Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V kriminálnom prostredí sa odohráva najnovší film Johna Maddena (Dôkaz, Zamilovaný Shakespear) v hlavných úlohách s Diane Lane (Neverná) , Mickeym Rourkom (Sin City, Vtedy v Mexiku) a Thomasom Janeom (Pomstiteľ). Carmen Colsonová (Lane) a jej manžel Wayne (Jane) sú nútení zostať v programe pre ochranu svedkov. Kým si oni myslia, že sú v bezpečí, dvaja vrahovia s cieľom ich "odtajnenia" sú im na stope. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Začátek byl velice slibný. Až příliš brzo se ale film zvrtne v tak nějak banální vyprávění bez zjevného dějového posunu, ve kterém se Mickey Rourke snaží vypadat jako indián a John Madden zjevně nemá jasno, jeslti chce vyprávět zabijácký opus magnum nebo prostoduché romantické drama. Skrze nezajímavé postavy tak sune příběh dopředu líně, bez nápadu. A relativně dobře budované finále zabije nechutným deus ex machina... ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Sice jednohubka, ale velice záživná. Naprosto jednoduchý scénář je zpracováný zajímavě, studené reálie výtečné a hlavní postavy uvěřitelné. Ačkoliv se trochu vaří z vody a spoustu prvků je vyloženě okoukaných z x filmů poslední dekády, stále to funguje dobře a Mickey Rourke je cool i když vypadá jako indián. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Obsazení je výborné, jméno režiséra taky slibovalo velké věci, ale tak nějak to nedopadlo. Celý si to hraje na rádoby psychologický akční thriller a vypadá to stejně blbě jako to zní. Příběh je hodně špatnej a celý to působí dojmem, že někdo půlku scén vzal a zahodil je do koše, takže někdy ty vztahy mezi postavama člověk ani nepochopí. Režisér John Madden se ukázal pro podobnou látku špatnou volbou a tak to celý zachraňují fakt jenom výborní herci v čele s perfektně chladným Mickey Rourkem a Josephem Gordonem-Levittem, jehož postava je fakt magor se vším všudy.40% ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Úplně běžné, ničím nepřekvapující filmové "dílo" s těmi méně výkonnými herci. Takových počinů je spousta a já je používám na zaplácnutí, zabití času. A to doslova. Na nic jiného se totiž nehodí. Zápletka jako všude jinde, konec jako všude jinde - prostě standard. Tady ale i trochu hůř, protože je to dost táhlé a nudné - předvídatelné, takže spíše na uspání, abyste druhý den vstali, nic z toho nepamatovali a díky tomu se hezky vyspali. Když vydržíte do konce, gratuluju. Když usnete, nevadí. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo výborný akčný thriller o nájomných vrahoch, ktorí naháňajú 2 ľudí, ktorí sú v programe na ochranu svedkov. Síce zdanlivo tuctový príbeh, ale svojím tempom, hláškami a Mickey Rourkeom ide o nadpriemerný svižný akčný snímok, který stojí za to vidieť čas od času viackrát ako len raz. Mickey Rourke to ťahá charizmou, Levittovi úloha sedí a Diane Lane nestarne, alebo vekom získava na príťažlivosti. Hudba k filmu celkom sedí, ale samostatne by som si ju veru nepustil. Mickey Rourke tam hrá zabijaka, ktorý bohužiaľ narazí na zlého mladíka. Takže film je celkom drsný, nemilosrdne sa tam zabíjajú, ale žiadne prehnané veci tam neuvidíte, takže podľa mňa veľmi dobré. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (10)

  • Thomas Jane (Wayne Colson) a Mickey Rourke (Armand 'Blackbird' Degas) spolu již hráli ve filmu Černý čtvrtek (1998). (Ajka1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno