Reklama

Reklama

Do tábora v poušti, kde armáda provádí likvidační práce, přijíždí jednotka Národní gardy. Tábor však je opuštěný a vojáci vyrážejí na záchrannou výpravu. Netuší ovšem, že jejich protivníky jsou degenerovaní kanibalové, kteří mají hlad a chuť na ženy...  Wes Craven, autor hororové klasiky Hory mají oči z roku 1977, se jako spoluproducent podílel na stejnojmenném remakeu (2006), po němž následovalo toto pokračování, kde se též podílel na scénáři. Do tábora u opuštěného dolu v poušti Nového Mexika, kde armáda provádí likvidační práce, přijíždí jednotka Národní gardy. Tábor však je opuštěný, vojáci zahlédnou jen světelný signál na vysoké skále. Gardisté vyrážejí na záchrannou výpravu, netuší ovšem, že jejich protivníky jsou degenerovaní kanibalové, kteří mají nejen hlad, ale také by se rádi rozmnožili. Dvě ženy v jednotce jsou pro ně tudíž obzvlášť lákavýmn soustem. Boj o přežití se přiostřuje... V režii Martina Weisze hrají Michael McMillian, Jacob Vargas, Jessica Stroupová, Daniella Alonsoová ad. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (456)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si po dnešní jedničce udělal opáčko i u dvojky a měl jsem správné tušení. Tohle pokračování se mi líbilo více, je to svižnější, akčnější a to hlavní, je to brutálnější, počet úmrtí mluví samo za sebe (Barbar Hovnan TOP). A jak už jsem psal v komentáři u jedničky, Hory mají oči definitivně patří do mé top dvacítky nejlepších brutálních Hororů. Opět viděno v krásném Full HD. Přeji si trojku ! ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Je zaujímavé sledovať,ako sa stráca US Army pod rukami zmutovaných"postihákov"!Úplne trápny scénar,ktorý sprevádza podobný štýl prevedenia.Prvá pol hodina filmu Vás,iba ak tak poriadne rozčúli a budete sa chytať za hlavu..!Avšak nastane určité zlepšenie,ktoré nemôže už tomuto snímku pomôcť!Ale aj napriek tomu by som tento film nenazval prepadákom,pretože"hnusárna"je to poriadna a sú okamihy,keď to ide..!Musím povedať,že veľmi som sa nesklamal-nenudil som sa! :)) ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Konečně film u kterého jsem se pobavil. Akce, napětí a skvělá hudba. No a hlavně drastické scény :-) Mutanti byli opravdu hnusní, prostředí skvělé. Opravdu není nic co bych tomuto filmu vytknul! Pokud bych tento film viděl v kině, určitě bych se párkrát lekl a vyskočil ze sedadla. Po shlédnutí sraček jako je Fountain, Sunshine, Norbit, Mr. Bean na prázdninách, Grimreaper...... ....je rozhodně film "The hills Have Eyes II" - pro mne filmem roku. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Film se dá velice dobře rozdělit na dvě části, z nichž ta první by se mohla jmenovat Kokosy na svahu (i když nejsou černí všichni, tak dutí jsou pořádně) a ta druhá Chaos v černočerné tmě. Vojenská jednotka je sehraná jako momentálně Hamilton s Alonsem a logika od nich utekla už je to nějaký ten pátek. Jediné, co tahle partička mariňáků umí, jsou vulgární dovětky za každým druhým slovem a pak se také nechat zmasakrovat divokou tlupou zmutovanců kdesi v kamenité pahorkatině. Ještěže se sem tam objeví podařený a patřičně krvavý záběr, jinak by byla tahle 90-ti minutová rádoby hororová cesta opravdu neschůdná. Několik lekaček tu sice je, ale všechny je odhalíte s dost velkým předstihem, takže se pak pouze usmějete, když se stanou skutečností. Závěr je strašně dementní a jestli vznikne třetí díl (jak tomu nasvědčuje připitomělý otevřený konec i výdělky), půjdu se s krompáčem někam do těch hor schovat a celej štáb doopravdy rozsekám. 15 miliónů dolarů(rozpočet)/37 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Strašlivě nudné pokračování poměrně vydařeného prvního dílu. Zatímco jednička měla skvělou atmosféru, dobré herce a talent Alexandra Aji, dvojka nemá nic. Režisér se spoléhá na trapné lekačky, z nevýrazných herců vyčnívá jedině blonďatý strup Jessicy Stroup a z mutantů se staly jen špatně používané béčkové rekvizity. O nedostatku invence a naopak o dostatku nelogičností se zmiňovat nebudu. Za tu námahu tenhle film nestojí. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • Hory mají oči 2 se začaly natáčet v létě 2006 v Ouarzazate v Maroku, kde se točil i první díl. (WolfR)

Reklama

Reklama