Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V kriminálnom prostredí sa odohráva najnovší film Johna Maddena (Dôkaz, Zamilovaný Shakespear) v hlavných úlohách s Diane Lane (Neverná) , Mickeym Rourkom (Sin City, Vtedy v Mexiku) a Thomasom Janeom (Pomstiteľ). Carmen Colsonová (Lane) a jej manžel Wayne (Jane) sú nútení zostať v programe pre ochranu svedkov. Kým si oni myslia, že sú v bezpečí, dvaja vrahovia s cieľom ich "odtajnenia" sú im na stope. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nechápu. V obsazení je uvedeno jméno Mickey Rourke, jenže já viděl jen Punishera, zachovalý tvar poprsí D.Lane, Gordona-Levitta v roli vymaštěného tydýta a jednu mírně tělnatou indiánskou stařenu, které přes obličej přetáhli materiál na výrobu týpí. No nic, asi jsem se špatně díval.. Co se týká samotného Killshot, to je ošklivě zmasakrováno výstupy ze zkušebních projekcí, byť snahu udělat z něj něco víc, než straight-to-DVD thriller, nelze Maddenovi upřít. Že byla marná? Takový už je skutečný život, nicméně víte, co říká Kosák Armand.. „Real life? What the fuck is that?“ ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Tuctový thriller načrtnutý podle béčkového scénáře. Staženo kvůli Mickey Rourkovi. Jeho chladnokrevný ledově klidný zabiják je na tomhle průměru nejzajímavější. Joseph Gordon-Levitt hrozně přehrával, ale zase mě párkrát rozesmál. Jinak nic, co by stálo za pozornost. Vůbec se nedivim, že to studio uložilo k ledu. Mickey tohle natočil ještě před Wrestlerem. Je to znát, když si sundá sako, jak je vyžranej. Johnyho Knoxvillea jsem vůbec nezaregistroval, buď jsem slepej, nebo jeho scénu vystřihli stejně jako šukačku Mickeyho s Rosario. ()

Reklama

Dubro 

všechny recenze uživatele

Drahí občania, drahé občianky, drahý benzín, drahé všetko. Na úvod môjho komentára len toľko, že ma minulý večer zavolali hrať biliárd a tak som sa ocitol pri osmičke v miestnosti nie väčšej ako zápalková škatuľka, kde bol problém sa s tágom otočiť nie že hrať a navyše chlastuchtivá mládež obsadila stolíky okolo a úspešne zavadzala. Po hodine hry som trpko oľutoval, že som tam dosmrdel a moje nervy boli hlbšie ako v prdeli. Potom prišiel moment, keď ma ohnutého pri údere vyrušil dáky moták trepúci sa so stoličkou, že vraj aby som počkal, kým sa prešuchce okolo. Tak som gazdovi podniku rozlámal tágo, zaplatil zaň 20 spotených Euro, ďalších 10 za útratu a so svojimi narušenými emóciami som sa vytratil do tmy. Doma som sadol k bedni a pustil si Killshot. Musím priznať, že wrestler Mickey mi spravil náladu a za to ho patrične odmením až štvorkou. Ďakujem za pozornosť. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Luxusné obsadenie vo filme, ktorému by viac svedčalo nedeľné televízne popoludnie než seriózny filmový večer. Ale bez tohto obsadenia by som ho nepozeral... Film neprináša nič zaujímavé, natočený je totálne rutinne a snaha o určitú hĺbku Rourkovej postavy je skôr smiešna... Ako televízny projekt by som ho hodnotil lepšie, lebo nejde o nejaké vyslovené fiasko, ale nič to nemení na fakte, že Killshot je... zbytočný... ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Snad jediné, za co mohu dát s čistým svědomím Killshot plusové body, je samozřejmě lákavé obsazení, které se autorům odvděčilo a film skutečně drží nad vodou. Dvojice rozvádějících se manželů/obětí, které ztvárnili D.Lane a T.Jane je sice ještě průměrnějšího ražení, ale záporáci jsou tu naprosto luxusní. Gordon-Levitt je hodně potrhlý magor a fakt mě bavil, ovšem Mickey, to je sakra jiná extratřída. Je naprosto fascinující sledovat, co s tím člověkem, především v ksichtu, udělal jeho hodně divoký a "peprný" život a přitom ze svého charisma neztratil vůbec nic, spíš naopak a ikdyž tu nehraje úplně dvakrát dobráka, normálně jsem mu přál jiný konec, než jaký se dal čekat a který i nakonec vyfasoval. Co se týče zápletky, ta mi přišla opravdu hodně obyčejná,lépe řečeno bídná, bez nápadu, bez čehokoliv zajímavého či neobvyklého. Navíc mi zde pro thrillerový žánr chybělo i alespoň minimální napětí, o nějaké atmosféře nemá cenu ani mluvit. Spád též více než poklidný, prostě nuda tu dostala až příliš mnoho prostoru, k tomu nepřišel ani žádný minimální zvrat, jen si to celé volně plyne k očekávanému konci, který je také samozřejmě bez energie a nápadu. Killshot má zkrátka spíš takové televizní rozměry, nic moc se tu neděje, a tak alespoň ti herci tu jsou tím přjemným a osvěžujícím kořením. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (10)

  • Všechny scény zahrnující postavu zkorumpovaného policisty Ferrise Brittona (Johnny Knoxville) byly vystřiženy z finální verze filmu, protože se při testovacím promítání lidem nelíbila jeho postava. (CliffLee)

Reklama

Reklama