Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malé batole, které se ztratilo třem zcela neschopným únoscům, prožívá svá první velká dobrodružství ve velkoměstě. Zlosyny tak zcela nevědomky, leč o to důkladněji vytrestá... (oficiální text distributora)

Recenze (152)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pred rokmi ma to dost bavilo. Sice to pre mna nebola taka srdcovka ako Home Alone, ale vsetky tie lapalie, ktore chudaci traja unosci zazivaju ma neskutocne rozosmiali. Dnes ma to uz bavilo o dost menej a zazil som podobne sklamanie ako pri reprize dalsieho Hughesovho rodinneho filmu a to Beethoven. Par scen v ktorych ti traja chudaci niekam padaju ma sice rozosmialo aj po rokoch, ale zvysok filmu mi pripadal dost nudny. Je to taky mix filmov Home Alone a Ferris Bueller's Day Off. Chyba mi tu taka rodinna atmosfera a hlavne sympaticke postavy. Vsetsi su prilis blaznivi a prehravaju jak o zivot az to je miestami trapne. Proste to je prilis detinske. Zaporaci sa svojou komickou nesikovnostou tym v Home Alone ani zdaleka nepriblizuju. U rodicov strateneho Binga necitit velku lutost a samotny Bing sice vyzera roztomilo, ale cely cas mu vsetko prechadza bez akejkolvek snahy alebo pricinenia, co ma postupne zacalo srat. Takze vysledok ma uz prilis nenachol ale okrem par scen, ktore ma rozosmiali ma potesilo par vystupov hercov, ktorych som pred rokmi nepoznal. Napriklad Neil Flynn ako policajt, ktory donekonecna otravuje Mantegnu, kym mu Bing podpaluje vtaka. :) 4/10. ()

Untitled07 

všechny recenze uživatele

Prcka Binka jsem si jako malá pořád pouštěla na VHS a milovala jsem ho. Dnes jsem ho po letech viděla znovu a překvapilo mě, že si pořád pamatuju dialogy. Jasně, postrádá to logiku, ale má to skvělé herecké výkony, je to vtipné a je to prostě úžasný film na sváteční den, pro pobavení a odpočinek celé rodiny. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Opět nechápu hodnocení. Víte jaká to musela být dřina pracovat s takovým batoletem? Pro mě neuvěřitelný výkon. Ano musím uznat, že ani tento film se nevyvaruje pár přehnaných scén (hlavně si mohli odpustit scénu u té opice), ale celkově to na mě působí pořád lépe než některé jiné americké slátaniny. 7/10 ()

Mangano 

všechny recenze uživatele

Příjemná a zábavná komedie, hlavně tedy potom díky těm třem výborně zahraným moulům. Je to katastrofálně infantilní, já vím, ale nic mě na tom v zásadě neiritovalo. Prostě mi to příjde tak nějak roztomile dementní no. Soundtrack je k tomuto filmu složený také moc pěkný. Skvěle podtrhuje kouzlo těch klasických devadesátkových rodinných komedií, které na mě popravdě dýchlo i z tohoto snímku. A co je teď pro mě při hodnocení úplně nejdůležitější, je fakt, že jsem se po dlouhé době u nějaké komedie opravdu zasmál a to nejen jednou. Podle mě moc pěkná práce. ()

Hyger 

všechny recenze uživatele

Původně jsem hodnotil snad ** nebo ***, ale teď jdu ještě výše. Účelem tohoto rodinného filmu je pobavit (především menší děti) a to se tady povedlo. Jestli od toho někteří hodnotící čekali zábavu pro intelektuály, tak se hodně sekli. Doporučuji jim sebrat se a jít zhlédnout další díl povedeného kultoseroše HIMYM. To je taky infantilní zábava, ale pro dospělé. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (10)

  • Scéna, kdy tlustá žena upustí tašku s Binkem, byla ve filmu sestříhána tak, aby nebylo vidět, jak Bink praští hlavičkou o chodník. V traileru však záběr zůstal. (L_O_U_S)
  • Rozpočet filmu se přehoupl přes 50 milionů dolarů, což bylo v té době na snímek bez známých tváří neslýchané. (HellFire)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno