Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh sa odohráva na novo objavenom ostrove, kam je poslané vyšetrovacie komando k prebádaniu terénu. Ich objav je šokujúci! Ostrov obýva obrovský varan a nenásytná kobra. A sú naozaj veľmi hladní. Celý tím musí nasadiť všetky svoje sily a postaviť sa dvom hrozivým predátorom. (oficiální text distributora)

Recenze (170)

t_gon odpad!

všechny recenze uživatele

K obrazovce mě přitáhnul název jednoho clena z Dua filmu (proste mam rad tyhle tvory od malička). Tušil jsem že to bude něco špatného, ale byl jsem vedle - je to absolutní šlichta!!!O výkonech herců se nedá mluvit - pač tam jen tak dementně postávaj, kecaj své tupé repliky a čekaj až zhebnou. Tak jak jim to scénař (ostatně taky debilně) dal do vínku. No a ty triky (asi někdo v garáži oprášil ZX Spektrum) - komičtější než samotný film...Vidět takové filmy, tomu se říká utrpení! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Sám sebe sa čudujem prečo ešte stále strácam čas s týmito mizerne natočenými súbojmi gigantických monštier. Už som videl duely "Megažralok vs. obria chobotnica", "Boa vs. pytón", "Megakrajta vs. gatoroid" a teraz som si pozrel súboj "Varan vs. kobra". Všetko sú to nízkorozpočtové video filmy s úplne bláznivým scénarom, mimoriadne slabými hercami a totálne primitívnymi digitálnymi trikmi. Fakt neviem prečo si už s takýmito hlúposťami nedám pokoj. * ()

Reklama

laepus 

všechny recenze uživatele

Ano, tento film si zaslouží "odpad", ale prostě nejde to dát - ten film má jednu vlastnost, kterou mnoho lepších filmů nemá - prostě ho chcete vidět až do konce - prostě jste zvědaví, jestli to bude i nadále stejně blbé jako na začátku - víte, že to bude stejně blbé, ale prostě to chcete vidět. Parádně jsem se pobavil! ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Jim Wynorski je klenot režijního dna a žumpy, já prostě nepochopím jak může pořád natáčet takové množství hovnařskejch filmů, kdo to financuje?? To mě hlava nebere. Jeho specialita jsou do detailu propracované triky obzvláště se zvířaty všeho druhu na které je radost pohledět. Samozřejmostí je kvalitní herecké obsazení a namakané dialogy. Jedna hvězda za tu nehoráznou drzost. ()

Eldoth odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu síla, kdo neviděl neuvěří !!! Myslel jsem, že nic horšího mě už nemůže při sledování hororu potkat, ale byl jsem na omylu. Triky jsou opravdu příšerné a párkrát mě dokonce zvedly z křesla, nebo spíše povalili na zem, kde jsem se svíjel v opojných křečích a s výtlemem na obličeji. Herecký kolektiv je tady jen od toho, aby pronášel hloupé fráze a nechal se masakrovat, na nic více se nezmůžou a scénarista nejspíš musel být také pod vlivem těžkých sedativ. Chyby nebudu oni opakovat, jelikož to ostatní kolegové udělali za mne....stačí řící, že jsou k vidění prakticky od začátku až do konce. Btw...pobavily mě minutové vsuvky diskutujícího generála s majorem. Co říci na závěr...moje první setkání s Jimem Wynorskim dopadlo přesně jak jsem očekával a začínám si myslet, že se na CSFD Uwe Bollovi přece jen křivdí. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

  • Aj napriek faktu, že sa vo filme výslovne uvádza, že vojaci sú príslušníkmi americkej armády, lietadla na záberoch sú ruské MiG-23, dokonca aj s ruskou vlajkou na chvoste. (beso74)
  • Ve scéně, kdy jedna z postav střílí po kobře u domu, vypálí ze své pistole bez nabíjení sedmapadesátkrát v kuse. V další podobné scéně o několik minut později téměř stokrát. (Stejšn)
  • Stíhačky útočící na ostrov se změní z typu F-16 Falcon na typ F-4 Phantom II, a poté zpět zpět na F-16. (Stejšn)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno