara, která tu odvádí opravdu příšerný výkon a docela se upřímně divím, že po tom, co zde předvedla, ještě nakonec v Hollywoodu udělala přeci jen jakousi menší kariéru. Já jsem zkrátka rád, že jsem splnil povinnost v podobě přežití této sračkoidní, laciné trilogie a v budoucnu už o ní nikdy nechci vážně nic slyšet. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +Kate Mara, kupodivu slušná atmosféra, konečne v rámci série něco nového -na vykuchání mohlo být více lidí a známější tváře, mohlo to být ještě akčnější a tvůrci mohli být vynalézavější, prostor k tomu měli/// Tohle má společného s předešlími díly jen to, že příběh opět vypráví o nějaké městské legendě. Jinak je to úplně jiný film a to je jen dobře. Hodnocení sice nedávám přímo vysoké, ale naštěstí to není o moc horší než bych si přál a vlastně na třetí film v sérii to ještě jde. Hodně dělá atmosféra, která velmi připomene serii Nezvratný osud a trošičku Noční můru z Elm Street. Jinak jestli bude ještě nějaké příště, chětlo by to víc peněz./// Celkem 60%/// ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film měl mít původně čtvrté pokračování pod názvem Urban Legend: Goldfield Murders. Společnost Sony si však vyžádala zpět filmová práva a snímek později vyšel pod názvem Ghosts of Goldfield (2007). (Terva)

Reklama

Reklama