Reklama

Reklama

Zlouni z vesmíru

(festivalový název)
  • Velká Británie Evil Aliens

Obsahy(1)

Jedna žena tvrdí, že má v sebe zárodok mimozenského votrelca , ktorého do nej vložili mimozenšťania. Tejto informácie sa chytá redaktorka sci-fi televízneho kanálu I keď žene z výjazdového týmu TV nikto neverí, pri rekonštrukcii napadnutia, však čoskoro zmenia názor, keď sú i oni napadnutý krvilačnými mimozenšťanmi. Nezostáva im nič iné, len sa im postaviť na odpor. (andykovac)

(více)

Recenze (76)

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO noArt - festival FutureGate/// Obsazení 3/10 Děj 7/10 Atmosféra 9/10 Efekty 6/10/// PLUS: vtipné a zábavné scény, dialogy a nevypočitatelné chování postav, téměř bych to považoval za parodii na sci-fi a horory MÍNUS: opravdu zřejmě nebude pro každého a logika zůstala v jiném filmu/// Shrnutí: Tak tohle byla opravdová šílenost. Z části mi to připomínalo snímek Braindead (sekačka napoví). Občas skoro nekoukatelné a za hranou jakékoliv korektnosti. Je to pořádný bizár, za některé scény by se nemuseli stydět ani tvůrci z produkce Asylum, jiné jsou naopak tak dobře vymyšlené, že to prostě neberete vážně a jen se bavíte. Zlouni z vesmíru jsou dobře natočeným céčkem, kde cokoliv co působí levně můžeme brát jako účel. Hádám, že se tady někdo učil od Sama Raimiho a mimochodem ten britský přízvuk je fakt prča./// Celkem 64%/// ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ještě než West natočil další díl do série tykvohlava Pumpkinheada a ještě než natočil jeden z nejlepších hororů roku 2009 Doghouse, zkoušel to s mimozešťanama. Film bych spíše doporučil fanouškům sci-fi žánru a hororovým filmům. A to zejména díky plno odkazům na klasické filmy typu Evil dead. I když efekty pokulhávají a kamera taky(takový Trash) tak West dokazuje že je zručný režisér a vynahrazuje to svou naprostou volností, kde jinde uvidíte sex s mimozešťanem nebo naprosto totálně nejlepší scénu s kombajnem masakrující mimozešťany za doprovodu country hudby? ()

Reklama

raimi 

všechny recenze uživatele

Tak jsem to zkoukl podruhé, tentokrát v HD. Věda co mě čeká, jsem se i dobře pobavil. O ničem jiným taky tenhle film není. A i když je neskutečně stupidní a vulgární (obojí záměrně), tak mu nelze upřít jistej šarm a švih. West tlačí na pilu jak utrženej z řetězu, nemá naprosto žádný zábrany, a pálí to do diváka co to dá. Jo, je to sranda. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ok, ten začátek mě celkem vyděsil, protože vypadal totálně amatérsky, všechny postavy vypadaly nesympaticky a já už se bál, jaká sračka z toho nakonec vypadne. A pak mi došlo, že to celé je totálně šílená a ujetá komedie, odkazující na všechny možné sci-fi horory, splattery apod. a já se u toho fakt začal bavit. Nic zde nedává žádný smysl, vše se zde vyvíjí naprosto šíleně a co chvíli tu stříká krev, ale hlavní je to, že se ten film nebere vážně a dělá si sám ze sebe srandu. Prostě něco ve stylu Tromy. A naštěstí je ta sranda celkem povedená, protože toho trapného je zde málo a čím blíže konci to je, tím více mě to bavilo. Gore to mělo taky celkem slušné, akorát mi vadila ta amatérská kamera a některé další věci, které vypadaly dost amatérsky. Jinak je to ale zábavná splatter šílenost, u které jsem se dost bavil, takže nemám problém ji ohodnotit celkem kladně. Akorát to je ten typ filmu, který rozhodně není pro každého. Slabé 4* ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Film som videla už pradávno, ale do mysle hodil kotvu. Ak niekto nepochopil Westov úmysel, tak má problém s hodnotením. Vybublal totiž zo seba nadhľad na všetky okoloidúce markentingové hračky sformomované do filmového obalu. Kalkulačná meditácia je kurevsky nemiestna ( hlavne v tomto prípade) Rozosmiata 5ka 16:9 s tučným ! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o první celovečerní horrorový snímek z Velké Británie, který byl natočen na kamery s vysokým rozlišením Sony HD. (Kubasino)

Související novinky

FUTURE GATE - Sci-fi Film Festival 2019

FUTURE GATE - Sci-fi Film Festival 2019

18.02.2019

6. ročník festivalu science fiction filmů a kultury letos v únoru a březnu postupně zavítá do 4 českých měst. Těšit se můžete na mezigalaktické novinky i legendy žánru, které si znovu vychutnáte na… (více)

Reklama

Reklama