Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Právnička Sofie (Amanda Peet) vždy zajišťovala přísun peněz do domácnosti, zatímco Tom (Zach Braff) ji hýčkal a staral se o dům. Teď je po narození miminka čekají velké změny. Sofie se rozhodne užít si mateřskou dovolenou… Tom nastupuje jako asistent marketingu v reklamní agentuře. Jeho šéfem je Chip (Jason Bateman), který od střední školy Sofii miluje. Příchod Toma je pro Chipa jedinečná šance, jak se znovu o Sofii pokusit. Špinavé triky, podrazy v práci, vyvolávání hádek mezi manželi. Tom začíná ztrácet půdu pod nohama a vyděšeně sleduje, že Chip mu přebírá nejen manželku, ale také rodinu. Musí zapojit veškeré schopnosti, aby zákeřného šéfa zastavil… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Americký pokus o crazy komedii. Charismatický Zach Braff (v jiných filmech taky scénárista, režisér, hudební skladatel i produkční) popsal tento film na svých webovských stránkách docela přiléhavě. Cituji...I promise you will laugh. It is silly and goofy (like me.) It is by no means anything deep...,dodává realisticky a nakonec svým divákům vzkazuje: ...You're the best fans a fellow could ask for... No jo, co dodat... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Amanda Peet nám trochu zestárla a už to není taková čupr kočka, jako bývala. Není divu, že v tomto filmu hraje maminu, která je sice vynikající právnička, ale nyní zůstane raději na mateřské. Peníze nyní musí vydělávat její manžel, a skutečně se mu podaří najít skvělé místo. Jenže to má malý háček - pěkně vykutáleného šéfa, který už jednou jel po jeho manželce a i nyní udělá vše pro to, aby ji odloudil manželovi. Dokáže navodit spoustu omylů, které vedou k roztržkám mezi manželi. Jenže šéf netuší, že se brzy obrátí jeho intriky proti němu. Překvapivě inteligentní humor je doplněn skoro až realistickým popisem současných problémů v rodině i v práci, což přispívá lepšímu uchopení snímku a možnosti spoluprožití situací. Konec je sice možná poněkud romantičtější než celé dosavadní tempo filmu, ale po pravdě řečeno, film se nesnaží být těžkým dramatem, a tak je to jen ku prospěchu věci. DVD nabízí na výběr menu česky, nebo maďarsky, následuje protipirát, trailery na filmy Žhavé nápady, Nesahejme psům na párky, Sexy Párty 2, a jako skutečný bonus se nabízí trailer s CZ titulky a fotogalerie. ()

Reklama

cab 

všechny recenze uživatele

Dalsi z romantickych komedii v hlavni roli se (Zach Braff) hrajiciho Toma, ktery tentokrat resi komplikace v jeho vztahu s prekrasnou akorat otehotnelou Sofii (Amanda Peet) a tez celi netradicnimu prostredi ve firme, kam byl nove prijat Bobem, ktery je zaroven jeho tchanem a reditelem spolecnosti. I pres tuto skutecnost mu nejvetsi kapky dava jeho primy nadrizeny Chip, jez je navic postizeny, byvaly spoluzak jeho mile a dobry pritel Boba. Dobre rozjety a zahrany film je nadmiru komplikovany a zaroven ztraci na tempu i vtipnosti v mnoha prehnanych a nezvladnutych situacich. Avsak zlaty stred bez problemu obhaji. 55% ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Niekto sa snažil vyťažiť z úspechu Zacha Braffa v seriáli Scrubs, podľa mňa to nevyšlo. V niektorých gagoch doslova vidíte Johna Doriana namiesto Toma Reillyho. Obaja sa správajú ako idioti, ale pokým na "Džejdým" sa zasmejem, pri Tomovi som sa iba chytala za hlavu. Je možné, že ma ovplyvnila tretia sezóna Zúfalých manželiek, ktorú som deň predtým s úľavou dopozerala, lebo z excesov "drama queen" Susan Mayerovej som už liezla po stene. A tak som v Tomovi Reillym videla Susan v mužskej podobe a chcelo sa mi kričať. Navyše, scény z rodinného života s dieťaťom sú naivné, postavy čiernobiele, scenár jednoduchučký, happyend absolútne očakávaný... všetko je tu maximálne neprekvapivé. Jediná zábavná vec v tomto filme bol hrubozrnný humor - a to je v takejto romantickej komédii zlé znamenie - je ho málo na bláznivú komédiu a priveľa na romantický "flick". ()

MRPitivier 

všechny recenze uživatele

Klasická rodinná komedie na americký způsob, kde zamilovaný pár ve středním věku bojuje sám se sebou a k tomu se plete záporná postava "postižený" ulízanec, který celou dobu jen hraje svou postiženost a zjistí to právě náš hlavní hrdina! Jak to dokázat, že to jen hraje a zároveň zachránit své manželství? Složitý úkol s dobrým koncem. I přes neznámé obsazení jsem se pobavil a příběh pěkně ubíhá! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • První filmová role Charlese Grodina (Bob Kowalski) po 13ti letech. (HappySmile)

Reklama

Reklama