Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Remake korejského filmu z roku 2001. Charlie je mladík z malého města, který plní sen rodičů a studuje v New Yorku na obchodníka. V Central Parku ho zaujme dívka Jordan, kterou později potká v metru opilou a strhne ji z blízkosti projíždějícího vlaku. Výstřední Jordan poté Charlieho vyhledá a tím se zrodí zvláštní vztah. V něm je Jordan značně dominantní, ale i přes všechny její zápory se do ní bláznivě zamiluje, což převrátí jeho dosud stereotypní život. (Peca7)

(více)

Recenze (117)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Raz za život, ak máte šťastie, stretnete človeka, ktorý rozdelí váš životný príbeh na dve časti: život pred tým ako ste ho stretli a život nasledujúci... Asi takto nejako sa dá vyjadriť Láska. Zaujímavý a pekný film plný nejasností a šialeností, ktoré sa vyjasnia až takmer na úplnom konci. Takmer celý tento príbeh Lásky mi prišiel až príliš šialený a nepochopiteľný - ale ako to už býva zvykom, nič nie je bezdôvodné a nič nie je až také jasné ako sa na prvý pohľad môže zdať. Škoda, že pointa bola naznačená ešte skôr ako by to bolo vhodné - po nej bol už koniec trochu predvídateľný. Veľkú rolu v tomto príbehu zohral osud, a presne takýto typ filmov mám veľmi rád. Ako bolo vo filme krásne vystihnuté: Osud je most, ktorý staviate tomu, koho milujete. Elisha Cuthbert to zahrala vynikajúco, a bol to veľmi dobrý výber do tejto role. Asi som to trochu pokazil, že som si najprv pozrel americký remake, takže kórejský originál už asi nebude ono - keď budem poznať pointu celého filmu :( Ale aj tak si ho niekedy isto pozriem, keď už ho všetci tak vychvaľujú. ()

Marty89 

všechny recenze uživatele

Před několika dny jsem viděl korejský originál tohoto filmu a musím říct, že tahle americká verze si, co do kvality s původní verzí příliš nezadá. Musím ale říct, že E. Cuthbert se mi tak nějak do role trochu švihlé holky moc nehodila (možná mě moc ovlivnila představitelka korejské verze, které ta role sedla mnohem lépe). Každopádně musím ale konstatovat, že originál je opět lepší než kopie, ačkoli v tomto případě ten rozdíl není až tak závratný. Mé původní verze originálu byly 4*, ale po shlédnutí americké verze musím ještě o jednu * přitlačit. ()

Reklama

lilina133 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že som pôvodný juhokórejský film nevidela a popravde ani ma to neláka. Jeho remake mi stačil úplne. A možno je to dobre, lebo nemám s čím porovnávať. Áno, film My Sassy Girl má svoje chybičky. Ale, ktorý film nemá. Napriek tomu sa mu podarilo to, čo už dávno žiadnemu inému filmu nie. Pri jeho sledovaní sa vo mne vystriedali všetky krásne pocity, čo mám pri filmoch tak rada:))...a vďaka tomu sa k tomuto filmu vždy rada vrátim:))...Navyše výber hercov v hlavných úlohách je naozaj skvelý, Elisha dokazuje, že v nej predsa len niečo je a nie je len pipka, ktorá dokáže hrať len pipky...Jesseho Bradforda som buď v žiadnom inom filme nevidela, alebo bol v nich zcela nevýrazný...tak či tak, na túto rolu je podľa mňa dokonalý...a medzi ním a Elishou to príjemne iskrí...Film My Sassy Girl nie je ničím podstatný alebo "veľký" film...Je to film, aké niekedy si myslím potrebujeme každý...pozitívny, ktorý vás na srdci príjemne zahreje a zanechá vo vás len pekné pocity... ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Dosti vydezinfikovaný remake. Asi kdybych neviděl předlohu, hodnotil bych pozitivněji, ale tohle je i přes zjevnou snahu (občasné hrátky s kulisami a kamerou) jen špatná napodobenina. Příběh je zkrácený, tvůrci vzali jen základní linii a několik populárních scén z předlohy, pár zbytečných scén přidali, poslepovali to a mysleli si, že to bude fungovat. Nepovedlo se ani obsazení, Elisha Cuthbert tu není moc sympatická a působí dojmem, že ji to nebaví, a představitel hlavní role je nevýrazný až běda. Samozřejmě tentokrát nechybí polibek. A to bych ještě mohl zmínit zneftipněnou scénu s fackováním, zneftipněnou scénu se squashem, zneftipněnou scénu s botami, zneftipněnou scénu s... ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Slabších 50%. Na komedii to bylo málo vtipné a na romantiku či osudovou lásku mi tam přišlo dost málo emocí a postrádalo to tu správnou atmosféru. Připadalo mi to, jako by se tvůrci nemohli rozmyslet, jestli budou točit komedii a nebo citové drama, resp. romantiku. Byla tam snaha jak o to, tak o to a ve výsledku to byl takový mišmaš. Navíc Jordan mi fakt pila krev, bych ji pod ten vlak hodil potom sám... :-). Takže nebyla to nějaká obrovská katastrofa, ale ani něco, na co by se stálo nějak extra podívat. Howgh! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Elisha Cuthbert, představitelka Jordan Roark, byla už podruhé zachráněna před přijíždějícím vlakem, poprvé tak tomu bylo ve filmu Byl to tichý muž (2007). (karlik4801)
  • Ve scéně, kdy si Charlie (Jesse Bradford) čte dopis od Jordan (Elisha Cuthbert), je v dopise uvedeno, že byl do vody strčen. Charlie (Jesse Bradford) do ni však spadl ze zábradlí. (Jihočech)

Reklama

Reklama