Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pip Bernadotte a Wild Geese čelí útoku na hlavní velitelství Hellsingu, které vede upírka Zorin Blitz, obávaná hlavně kvůli svým schopnostem tvořit iluze a halucinace. Pip a jeho lidé se zabarikádují v Integřině kanceláři a snaží se přežít útok, než je osvobodí Ceras, která se v tomto díle stane opravdovou upírkou, kterou se z ní pokoušel vyvinout Alucard. Ovšem za strašnou cenu. (Alfmen)

(více)

Recenze (21)

Redi 

všechny recenze uživatele

Docela slabota...jenom bezduchá střílečka... Victoria Seras docela zdrsněla a byl to nejkrvavější díl. Bohužel zase bez Alucarda. Tato episoda je jen o tom, jak se ze Seras stává čím dál mocnější vampírka... docela zbytečný díl. A když už jsem si říkal, že tam snad konečně zapomněli na tu otravnou vsuvku (změna na trapnou kresbu s ještě trapnějšíma scénama, které se tam absolutně nehodí ... takové anime nesnáším), tak nezapomněli... díky bohu, že to v žádném z dílů OVA nepřekročilo snad ani minutu. V příštím díle snad už dorazí Dracula (čti pozadu :) ) a celkově už se to někam pohne. Příjde mi, jako by to VI a VII stálo zbytečně na místě. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Geniální díl! Po 6ce další, který má fakt grády. V. Ceras se tentokrát ukázala v dokonalém světle a předvedla se jak dosud ne. Parádní akční podívaná. Jen mi vážně začíná hodně chybět Alucard! Ale tento díl neměl chybu! Fakt hodně hodně dobré! Od 5ky na to konečně koukám v japonštině a není lepší hlas, než nasraná Ceras v originále! Fakt paráda! Hop na další díl! ()

Reklama

fallanga 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze Seras se stal pravý drsný upír. Přesto je pořád stejně otravná jako kdykoliv jindy, možná ještě otravnější. Každopádně, díl bez jediného překvapivého zvratu, hodně předvídatelný. Jak jsem si díly, kdy byl Alucard uvězněný na lodi užil, tak už by se mohl vrátit. Už mi přijde, že se vaří z kaše. Jo, a kde je ta Křížová výprava? Na tu se ukrutně těším. ()

Alfmen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmička byla i přes Alucardovu nepřítomnost jedním z nejlepších dílů. Victorka nám vyrostla, otřepala se a konečně se stala tím, čím se měla stát. A neuvěřitelně brutální scény nechyběly ani v tomto díle. Znásilnění mrtvé (!!) matky malé Victorie nebo oko vypíchnuté vidličkou... Paráda. A až se v osmičce vrátí Alucard, to budou oči teprve lítat... ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále bez Alucarda ale ono to něják vůbec nevadí. Druhá část o obraně velitelství Hellsingu jsou zase a znova neskutečně epická jatka=Zorin Blitz-se svou až psychedelickou schopností dostat se hlouběji a hlouběji do hlavy protivníka a rozložit ho zevnitř-dává celému tomu odboji pěkně na prdel......Ale nikdy neříkej hop dokud nepřeskočíš(!) a tady to tentokrát platilo minimálně dvojnásob.... http://www.youtube.com/watch?v=aIrhVo1WA78 :D ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Je to jediný OVA diel, kde sa Alucard fyzicky nenachádza a ani nemá žiadnu rolu. Ak nepočítame jeho krátke spomenutie v spomienkach Seras. (Eerie)
  • Na oboch DVD obálkach sa nachádza náznak či priamy odkaz na Serasinu upíriu podobu. (Eerie)
  • Zo všetkých OVA dielov sa tu nachádza najmenej postáv. (Eerie)

Reklama

Reklama