Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh sa odohráva na novo objavenom ostrove, kam je poslané vyšetrovacie komando k prebádaniu terénu. Ich objav je šokujúci! Ostrov obýva obrovský varan a nenásytná kobra. A sú naozaj veľmi hladní. Celý tím musí nasadiť všetky svoje sily a postaviť sa dvom hrozivým predátorom. (oficiální text distributora)

Recenze (170)

borec999 

všechny recenze uživatele

"Už tam budeme? Co myslíte, vidíte snad někde na obzoru ostrov? Ne. Tak to tam ještě nejsme." Typický Wynorski. Príbeh, herci, dialógy, efekty všetko je na veľmi amatérskej úrovni. Ale taktiež treba povedať, že je to často svojou nekvalitou (a hláškami Michaela Parého ktorý je ťažko nad vecou) zábavné, čo je ďalší typický znak Jimových filmov. Kde už len uvidíte digitálneho varana, ktorý vrčí ako nejaký Tyranosaurus Rex či pištoľ, ktorá vystrelí bez nabíjania z 1 zásobníku vyše 100 nábojov. No a ten posledný záber :D to je kapitola sama o sebe. Jeden z tých lepších "zlých" filmov, pri ktorom ak sa človek správne naladí, tak sa dokáže obstojne pobaviť. 35% ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadne, když se Jim Wynorski rozhodne natočit film (první chyba) podle vlastního scénáře (druhá chyba) a hlavní role se ujme spoluproducent Michael Paré (třetí chyba). Výsledkem budiž tohle veledílo, které perfektně zapadá do Wynorskiho pověstné filmové galerie. Zatímco původní Komodo je docela koukatelné béčko, tohle je zcela nestravitelné céčko, u kterého jsem se ale na druhé straně dobře bavil. Úžasné jsou především ty duchaplné repliky, které si herecké osazenstvo tu a tam vyměňuje, zábavné jsou ty akční přestřelky s gumovýma pistolkama, ze kterých šlehají plameny, a nesmím zapomenout na strhující herecké výkony především ženské části ansámblu. Zvládnout film takového kalibru vyžaduje odvahu, pevné nervy a hlavně škodolibý smysl pro humor. Ostatně já to do odpadu poslat nemůžu, protože jsem se u toho celou dobu křenil. A to se přece počítá. :-) ()

Reklama

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Celý námet a nápad na film padol na hubu ...a príčina?...ako inak peniaze!!!! Efekty....chaa...prepracovanosť príšer a ich pohyb ...ach jo.....samotný herci, až na pár výnimok nesympatický, béčkový a nepresvedčivý.....A tešil som sa aspoň na záver očakávajúc strhujúci boj varan vs kobra...akurát zostalo len pri čakaní, pretože z veľkého súboja zostala llen púha fraška.....škoda...zlé to byť nemuselo ...ale na takýto film treba kopu peňazí (teda ak má stáť za niečo). ()

Sir_Koki odpad!

všechny recenze uživatele

Sice tento výraz nesnáším, ale musím ho použít: WTF. WTF film od začátku do konce, ve všech směrech, po všech stránkách. Naprosto mimo jakékoliv kategorie. Satanistická bible filmu. Velká část filmů hodnocených hromadně odpadem si ve srovnání s tímto "filmem" zaslouží aspoň dvě hvězdy. Ale je to fakt prdel :) ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Tomu se dá smát. Ale opravdu. Proto také dávám jednu hvězdu, protože mě to dost pobavilo. Varan, kterej vypadá, jak atrapa z Jurskýho parku a kobra, kterou bych chtěl mít za domácí zvířátko. U efektů jsem se zasmál, protože ten konečný souboj mezi přerostlými obludami je vtipný. Herci opravdu špatný, ale měli i blbě napsané role, takže scénář taky občas zábavnej. Co mě, ale nejvíce pobavilo bylo, jak všichni, hlavně ten hrdina filmu měl pořád náboje v pistoli. z jedný pistole vystřílel 50 nábojů a pak znova a znova a znova. :-D Jinak taky ty pijavice byli docela dobrej nápad. 25% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy jedna z postav střílí po kobře u domu, vypálí ze své pistole bez nabíjení sedmapadesátkrát v kuse. V další podobné scéně o několik minut později téměř stokrát. (Stejšn)
  • Aj napriek faktu, že sa vo filme výslovne uvádza, že vojaci sú príslušníkmi americkej armády, lietadla na záberoch sú ruské MiG-23, dokonca aj s ruskou vlajkou na chvoste. (beso74)
  • V českém dabingu se dozvídáme, že varan a kobra byli vybráni k vojenským experimentům, protože jsou obojživelníky. Ve skutečnosti patří oba tito živočichové mezi plazy. (pajik)

Reklama

Reklama