Reklama

Reklama

Pán času

(seriál)
  • Velká Británie Doctor Who
Trailer
Velká Británie, (2005–2024), 154 h 49 min (Minutáž: 42–88 min)

Režie:

Graeme Harper, James Strong, James Hawes, Joe Ahearne, Charlie Palmer (více)

Předloha:

Charles Dickens (kniha)

Hrají:

Peter Capaldi, Matt Smith, David Tennant, Jodie Whittaker, Ncuti Gatwa, Christopher Eccleston, Billie Piper, Karen Gillan, Arthur Darvill, Catherine Tate (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(14) / Epizody(187)

Obsahy(1)

Kultovní seriál Velké Británie z 60. let je zpět a s ním i Doktor v nových regeneracích. Opět se prostřednictvím své časoprostorové Tardis (s podobou policejní budky) i společníků vydává Doktor na úžasná dobrodružství napříč prostorem a časem celého vesmíru a snaží se vyřešit nejednu zapeklitou záhadu, jež mnohdy způsobí nemalé problémy. Zas a znova se setkává s mimozemšťany různorodých civilizací, kteří ne vždy jsou vůči němu přátelští. Ať už jsou to Dálekové (jeho odvěcí nepřátelé), Sontarani, či jiní.
Má tak co dělat, aby sám vyvázl z malérů a zvládl situaci, aniž by přitom kdokoliv přišel o život – což se bohužel ne vždy podaří. (P. J. D.)

(více)

Diskuze

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Šimpy

Něco jako prokrastinace. (Jsem se naučil nedávno nové slovo, musím zamachrovat :D ) Já samozdřejmě vím co  je proluka, ale mohl bys to sem napsat pro ostatní, aby věděli a nebyli zmatení? Jistě to zvládneš líp než já. xD
PS: Myslím, že práv v dabingu Doktora je poměrně bohatá slovní zásoba...mnohdy čumím co všechno za slova se tam objeví.

na příspěvěk reagoval Šimpy

Šimpy

Šimpy (hodnocení, recenze)

Asmodin , dragon94

Čeština není chudý jazyk, ale lidé ho neumí pořádně používat...nedávno jsem v jedné konverzaci použil slovo "proluka" a půlka lidí na mě koukala, že neví, co to je... :-D

na příspěvěk reagoval dragon94, Asmodin

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Asmodin

chudý jazyk ? :D Vždyť máme více než dvojnásobek slov než angličtina. Třeba takový anglický "fuck" ;) ... to může znamenat tolik věcí tolik významů ..

na příspěvěk reagoval Šimpy, Asmodin

Šimpy

Šimpy (hodnocení, recenze)

Asmodin

Už jsem o tom vedl diskuzi jinde, než chytráčku, což má pro mě hanlivý podtext, by bylo lepší "chytrý chlapče". Víc to odpovídá jisté poetice seriálu...obraty, které v běžné řeči neuslyšíš (raggedy man, impossible girl, suffle girl....). A navíc je to do jisté míry i laškovní...protože Clara s Doctorem přirozeně flirtuje...

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

DaViD´82

Oni nikde neřekli, že zmrzlinu peče... jen že peče dorty a dělá zmrzlinu :D ...
Asmodin: promiň tykoukáš v dabingu ? ... tak ano River se vrátí na poslední díl série... ale tam asi naposledy... do 8smé série prý pro ní místo nemají..

na příspěvěk reagoval Asmodin

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Asmodin

To jo... tak jí to jméno řekl jindy.. Ale do toho ucha mu ona pošeptala to jméno ... ona ho věděla protože i v Name of the Doctor sním otevřela tu hrobku.

na příspěvěk reagoval Asmodin

Asmodin

Asmodin (hodnocení, recenze)

DaViD´82

no alespoň si můžem oddychnout, že neřekla: "já si chci upéct zmrzku". před x lety, taky nikdo nevěděl, co je to muffin

na příspěvěk reagoval DaViD´82

Asmodin

Asmodin (hodnocení, recenze)

dragon94

Já jen, že v díle Svatba River Songové, říká River Amy, která si myslela, že River prozradil své jméno, že jí doktor řekl, aby se mu podívala pozorně do očí

na příspěvěk reagoval dragon94

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Asmodin

Zmrzlina je pravda hodně mimo, ale soufflé u nás a mezi mládeží zvlášť známé není a prostá buchta by zase neodrážela to co soufflé představuje; tedy vyšší dívčí pečení ,-)

na příspěvěk reagoval Asmodin

Asmodin

Asmodin (hodnocení, recenze)

Už bylo řečeno, co řekla River doktorovi v knihovně, aby jí uvěřil? Hádám, že už River asi v seriálu nebude.

na příspěvěk reagoval dragon94, DaViD´82

Asmodin

Asmodin (hodnocení, recenze)

Šimpy

Horší je když ráda dělá zmrzlinu a ve skutečnosti peče buchtu, to je dost velký rozdíl. A co měla říkat místo: chytráčku? Zato šmajchlbudka se mi dneska dost líbila :o)

na příspěvěk reagoval Šimpy

Šimpy

Šimpy (hodnocení, recenze)

Já vím, že už se tu dabing 7. serie řešil a pořád mě štve chytráček, ale panebože, oni překládají Claru jako Kláru...neeeeee!

na příspěvěk reagoval matolas, Asmodin

Jinny

Jinny (hodnocení, recenze)

Pítrs85

Vypadá z toho objetí dost nesvůj :D Hned jsem si říkala, že ti dva spolu budou skvělí, jenom doufám, že tentokrát nebude zamilovaná (hej, její taťka to není), protože Clara si konečně zaslouží vývoj sama o sobě.

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Já jsem nadšenej, momentálně se dívám premiérově na první řadu a ta kožená bunda Devátého... Není to ono, tyhle klasické obleky jsou prostě parádní :-) Každopádně asi jako první vyhodila Dvanáctka ty odrbané boty Jedenáctého :-))

Jinny

Jinny (hodnocení, recenze)

Jenom mě tak napadá, že dvanáctý Doktor možná bude na boty. Těch jsem si všimla jako první...

Martin45

Martin45 (hodnocení, recenze)

mne sa to tiež celkom páči aj keď to mohlo byť aj lepšie ... no neviem celkovo si naňho ešte budem musieť zvyknúť ale teším sa :)

Sell

Sell (hodnocení, recenze)

Martin45

Osobne si myslí, že vyzerá skvelo :) Už sa neviem dočkať až ho v tomto outfite uvidím v seriály

Jinny

Jinny (hodnocení, recenze)

ReneeS

Neboj, Desítka měl hnědý a modrý oblek plus superdlouhý kabát, no a Jedenáctka oblečky měnil pravidelně, takže tohle nejspíš jenom jedna varianta ;) 

matolas

matolas (hodnocení, recenze)

ReneeS

Keby to neurobila BBC, tak by to urobili fanúšikovia, ktorí sledujú a fotia každú scénu, ktorá sa natáča vonku :).

ReneeS

ReneeS (hodnocení, recenze)

Proč to ta BBC dělá? A kouzlo překvapení je pryč. Před chvíli jsem koukla na fb a mám touhle fotkou "vytapetovanou" celou zeď (nevyhnu se tomu ani kdybych chtěla) . Vzpomínám si, jak se mi hrozně líbila scéna, ve které si desítka vybírala outfit a jaké to bylo milé překvaapení. River by jim měla vysvětlit význam spoilerů.

na příspěvěk reagoval matolas, Jinny

burina

burina (hodnocení, recenze)

Trosku mi pripomina kostym tretieho doktora. Este nejaky doplnok a bude dokonaly.

Michal687

Michal687 (hodnocení, recenze)

Martin45

Je hodně fajn nějaký ikonický doplněk na sebe určitě nenechá dlouho čekat ... snad hned v první epizodě jak to bylo u předešlého doktora :D

Související novinky

Jak to vypadá s filmovým Star Trekem?

Jak to vypadá s filmovým Star Trekem?

12.01.2024

Je tomu už téměř osm let, co do kin dorazil zatím poslední filmový Star Trek s podtitulem Do neznáma. A zatímco o přímém pokračování série v hlavních rolích s Chrisem Pinem, Zacharym Quintem a Zoe… (více)

Temný případ nabírá posily

Temný případ nabírá posily

24.09.2022

Jedna z hlavních tváří seriálu Deadwood John Hawkes, bývalá hvězda seriálu Doctor Who Christopher Eccleston a nesnesitelná teta z Harryho Pottera herečka Fiona Shaw se nově připojují k obsazení… (více)

Zemřel herec David Warner

Zemřel herec David Warner

25.07.2022

Nekorunovaný král filmových „záporáků“ a britský džentlmen s neuvěřitelně plodnou kariérou, která čítá na dvě sta třicet filmových a televizních rolí - těmito slovy by se dal představit David Warner,… (více)

Doctor Who má novou tvář

Doctor Who má novou tvář

09.05.2022

Stanice BBC oznámila novou hlavní tvář slavného a desítky let běžícího seriálu Doctor Who. Titulní roli již čtrnáctého Pána času tak počínaje další sérií ztvární 29letý rwandsko-skotský herec Ncuti… (více)

Reklama

Reklama