Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malé batole, které se ztratilo třem zcela neschopným únoscům, prožívá svá první velká dobrodružství ve velkoměstě. Zlosyny tak zcela nevědomky, leč o to důkladněji vytrestá... (oficiální text distributora)

Recenze (152)

predators 

všechny recenze uživatele

Trochu se divím nad celkovým hodnocením, ikdyž na druhou stranu chápu, že tento styl nemusí sednout každému. Pro mě je to ale daleko větší zábava, než většina teenagerských komedií poslední doby. Navíc mám k piškotům(miminům) :-) vcelku kladný vztah, takže... spousta zajímavých lokací a některé kaskadérské kousky tria bubáků stojí za viděnou. Na sváteční poledne komedie jak vyšitá... "Jo, od té doby, co ti shořel jediný strom v lese, máš vystaráno." :-) 70% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem nejakou naprostou traparnu, ale diky nulovemu ocekavani, jsem se celkem dobre bavil. Samozrejme to neni nic extra, jen jednoducha rodinna komedie, ale sceny s prckem a unoscema byli vetsinou docela vtipny. Sice neco podobnyho je i v Sam doma, parchant co ma stesti a vymasteni unosci, ale to se dalo cekat, ze tohle nebude nic originalniho. Za sceny z unoscema davam 3*, jinak to stalo za hovno. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pro drtivou většinu obyvatel New Yorku neviditelné batole na "útěku" před triem extrémně tupých idiotů (zřejmě vnuci Larryho, Moea a Curlyho). Co se týká tržeb, vyšla snaha ještě něco vytřískat z popularity série Home Alone vniveč a mně nezbývá než doufat, že když zachráněného Binka ti nezodpovědní rodiče ani nepřipoutali do autosedačky, tak mu alespoň doma před jídlem umyli ručičky od špíny newyorkských chodníků. Hodnotitelům odpadem bych chtěl připomenout, že se jednalo o rodinnou komedii a s tímto vědomím by k ní měli i přes svou nepopíratelnou intelektuální nadřazenost přistupovat. Kdyby je v létě třikrát povozili kolem Karlových Varů a pustili to samé jen s alternativním koncem, kdy prckovu hlavičku rozmašíruje na stavbě mrakodrapu traverza, mluvící havran odnese v zobáku jeho zkrvavenou bulvu ke slunci západu a v titulcích by byla uvedena von Trierovic maličkost - byla by obloha posázena hvězdami.. ()

5150 

všechny recenze uživatele

TRABLE PRCKA BINKA jsem kdysi viděl v kině a měl jsem za to, že to je nic moc komedie. Teď po druhém zkouknutí musím říct, že jsem vůbec netušil, jak skvěle se budu bavit. Schéma filmu je v podstatě hodně podobné jako ve filmech SÁM DOMA 1 a 2 jen s tím rozdílem, že zde chybí vánoční tématika. Mám pocit, že tahle komedie se právě ještě nesla na úspěšné komerční vlně těchto dvou zmíněných počinů.. ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Vrcholně nesmyslný a trapný pokus o komedii. Od dob Sám doma se toho událo mnoho a filmů, kde to dítě dává sežrat dospělým, už americká továrna na sny vychrlila mraky. Tohle je však patrně nejžalostnější a nejtragičtější hovadina, jakou jsem na toto téma viděl. Nemám rád, když to někdo úmyslně přežene a už vůbec nemám rád, když vás film neustále uvádí do rozpaků; neřkuli vás vyloženě sere. Je až neskutečně nesnesitelné, když malé batole "na oko" zvládne tolik neuvěřitelných malérů. Věřím, že obecenstvo pod pět let by to možná žralo, ale já už jsem maličko odrostlejší kus a mám zcela jiný vkus. Proto vás důrazně varuji! Sledováním téhle blbosti si vážně poškozujete mozek, redukujete IQ a ničíte si dobrý vkus! Nevrmór! 5% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (10)

  • Snímek byl v jížní Asii tak populární, že byl dokonce považován za úspěšnější film než třeba Star Wars. (griph)
  • Rozpočet filmu se přehoupl přes 50 milionů dolarů, což bylo v té době na snímek bez známých tváří neslýchané. (HellFire)

Reklama

Reklama