Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malé batole, které se ztratilo třem zcela neschopným únoscům, prožívá svá první velká dobrodružství ve velkoměstě. Zlosyny tak zcela nevědomky, leč o to důkladněji vytrestá... (oficiální text distributora)

Recenze (152)

castor 

všechny recenze uživatele

Tak holt každému se líbí něco jiného. Producent a scénárista John Hughes měl kdysi čuch na výdělečné látky, takže stál nejen za Kevinem, který zůstal Sám doma, ale i za Beethovenem, Dennisem, který byl postrachem pro okolí, nebo Kudrnatou holkou. Tentokrát jeho malý hrdina nikoho nemrzačí úmyslně, ale jaksi mimochodem. Pamatujeme si, jak pořád někam leze, okolo něj všichni (samozřejmě hlavně jeho únosci) padají, a divák se vlastně docela nudí. Navíc Hughes tehdy nepotvrdil, že má nos na kasovní trháky. ()

Kajo333 odpad!

všechny recenze uživatele

Nóóóóó... Tak toto je taký sprostý rodinný film až sa mi chce plakať. Jedno malé batoľa si len tak chodí po veľkomeste, pardon opravujem ono nechodí ono sa plazí po veľkomeste, ale nikto si ho ani nevšimne. Aby to bolo napínavé tak ho naháňajú po meste tí najväčší psychopatickí dementi debilní v celom meste. Na koniec všetko dobre dopadne, obrovská akcia, stovky policajtov, policajné autá, vrtuľníky, čakal som aj tanky no bohužiaľ tie neprišli, ale keby bolo nejakého drobného naviac tak sa ich dočkám. A mne nezostáva nič iné ako napísať tento komentár o totálnom odpade. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pred rokmi ma to dost bavilo. Sice to pre mna nebola taka srdcovka ako Home Alone, ale vsetky tie lapalie, ktore chudaci traja unosci zazivaju ma neskutocne rozosmiali. Dnes ma to uz bavilo o dost menej a zazil som podobne sklamanie ako pri reprize dalsieho Hughesovho rodinneho filmu a to Beethoven. Par scen v ktorych ti traja chudaci niekam padaju ma sice rozosmialo aj po rokoch, ale zvysok filmu mi pripadal dost nudny. Je to taky mix filmov Home Alone a Ferris Bueller's Day Off. Chyba mi tu taka rodinna atmosfera a hlavne sympaticke postavy. Vsetsi su prilis blaznivi a prehravaju jak o zivot az to je miestami trapne. Proste to je prilis detinske. Zaporaci sa svojou komickou nesikovnostou tym v Home Alone ani zdaleka nepriblizuju. U rodicov strateneho Binga necitit velku lutost a samotny Bing sice vyzera roztomilo, ale cely cas mu vsetko prechadza bez akejkolvek snahy alebo pricinenia, co ma postupne zacalo srat. Takze vysledok ma uz prilis nenachol ale okrem par scen, ktore ma rozosmiali ma potesilo par vystupov hercov, ktorych som pred rokmi nepoznal. Napriklad Neil Flynn ako policajt, ktory donekonecna otravuje Mantegnu, kym mu Bing podpaluje vtaka. :) 4/10. ()

Miany 

všechny recenze uživatele

Film, na který blahodárně vzpomínám hlavně v mém útlejším věku, mě bavil vždy, když jsem si ho znovu pustila! Nepopírám, že starší bavit nebude, ale ohodnotit film jen z pohledu dospělé osoby je pro mě do jisté míry sobecké.. Nedá se brát jinak než s určitým nadhledem, má v sobě něco, co člověka upoutá, ale asi to není ten typ filmu pro každého.. Námět se mi líbí, film působí lehkomyslně a v některých věcech nereálně a to k němu patří. Herecké výkony považuji za dobré, vždyť většina herců v něm je hvězdami dodnes. Proč to vysoké hodnocení? Protože si myslím, že film nepatří někam k těm odpadům dneška! ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Tenhle film nám někdy v šesté třídě pustila učitelka. Po letech jsem viděl zabijáckou recenzi od Mika Stoklasy alias pana Plinketta z Red Letter Media a řekl jsem si, že bych se na něj mohl podívat znovu, jestli je opravdu tak špatný. No, až tak špatný není, pokud nad ním moc nepřemýšlíte. Je ovšem fakt, že nelogického a hloupého jednání je ve filmu víc než dost. Snobáckým rodičům nepřijde divné, jaká banda úchylů jim přišla vyfotit dítě. Jediné, co zajímá jeho matku, je za každou cenu dostat jeho obrázek do novin, což se jí povede vrchovatě, ale ne tak, jak by chtěla. Dítěte, které pak volně cestuje po městě, si nikdo nevšímá. Scény ze stavby sice působí hloupě, protože jak praví pan Plinkett, takováhle forma násilí dobře vypadá v kreslených seriálech typu Tom a Jerry, ale ne v hraném filmu, nicméně mě to nijak nepohoršuje a neuráží. Myslím si ale, že herci jako Lara Flynn Boyle (Donna z Městečka Twin Peaks) a Joe Mantegna (Joey Zasa z Kmotra III) mají určitě na víc. (1 140.) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (10)

  • Rozpočet filmu se přehoupl přes 50 milionů dolarů, což bylo v té době na snímek bez známých tváří neslýchané. (HellFire)
  • Banda únoscov jazdila na automobile Van General Motors G-Series z roku 1994. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama