Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh sa odohráva na novo objavenom ostrove, kam je poslané vyšetrovacie komando k prebádaniu terénu. Ich objav je šokujúci! Ostrov obýva obrovský varan a nenásytná kobra. A sú naozaj veľmi hladní. Celý tím musí nasadiť všetky svoje sily a postaviť sa dvom hrozivým predátorom. (oficiální text distributora)

Recenze (170)

baruss odpad!

všechny recenze uživatele

Čo dodať na záver? Kobra mi bola sympatickejšia, aj keď som fandil viac varanovi.. je to take netradičné zviera, ale malo biednu animáciu, kobra bola spracovaná lepšie (ha-ha)). Herecké výkony biedne, biedne. Radosť zaplakať. (Tí herci nevedia utekať, naháňa ich megavaran a oni bežia ako keď hrám s frajerkou naháňačku). Postavy konajú absolútne, ale absolútne nelogicky. : )) Jediné čo si ako tak cením je nápad. Je síce nedotiahnutý, biedne spracovaný, ale videl som už aj horšie filmy. Na záver: vymazať z mapy = zapáliť ?!?!? ()

Eldoth odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu síla, kdo neviděl neuvěří !!! Myslel jsem, že nic horšího mě už nemůže při sledování hororu potkat, ale byl jsem na omylu. Triky jsou opravdu příšerné a párkrát mě dokonce zvedly z křesla, nebo spíše povalili na zem, kde jsem se svíjel v opojných křečích a s výtlemem na obličeji. Herecký kolektiv je tady jen od toho, aby pronášel hloupé fráze a nechal se masakrovat, na nic více se nezmůžou a scénarista nejspíš musel být také pod vlivem těžkých sedativ. Chyby nebudu oni opakovat, jelikož to ostatní kolegové udělali za mne....stačí řící, že jsou k vidění prakticky od začátku až do konce. Btw...pobavily mě minutové vsuvky diskutujícího generála s majorem. Co říci na závěr...moje první setkání s Jimem Wynorskim dopadlo přesně jak jsem očekával a začínám si myslet, že se na CSFD Uwe Bollovi přece jen křivdí. ()

Reklama

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Famózní digitální efekty, banda postav, které nedosahují ani iq tyqe (jak survivoři tak armáda), trapné, ale tím pádem i fakt vtipné hlášky, pistole s 60 náboji v zásobníku, jeden pěknej varánek a dvě úžasné kobry. Tu jednu hvězdu dávám za ty hlášky, že jsem se nenudil a za tu kobru v černém tričku a těsných džínách. Konec hlášení. ()

psychous3 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak špatný film, že ani konzumace psychotropních látek nepomůže k tomu, abych měl lepší dojem než když píšu tento komentář. Kvalita "predátorů" by mohla konkurovat těm z Godzilly (té původní z roku 1954), herecké výkony jsou avšak na úrovni naší "Ordinace v růžové zahradě". Nicméně pár detailů mě v tomto filmu nepřestalo udivovat, jako třeba počet nábojů v Berettách (které podle mě používaly, i když tvrdí, že užívali .38, což je úplná hloupost), dodnes jsem si myslel, že Beretty mají většinou nábojů 13 ( revolvery užívající .38 jich mají 6), ale hrdinové ve filmu z nich střílejí jako kdyby měli zásobníky legendárního kulometu Špagin (PPSh, 71 nábojů). Jako další jsem nevěděl, že tři patra pod zemí jsou zřetelně slyšet stíhačky a je cítít rázová vlna od výbuchu. Pokud se tedy chcete divit a v televizi zrovna nedáváají přímý přenos z poslanecké sněmovny, můžete si pustit tohle, jinak radši už nikdy ne ;) ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

  • Aj napriek faktu, že sa vo filme výslovne uvádza, že vojaci sú príslušníkmi americkej armády, lietadla na záberoch sú ruské MiG-23, dokonca aj s ruskou vlajkou na chvoste. (beso74)
  • Stíhačky útočící na ostrov se změní z typu F-16 Falcon na typ F-4 Phantom II, a poté zpět zpět na F-16. (Stejšn)
  • V českém dabingu se dozvídáme, že varan a kobra byli vybráni k vojenským experimentům, protože jsou obojživelníky. Ve skutečnosti patří oba tito živočichové mezi plazy. (pajik)

Reklama

Reklama