Reklama

Reklama

V temném lese

  • Španělsko Bosque de sombras (více)
Trailer

Mladí manželé, Ledoyen i Considine, přijíždějí na návštěvu ke svému příteli. Když v lese najdou děvčátko se znetvořenými dlaněmi, jejich klidný letní výjezd se promění v horror. Pokoušejí se ji pomoci a vezmou ji pryč z domu, kde byla vězněna. Bohužel její ochránci, místní vesničané spustí hon na manželský pár v lese... který tak dobře znají! (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

klima777 

všechny recenze uživatele

Baskické lesy jsou temné. A v mezilidských vztazích zuří válka, kterou podivným způsobem eskaluje místní nedochůdče. Jedna hvězda pro Garyho Oldmana, jedna za dosti klíčovou píseň Leonarda Cohena. Víc ani náhodou. Smutný film o pověrách (děvče musí zůstat zavřené, neb šíří nekontrolovatelnou zlobu) a latentním násilí v každém člověku (s děvčetem nebo bez...). Žel nevýrazný a toporný. Mám ráda Straw Dogs, to stačí... ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Oblíbený námět měšťáci kontra divní a nepřátelští burani, tentokrát z kastilského venkova sedmdesátých let. Tři hvězdy mi přišly málo, protože tohle není jen tak obyčejný oddechový thriller, je v něm i něco málo psychologizování a několik výrazných a dobrých herců. Postavy se sice chovají trochu divně (hlavně Lucy), ale vem to čert, atmosféru má tenhle film tak hustou, že by se dala krájet. Závěr s holčičkou s opičími packami a hracím strojkem je hodně působivý, Španělé opět zabodovali. ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Pokus o napodobení filmu "Jako štvaná zvěř "se nevydařil. První polovinu se nic neděje, občas se jedni manželé pohádají, občas kamera rychle přeostří na jinou postavu. Zřejmě aby divák samou nudou neusnul. V druhé polovině se již občas něco přihodí a film začíná být málem i napínavý. Poměrně rychle potom uběhne k pitomé pointě. ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Prekrásne lokality, tmavý les, upršané počasie, "milí" dedinčania za dverami a to všetko posadené do 70.-tych rokov. Na prvý pohľad behá mráz po chrbte, ale tento hixploitation je v niečom iný, výnimočný, pretože ukazuje iný rozmer a zaujímavé rozuzlenie príbehu. V niečom ide po stopách Straw dogs, ale v niečom je aj vo svojej podstate originálny. Kto však čaká brutalitu a xxl dávku napätia, nech sa radšej otočí iným smerom. ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

Velmi nadějná zápletka,atraktivní prostředí a skvostný Gary Oldman.Věčná škoda,že tvůrcům hlavně ve druhé půlce podráží nohy scénář,který se zbytečně snaží o nějaké hlubší uchopení celého schématu a to bohužel na úkor mizejícího napětí.Konec to pak zabil definitivně.Ve výsledku je to velmi slušně odsýpající řemeslo s jednou výbornou písničkou od Leonarda Cohena,s jednou trestuhodně nevyužitou holčičkou a jedním trestuhodně využitým chlapíkem.Potenciál byl větší,ale za zkoušku film i tak stojí. 70 % ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama