Reklama

Reklama

Ošklivé káčátko a já

  • Francie The Ugly Duckling and Me! (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Ošklivé káčátko a já je milý film vhodný pro děti i dospělé. Klasický příběh Ošklivého káčátka od Hanse Christiana Andersena byl přetvořen do současnosti. Krysík je neúspěšný městský podvodníček, který se neočekávaně stane matkou! A jeho syn není nikdo jiný než nejošklivější káčátko na planetě Zemi. Mateřství není pro Krysíka zrovna to pravé ořechové. Jenže pak mu hlavou probleskne nápad, jak může díky Ošklivákovi konečně zbohatnout. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Wodomi

Wodomi (hodnocení, recenze)

Nenechte se zmást hodnocením a prvními komentáři .. co byste mohli čekat za hodnocení tohoto velmi Milého a příjemného animáku ovšem bez použití nejnovějších technologií, atd. od fanoušků Avatara, zapeklitých akčních filmů, Lynchů, atd.? Osobně se mi příběh a jeho výprava zamlouvala více než v Shrekovi, Toy Story.. je to natočené s citem a důrazem na černobílost postav (což u mě je u pohádek vždycky plus, zvlášť pokud v nich hraji personifikovaná zvířata a jsou určeny pro všechny). Je znát, že je to evropský styl..zjevně mi je blizší nebaštit u pohádek popcorn a raději mám obecně ty staršího data než ty nové. Pokud vy taky, možná se vám to bude líbit nad tři hvězdy. Dabing s Dejdarem, ad. je velmi povedený :)

macoun.j

macoun.j (hodnocení, recenze)

Tento film splnil zcela přesně svůj účel, Podařilo se mi ho dokoukat do konce, aniž bych u něj usnul. Takže ho hodnotím poměrně kladně.

Wancohoff

Wancohoff (hodnocení, recenze)

podla mna to bolo mile,a zabavne...aj ked to na BARNYARD nema...pekna animacia....70%

nses

nses (hodnocení, recenze)

Celkom prijemne prekvapenie /mozno je to aj kvalitnejsie ako Shrek3/. Vsimnite si, ze Krysik nosi na chrbte zapalkovu skatulku s podobiznou H.Ch. Andersena./aspon si to myslim/

Reklama

Reklama