Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh sa odohráva na novo objavenom ostrove, kam je poslané vyšetrovacie komando k prebádaniu terénu. Ich objav je šokujúci! Ostrov obýva obrovský varan a nenásytná kobra. A sú naozaj veľmi hladní. Celý tím musí nasadiť všetky svoje sily a postaviť sa dvom hrozivým predátorom. (oficiální text distributora)

Recenze (170)

djbarrel odpad!

všechny recenze uživatele

Tak v první řadě je třeba říct, že o horor tady vůbec nešlo. No možná tvůrci měli hororem na mysli inteligenci hlavních postav nebo animace ala Nintendo 64 . Docela katastrofální filmeček, snad mohl být trošku zábavnější nebýt otřepaných klišé a dementních lidiček na place. A taky jsem si myslel, že filmaři se už naučili, že zbraně je nutno přebíjet, jak se zdá ne všichni, jelikož kapitán při prvním setkání s kobrou vystřelil na jeden zásobník minimálně 70 x ... hm tu zbraň chci taky :-) . No při pohledu na "herectví" a animace se vkrádá myšlenka, jak je možné něco podobného natočit v roce 2005 ? Snad v roce 1985 by to ohlas sklidilo, avšak takhle nikoliv. Odpad ! 5 % za tu pěknou dceru profesora :-) ()

Všivák 

všechny recenze uživatele

Skoro všichni tu nadáváte na blbost filmů Uweho Bolla nebo obdivujete Eda Wooda. To jste ještě ale neviděli Varan vs. Kobra. Oproti inteligenci tohodle filmu je třeba takový Boll génius. Nechápu jestli to Winorski dělá naschvál, nebo je úplně blbý. Každopádně ta absolutní absence logiky, herectví (skřeky příšer mají zdroj odtud http://www.oldgames.sk/game/doom/) je docela zábavná. Teda, pokud máte silný žaludek, protože by to mělo být zařazeno do kategorie otrlého diváka. ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem mačkal tlačítka playstationového ovladače a až ke konci jsem pochopil, že to není hra, ale film!!...ale grafickým provedením se film velice podobal hře z P1:)...strašný, prostě strašný, parta lidí jsou ti nejdementnější ze všech, běhají nějakým národním parkem a honí je gumovej varan a papírová kobra...supr zábava, ale tak po patnácti dvanáctkách... ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Ďalší z radu zvieracích horrorov.A tu máme naraz až dva živočíšne druhy,varana a kobru.Na celom tom filme bola najkrajšia príroda.Ja som v tomto filme nepobadal žiadnu silnú stránku a ani nič pozitívne.Na rok výroby 2005 bolo dosť chudobné.Je tú síce veľa akčných scén,ale to nestačí.Tak isto nestačí dať do filmu len pekné baby.Veľmi nepresvedčivý film.Snáď len pre veľkých fanúšikov takýchto filmov. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy jedna z postav střílí po kobře u domu, vypálí ze své pistole bez nabíjení sedmapadesátkrát v kuse. V další podobné scéně o několik minut později téměř stokrát. (Stejšn)
  • Stíhačky útočící na ostrov se změní z typu F-16 Falcon na typ F-4 Phantom II, a poté zpět zpět na F-16. (Stejšn)
  • V českém dabingu se dozvídáme, že varan a kobra byli vybráni k vojenským experimentům, protože jsou obojživelníky. Ve skutečnosti patří oba tito živočichové mezi plazy. (pajik)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno