Reklama

Reklama

Kocour v botách

Trailer 1

Zamilovali jste se do něj ve Shrekovi... Teď máte v šíleně zábavném animovaném filmu možnost zjistit, kde si tenhle jedinečný kočičí frajer získal svou slávu a pár ohromných bot! Milovník, bojovník a psanec Kocour v botách (Antonio Banderas) se vydává na dobrodružství svých devíti životů, když spojuje své síly s Čiči tlapičkou (Salma Hayek) a Valdou Cvaldou (Zach Galifianakis) před závěrečným soubojem s nechvalně proslulými Jackem a Jillem (Billy Bob Thornton, Amy Sedaris). Tohle je skutečný příběh nejslavnější kočky, mýtu a legendy – Kocoura v botách! (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (639)

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Na kocourka jsem chtěla původně jít do kina, ale protože to nevyšlo, tak jsem si počkala na DVD a teď jsem ráda, protože to moc velký zážitek nebyl. Kocourek je sice roztomilý, vtipný, ale po hodince a půl už začíná lést na nervy... Doufala jsem, že se alespoň na chvilku mihne Shrek nebo Oslík, ale bohužel jsem byla zklamána. Na rozdíl od klasické Shrekovské série už tento díl vyhledávat nebudu. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Tak po štyroch týždňoch, kedy som pozeral znovu na Prima Cool všetky filmy so zeleným zlobrom "Shrekom" a uvedomil som si, že som nikdy doteraz nevidel film "Puss In Boots". Tak som sa rozhodol tento film z roku 2011 k tomu pridať a pridal som to do maratónu. A môj dojem z filmu je úplne iný než som čakal. Kým Shrek ponúka viac komédie a paródie na známe rozprávky, "Puss In Boots" je viac drámou, ktorá si do toho nejaké elementy z rozprávok pridáva. Pridáva tu postavičku Humptyho Dumptyho, ktorého som od začiatku nevedel nejako zaradiť. Nebol som si istý jeho rolou a keď som si myslel, že som sa konečne dočkal toho, čo som si myslel, tak film dokázal vytiahnuť ešte niekoľko kariet z rukáva. A to oceňujem. Nechal si nejaké dobré momentky na záver a bol som z toho úprimne prekvapený. V dobrom. Kocúr je tradične vynikajúci a aj ostatné nové postavy ma dosť zaujali. Kde film trošku kríva je jeho príbehová linka. Viac-menej vieme odhadnúť čo sa bude diať a nie je to veľmi kreatívne. V podstate to je klasické filmové dobrodružstvo. No vďaka skvelým postavám ma to bavilo sledovať. Filmu podľa mňa ale chýbal nejaký humor, ktorý by dokázal z toho urobiť väčšiu dávku zábavy. Možno to nie je najlepším animovaným filmom, no som rád, že som ho videl. A uvidíme, či sa niekedy dočkáme aj toho avizovaného pokračovania. "Puss In Boots 2: Nine Lives & 40 Thieves" Hodnotenie: B+ ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Náramná kočičárna, poslední dva Shrekové odpuštěni. Kocour v botách je velice vtipný, poutavý, nečekaně strhujícím způsobem akční, skvěle animovaný... A já nevím, co ještě. Škoda snad jen postavy mluvícího vejce Humpty Dumptyho alias Valdy Cvaldy, která se mi do příběhu zrovna dvakrát nehodila (myslím, že kdyby vejce scénáristé přepsali na třetí číču, vůbec nic by tím nezkazili). A velký dík za dabing - kočka s hlasem Salmy Hayek prostě nemůže mít chybu. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Kocoura už zřejmě nebavilo dělat křoví unavenému Shrekovi a tak si střihl sólo. A střihl si ho parádně. Svižný příběh vystavěný jako originální kompliát klasických pohádek je plný dobrodružství, akce i humoru, kterým je to celé spíš příjemně okořeněné než naládované proto, aby to drželo při životě, jako je tomu u jiných animáků. Kocour hláškuje, hladce střídá polohy macho a hravá číča, a celé představení kočíruje s jistotou ostříleného borce, který dokazuje že má na víc než přihrávat zelenému zlobrovi a otrvanému oslovi. Nenechá se rozhodit dokonce ani tak bizarním spoluhráčem jako je přerostlé vejce. Tedy kocoure, do kolen jsi mě nedostal, přesto klobouk dolů. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Je to dobré. Pesničky a hudba občas vyčarujú menšie nadšenie, ale v skutočnosti to v sebe nemá nič výnimočné. Keby som to videl ako dieťa, som z toho unesený. AKO VYCVIČIŤ DRAKA bol lepším chlapčenským dobrodružstvom... Pre rodičov odchovaných na westernoch, Zorrovi či Indana Jonesovi skvelá príležitosť baviť sa spolu s deťmi... ()

Galerie (63)

Zajímavosti (14)

  • Původně určeno pro přímé uvedení na DVD. (Taninaca)
  • V severoamerických kinech film utržil 149,3 milionu amerických dolarů, celosvětově 555 milionů. (NIRO)
  • V rámci propagační kampaně se Antonio Banderas (Kocour v botách) objevoval na několika plakátech v obležení různorodé sorty koček. (Conspi)

Související novinky

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

29.01.2023

Slavný herec a komik Eddie Murphy nedávno dostal na Zlatých glóbech cenu za celoživotní přínos kinematografii, na Netflix nyní dorazila jeho nová komedie You People a letos se taky konečně dočkáme… (více)

Dvojka Kocoura v botách odhalila obsazení

Dvojka Kocoura v botách odhalila obsazení

15.03.2022

Krátce před zveřejněním prvního traileru oznámili tvůrci pokračování animáku Kocour v botách kompletní hlasové obsazení nového filmu. Snímek Puss in Boots: The Last Wish tak představí kromě… (více)

Shreka čeká restart

Shreka čeká restart

07.11.2018

Je to sedm let od celovečerního filmu Kocour v botách, poslední snímku ze shrečí série, který v kinech vydělal celosvětově 555 milionů dolarů. Místo klasického pokračování se teď ale studio… (více)

Chystá se pátý Shrek

Chystá se pátý Shrek

16.06.2016

Když se v roce 2001 objevil zelený zlobr Shrek, byla z toho malá kreslená revoluce. V DreamWorks Animation do něj totiž nacpali popkulturní odkazy a vtipy, u kterých se místo dětí bavili hlavně… (více)

Reklama

Reklama