Reklama

Reklama

Wrestlingový šampión John Cena se představuje v hlavní roli mariňáka Johna Tritona. Tritona naleznete vždycky tam, kde hrozí nebezpečí a věřte, že rozhodně nebude hrát podle pravidel! Teď byl ale proti své vůli odeslán pryč z irácké mise a jeho překrásná manželka Kate (Kelly CarlsonPlastická chirurgie s.r.o.) byla navíc unesena nemilosrdnými zloději šperků, v jejichž čele stojí zvrácený zabiják (Robert Patrick)! A tak Tritonovi nezbývá než se vrhnout znovu do boje. Aby se mu podařilo jeho ženu zachránit, musí použít svou nejnebezpečnější zbraň – totiž sebe samotného! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

"This guy is like a Terminator" ...a v tom sa v speťáku objaví uhrančivý pohľad Roberta Patricka. YES! YES! YES! A srdce všetkých old-schoolakov plesá, lebo toto je podstivý návrat do 80-tych kedy vládol Arnie a jeho zbrane, a ktorý tu tak veľmi chýbal (Crank je trochu inde). Nasratý golem s nohami do X proti bad-guyom, ktorí mu uniesli ženu (mix medzi Charlize Theron a Kierou Knightley), suprové hlášky, výbuchy, explózie, bitky, streľba, nahánačky ... proste film, ktorý sa neberie vážne a frčí logika-nelogika skrz všetky mysliteľné klišé ako po masle. A baví! P.S. Prosím uživateľov, ktorí sa na to chystajú, aby si kukli trailer a včas si uvedomili o čom tento film je (pomôcka: nieje to story, ani herecké výkony) a aby sme sa vyvarovali inťošským meditáciam o tom že to blo tupé. 80% ako lusk. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Takovej trošku přehnaně pojatý hrdina John Triton, který se ohání jen rukama, tedy až na začátek filmu, kdy je ještě mariňákem a snad jedinkrát použije zbraň, se postaví bandě kriminálníků, kteří jsou vybaveni arzenálem zbraní a unesli jeho ženu. Každopádně jsem od toho neočekával žádnej velkej trhák, tak mě to ani nezklamalo. ()

Reklama

kikuka 

všechny recenze uživatele

..ako: "nemam rad policajtov. a cucave cukriky.".. a potom to velky drsny cernoch vybali, ze preco tie cukriky a cele v detaile na jeho trpiacu tvar..a vobec..cele je to krasne kinky drsne "akoze" arnie a spol. z 1980' vratane drsnych poz a vyrazov a velkeho, ale fakt velkeho a pekneho noza..tety obcas prednaskaju repliky a la P, a ono obcas sa hraju na take, ze by sme sa vlasnte mohli zvrhnut a vlastne ktorymkolvek smerom..//ako celok - tiez jedna z veci, ktora moze viest k zdvihnutiu hladiny adrenalinu.. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Už asi po třiceti vteřinách jsem ten film začal milovat. John Cena má velký bicáky, hned ze začátku vystřílí celou Al Kajdu, a nosí kevlar v ruce aby tim mohl odrážet kulky. Jo a ještě vůbec neumí hrát, ale to neva. Jen škoda, že nepřišlo nějaké megalomanské finále. Btw Robert Patrick je ultimátní bůh. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Srdce fanúšikov akčných "béčok" z 80 rokov musí zaplesať!!! Konečne sa podarilo natočiť ""kvalitné"" béčko podľa starých dobrých šablón..John Cena sa kľudne môže stať ďalším Arniem alebo Slyom, má na to všetky predpoklady (svaly jak sviňa, tupý výraz v tvári a jeho herectvo je parádne ťažkopádne:))). ()

Galerie (12)

Zajímavosti (15)

  • Wrestlingový šampión, zápasník a herec John Cena si vo filme zahral postavu s menom John Triton. Teda John sa volá nielen vo filme, ale aj v skutočnosti. (maestrotatum)

Reklama

Reklama