Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh sa odohráva na novo objavenom ostrove, kam je poslané vyšetrovacie komando k prebádaniu terénu. Ich objav je šokujúci! Ostrov obýva obrovský varan a nenásytná kobra. A sú naozaj veľmi hladní. Celý tím musí nasadiť všetky svoje sily a postaviť sa dvom hrozivým predátorom. (oficiální text distributora)

Recenze (170)

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Jim Wynorski je klenot režijního dna a žumpy, já prostě nepochopím jak může pořád natáčet takové množství hovnařskejch filmů, kdo to financuje?? To mě hlava nebere. Jeho specialita jsou do detailu propracované triky obzvláště se zvířaty všeho druhu na které je radost pohledět. Samozřejmostí je kvalitní herecké obsazení a namakané dialogy. Jedna hvězda za tu nehoráznou drzost. ()

noriaki odpad!

všechny recenze uživatele

Parta ekologických aktivistů odcestuje do oblasti s vojenskou karanténou aby kompromitovala armádu Spojených Států. Už to samo o sobě zavání nominací na Darwinovu cenu, ale ti pošetilci si svůj osud pojistili tím, že si vybrali ostrov po kterém se promenádují zmutované obří kobry a varani. Na filmu je špatně úplně všecko, přesně jak se dalo čekat. Mizerní herci, dementní scénář, laciné efekty, stupidní kamera. Postavy jsou absolutně nepřesvědčivé a dokonce i když umírají jeden za druhým, tak to s nimi ani nehne a pořád se tváří jako na nedělním výletě na Bouzov. O vlas nad absolutním dnem tuhle ptákovinu drží pouze krásná Michelle Borth, sympatická doktorka / bojovnice s pistolí s nekonečným počtem nábojů. ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, lidi, vy to berete moc vážně :o) Víte, jaká je to pohoda, pustit si Wynorskiho opus magna, otevřít si k tomu pivko, vychutnávat si žánrová klišé, smát se špatným trikům a tragickým hercům a s kamarádem odhadovat, která z následujících postav zhebne? První musel být kuřák, to je jasné, to je dnes škodná a až do samotného závěru jsem měli 100% úspěšnost odhadu, škoda, ten konec nám to pokazil :o) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nejvíc mě zaujalo prostředí natáčení. Jak už je mým dobrým zvykem, na toto hledím především. Zde se mi dostalo celkem překvapivě pěkného ostrova s několika vodopády, krásnou kamenitou pláží a hustě porostlou džunglí. Tím si u mě získali velké plus. Hudební doprovod v tomto filmu se skládal z jedné melodie, která se neustále dokola opakovala, takže nic moc. Kvalita obrazu i střih nebyly moc dobré a to proto, že často byly používány digitální triky, které jak už jsem řekl mi připadaly jako z nějaké hry. Nejvíc mě ovšem dostala naivita filmařů co se soubojů s monstry týká. Ve filmech jsem už zvyklý na ledacos, takže mě moc nepřekvapily pistole, z nichž se střílelo ostošest, aniž by musely postavy měnit zásobníky. Samozřejmě monstrům to vůbec neublížilo. Jako celek však tento film moc mojí přízeň nezískal. Patří do řady těch nudných filmů o digitálních nestvůrách, kterých mám ve své sbírce již několik. Nejvíc bych ho kvalitou přirovnal asi k filmu New Alcatraz. Nemůžu mu ale upřít několik dobrých momentek, které jsem tam našel. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrý večer dámy a páni. Vítejte u dnešního zápasu mezi 16ti bitovou Kobrou a Varanem, který vypadá o něco málo líp než plyšák, který Vám leží nad postelí. Kobra, která vzezřením vypadá, jako kdyby vylezla ze stroje času a digitálních efektů z roku nebreč. Varan na druhé straně už je na tom o trošku líp. Škoda jen pošramocené grafice, která z Varana udělala postavu z počítačové hry Tomb Raider, která v roce 1997 měla revoluční grafiku. Jenže tento film, budiž mu země lehká, má rok vytvoření 2005. Nicméně pojďme se zaměřit na samotný fight, který již začíná. Ale kdeže, Kobra ani Varan nezačali ze sebe trhat své hadrové vnitřnosti, rozhodli se společně rozcupovat pár idiotů, kteří chodí po ostrově a myslí si, jak inteligentní a chytří jsou, když na tom ostrově vůbec jenom jsou. Mrtvol je požehnaně, ale všecko je to naprosto brutálně debilní. Kdo nakonec vyhrál nechám na Vás. Počítat se mi mrtvoly opravdu skutečně nechtělo a pár minut před koncem jsem odpad do kómatu. A vůbec mně to nevadilo. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

  • Aj napriek faktu, že sa vo filme výslovne uvádza, že vojaci sú príslušníkmi americkej armády, lietadla na záberoch sú ruské MiG-23, dokonca aj s ruskou vlajkou na chvoste. (beso74)
  • Ve scéně, kdy jedna z postav střílí po kobře u domu, vypálí ze své pistole bez nabíjení sedmapadesátkrát v kuse. V další podobné scéně o několik minut později téměř stokrát. (Stejšn)
  • V českém dabingu se dozvídáme, že varan a kobra byli vybráni k vojenským experimentům, protože jsou obojživelníky. Ve skutečnosti patří oba tito živočichové mezi plazy. (pajik)

Reklama

Reklama