Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Mám rád takové film, kde jsou taková videa obsahující takhle šílené kousky. Navíc v komediálním podání. Pro Jackass mám slabost hned po tomto dílu. Vlastně ještě nedávno jsem o nich nevěděl skoro nic. Opravdu perfektní a šílená komedie, u které jsem se fakt pobavil... až na tu babičku, co dělala děvku a sraní do barbie domečku :-). ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Poklona pre Jackass. Na týchto chlapcov sa nikdy nikto nechytí, už z dôvodu že je to všetko reálne........... Soundtrack: 1. I'm Going to the Moon / Johnny Knoxville ,2. If You're Gonna Be Dumb ,3. Gettin Fucked Up ,4. Backass ,5. I'm Ashamed of Myself / Chris Pontius ,6. MF from Hell ,7. I'm Going to Die / Ehren McGehey ,8. All My Friends Are Dead ,9. Urban Struggle ,10. Your Teeth Look Like / Brandon Dicamillo ,11. Fly ,12. Rectal Bleeding / Johnny Knoxville ,13. Fuck the Pain Away ,14. Are You Crying? / Bam Margera ,15. A Little Less Conversation ,16. Cut Your Hair ,17. Karazy ,18. I Need a Doctor / Steve-O ,19. Spill the Blood ,20. My Ass Hurts So Bad / Dave England , ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Ať si mně má někdo za úchyla, ale jednoduchým poměrem vtipné a nevtipné scénky musím dát zkrátka vysoké hodnocení. Hošani jsou magoři o tom žádná. Je zázrak že jim chybí jen zuby, případně že na sobě na trvalo mají jen jizvy. Každej jinej by byl mrtvej už nejméně třikrát. Kucí jsou taky slušný prasata a je škoda, že nerozlišují mezi tím co už je za čarou a co není. Přetočíte-li si však na DVD všechny ty klystýry, prdící scénky atd... zůstane pár geniálních nápadů a kupa srandy. Osobně jsem se strašně nasmál u rodeo houpačky, větrného tunelu s kobrou a snad nejvíc u teroristů jedoucích taxíkem odpálit letadlo (tam jsem dokonce odpustil i ty ,,vousy'' :-). Obdivuji jejich rodiče. Každá jiná máma by jim lyžování doma asi zatrhla... Čtyřii gumové projektily. * * * * ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Za nárůst kadence zdařilého humoru dva puntíky nahoru. Za nárůst kadence absolutních prasáren zase jeden dolů. Nakonec tedy solidní dva, které drží nad vodou hlavně klasické kaskadérské kousky a parádní muzikálové číslo nakonec. Jinak ale pořád drzá zábava „dnešní mládeže“, která jde víceméně mimo mě. ()

johnny2005 

všechny recenze uživatele

Totální bomba! Jednička mě před čtyřmi lety velmi mile překvapila a byla důvodem, proč jsem si sehnal kompletní Jackass MTV seriál. Number Two je další nadupané dobrodružství této sebedestruktivní bandy a závěrečná "muzikálová" scéna mě doslova srazila ze židle. Vážně bomba! Druhému filmu, který vznikl až několik let poté, co Jackass v TV skončili, bych pak jen doporučil méně nechutných scének, kterých oproti původnímu snímku rapidně přibylo. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Johnny Knoxville byl během natáčení třikrát v bezvědomí. (zdenur)
  • Po vypálení značky na zadku dostal Bam skutečně infekci a musel být hospitalizován. (zdenur)
  • Všechny scény s Vincentem Margerou byly vystřiženy kvůli jeho sexuálně motivovanému útoku měsíc před premiérou filmu. (toomm)

Reklama

Reklama